Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

Gość cherry coke
masz psa husky ale on pewnego dnia zamienia sie w swinie pigi chche zeby skonczyl sie taniec z gwizdami:D

Gość
Dostajesz list polecony od producentów TzG... w związku z nagłą chorobą Kasi Skrzyneckiej miałabyś poprowadzić program i dostawać 100 tysięcy miesięcznie wynagrodzenia. Przypominasz sobie, że rok temu brałaś udział w takim castingu... Dzwonisz czym prędzej, aby potwierdzić swą gotowość do podjęcia tej pracy... Niestety - to już nieaktualne, nastąpił gwałtowny spadek oglądalności w związku z nowym show \"gwiazdy tańczą na lodzie\" i program z dnia na dzień zostaje zdjęty z anteny... chcę mieć nowe porche, srebrne...

Gość cioccia
zbliza sie boze narodzenie, dostajesz prezent od mamy: nowe porche, srebne - zdalnie sterowane, na baterie chciaabym poslugiwac sie 7 jezykami obcymi

Gość echachoch
masz nowe sliczniutkie porche ale nie masz kasy na paliwo wiec autko stoi caly czas w garazu nigdzie nim nie wyjezdzasz. chcodzisz tylko ze szmatka i je pucujesz, a po miesiacu ci je kradna... chce zeby moj kot wiecej juz mnie nie drapal...

Gość cherry coke
kot cie nei drapie przez 7 ale pewnego dnia rzuca sie na ciebie z pazurami bo nie dalals mu whiskasa i msusiz miec operacje plastyczna nie chce sprzatac jutro

Gość
pewnego dnia budzisz się rano i uświadamiasz sobie, że mówisz biegle 7 językami obcymi, w tym 3 dialektami Indian z Południowej Dakoty i 4 dialektami plemion Huna Huna z wysp Koko, których ostatni przedstawiciel zmarł w ubiegłym roku. Natomiast nie pamiętasz ani słowa po polsku... chcę zająć miejsce wokalistki grupy Evanesence

Gość cherry coke
zajmujesz jej miejsce, ale przy nagrywaniu Bring me to life 2 niudolnie wypadasz okna i msui cie zastapic inna co wyje.

wreszcie oduczylas swojego kota drapania. szczesliwa umozliwilas mu spacer po ogrodzie gdzie doszlo do spotkania jego ze wscieklym psem. kot zaczyna cie gryzc. nie chce miec nigdy problemow z zebami

Gość
twój kot przestaje drapać, natomiast żeby zrobić coś z łapkami zaczyna cię klepać po tyłku, a po jakimś czasie zaczyna mieć ochotę na więcej... :p

bedac na wycieczce w londynie wsiadasz do autobusu. szukasz wolnego miejsca - w tej chwili podnosi sie jedna podrozujaca - wolalistka evenesence - wysiada a ty natychmiast zajmujesz jej miejsce :)

Gość echachoch
nie bedziesz miala nigdy problemow z zebami bo wszystkie ci wypadna...

Gość echachoch
chcialabym byc doda...

Gość cherry coke
ale nie bedziesz, za duzo pustych lal

Gość
wskutek wszczepienia niezwykle trwałych implantów, wykonanych ze stopu tytanu z nowo odkrytym pierwiastkiem, twoje zęby stają się nie do zdarcia... wkrótce jednak okazuje się, że naukowcy wszczepiając ci prototyp nie przewidzieli skutków ubocznych, zaczynasz się starzeć w zastraszającym tempie, do tego na całym ciele rosną ci włosy... kończysz jako samotny stary goryl we wrocławskim zoo (ze zdrowymi zębami) chcę pić a nie upijać się (alkoholem)

wiec chodzisz na imprezy ze znajomymi oni piją i dobrze sie bawią a ty pijesz pijesz i żaden facet ci sie nie podoba.. zostajesz stara panną do końca zycia- i prowadzisz w jedynce program religijny chce w końcu rzucić palenie

Gość pamperek
neurosa1 - nigdy dobrze się nie bawisz, bo jesteś trzeźwa, a wszyscy wokłó śmieją się z rzeczy, które uważasz za idiotyczne teraz ja! chcę mieć 25 cm :)

Gość
Rzucasz palenie a wkrótce potem zakochujesz się w mężczyźnie, który pali jak lokomotywa i nie chce rzucić. Pali w domu, nawet w łóżku a ty musisz to wąchać... chcę studiować na Harvardzie

Gość pamperek
nie - 25 cm siusiaka :p

Gość rechotka
studiujesz na harvardzie ale jetes brzytka jak noc i nikt cie nie chce...nie masz chlopaka ani przyjaciol calymi dniami siedzisz tylko w bibliotece i wertujesz ksiazki...ale twoj trud i tak idzie na marne bo spotykasz wkoncu w tej bibliotece takiego kujona jak ty, a ze nigdy nie bylas z facetem na drugiej randce idziesz z nim do lozka i zachodzisz w ciaze...on cie zostawia i poswieca sie dla kariery naukowej...ciebie wywalili ze studiow bo nie chodzilas na zajecia, zagrzebalas sie w pieluchach...ale twoj trud wychowawczy i poswiecenie i tak idzie na marne bo twoje dziecko zaostaje w przyszlosci platnym morderca..nie wytrzymujesz tego wszystkiego i sie wieszasz...

