Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariet

Powiedzcie - czy taka ozdoba do tej sukienki

Polecane posty

Gość Perły i tylko perły
A kwiatek jest TANDETNY.

Gość mariet
przyznam szczerze, że szukam czegoś niedrogiego, więc jaki łańcuszek/naszyjnik byłby lepszy?

Gość Niedrogiego
to znaczy do jakiej kwoty? Jeśli chcesz, zrobię Ci naszyjnik :) Tylko powiedz, za ile będziesz chciała go kupić i z czego ma być :)

Gość Niedrogiego
Acha i podaję namiary na siebie: miyu@op.pl

Gość nie czaję tej mody
na tandetne kwiatki, co druga w takim badziewiu pomyka. Kup jakiś normalny, klasyczny naszyjnik.

Gość moj chcial ale uznalam
wystarczy cienki, delikatny srebrny naszyjnik z jakas cyrkonia jedna w bialym kolorze i nic wiecej. sztuczna bizuteria jest troche kiczowata, a perly podobno przynosza pecha. ja w to nie wierze, ale rozni sa ludzie.

suknia ładna kwiatek nie chyba bardziej cos delikatniejszego pasuje

Gość ble ble ble ble ble ble
hmm ja uwazam ze wszytskie plastiki, sztuczne kwatki to kicz na maksa.lepiej juz miec gołą szyje niz sie obwieszac czyms takim. Najladniej wygladaja malutkie przewieszki z ładnym błyszczacym kamyczkiem (niekoniecznie brylantem) . w kruku , aparcie mozna takie cos juz kupic za 100zł Duzo nie znaczy ładnie....

ja mam cos w tym stylu, tylko ecru, stroik i naszyjnik. Ale bez perel tylko krysztalki. Przymierzylam z suknia i wyglada to slicznie, wcale nie tandetnie. Prawda jest taka ze juz wiecej takiej bizuterii nie bedziesz miala okazji zalozyc, podobnie jak sukni wiec..chyba warto. Nie pytaj innych o zdanie, rob co sama uwazasz za sluszne. Jakbym miala sie tu konsultowac co do mojego stroju na swoj slub to chyba bym nago poszla ;)