Gość rechotka
chcialabym zeby wlosy od farbowania mi sie tak nie niszczyly...

masz 25 cm siusiaka jesteś szczęśliwy, pewnego dnia następuje koniec świata zostajesz tylko ty i piękna blondynka, jesteś jeszcze bardziej szczęśliwy, myślisz sobie jezu dziek ci za to!! W końcu idziecie do łóza i okazuje sie......że ona ma pochwe wielkości wiadra!! studiujesz na Harvardzie chemię..przeprowadzasz akurat na zajęciach jakiś eksperyment i......ostatnim słowami jaie słyszysz w zyciu to słowa profesora:\" prosze nie mieszać ze sobą tych substancji\".... nie nszczą ci sie już włosy od farbowania bo po ostatnim spłukiwaniu farby zmyłaś ją razem z włosami nie chce mi sie już odkurzać domu

wynajmujesz tania gosposie, ktora odkurza za Ciebie caly dom, sprzata, wynosi smieci :) niestety razem z nimi wyniosla tez wszystkie kosztowne przedmioty i slad po niej zaginal.. chce dostac Nagrode Nobla :)

dostajesz nagrode nobla za odkrycie szczepionki na aids!! po kilku miesiącach okazuje sie że po szczepionce naprawde nie ma sie juz aids- ale za to rodzą sie po niej dzieci z 3 głowami.Zabierają ci nagrodę. Zostajesz skazana na kare śmierci za eksperymenty genetyczne i umierasz na krześle. Po roku okazuje sie że te dzieci urodziły sie dla tego że jeno z ich rodziców zażywało lek na cukrzyce który był przeterminowany a ty nie miałaś nic wspólnego z eksperymentami genetycznymi za co cie skazali. Dostajesz nagrode Nobla Pośmiertnie (lepszy rydz niż nic) ;) a ja chce iść na spacer z Patrykiem

w takim razie przychodzisz do mnie w przyszla sobote, zabierasz Patryka i idziesz z nim na spacer. bede miala chwile spokoju, bo to wyjatkowo niespokojny dwulatek, moj bratanek, ktorym mam sie za tydzien zajac, gdyz brat i bratowa ida na wesele :) chce miec kotka!!

kupijesz sobie kotka jest taki malutki i milusi!! Karmisz go głaszczesz a on zawsze jak cie nie ma sra z tęsknoty na łóżko i na wszystkie twoje ubrania. I to tak że trudno to sprać. Ludzi na mieście omijają cie wielkim łukiem bo wali od ciebie gównem. Na dogór złego ten kot okazuje sie kotką i puszcz sie pewnej nocy. \\Rodzi sie 14 kociaków każdy miluzi i łądniutki i każdy wali ci klocki po całym domu!! chce mieć duży telewizor

Gość
Wygrywasz w konkursie wielki telewizor, który zajmuje całą ścianę! Cieszysz się i oglądasz go bez przerwy, po kilku miesiącach wysiada Ci wzrok i zaczynasz nosić okulary 10 dioptrii jak denka od butelek. Poza tym zaskakuje cię niespodziewana kontrol, a ponieważ nie płacisz abonamentu dostajesz karę stosowną do wielkości odbiornika, tj. 15 tysięcy. :p chcę odbyć wyprawę do dżungli

Wygrałaś dużą nagrodę pieniężną. Dzięki temu możesz spełnić swoje marzenie i jechać do dżungli. Pierwsze kilka dni jest jak z bajki. Śpisz w namiocie, dzikie zwierzęta podchodzą i jedzą ci z ręki, żywisz się najświeższymi owoami prosto z drzewa. Pewnego dnia budzisz się związana a przed tobą tańczy mały dziki człowiek wymachując ci przed twarzą swoim siusiakiem. Jest to wódz plemienia dzikich ludzi z buszu, wykonuje taniec rytualny zaślubin- to ty zostaniesz jego żoną. Twoim obowiązkiem będzie zaspokajanie potrzeb męża i rodzenie dzieci. Szanse na ucieczke są znikome. Nawet jeśli uda ci się uciec przed małżonkiem, zabłądzisz w dżunglii i zje cię tygrys. Chciałabym umieć fajnie tańczyć

Gość
Umiesz fajnie się poruszać i tym zwracasz na siebie uwagę mężczyzn. Idziesz do modnego klubu, jesteś na parkiecie a oczy wszystkich facetów są zwrócone na ciebie... pech trafia, że tego samego dnia bawi się tam pewien alfons... Gdy wracasz do domu porywa cię i za 100 tysięcy sprzedaje do ekskluzywnego klubu go-go w Irkucku, gdzie tańczysz nago dla grubych ruskich mafiozów, a oni nieustannie klepią cię po pupie. Nie masz najmniejszych szans ucieczki. Gdy twoje ciało zaczyna się starzeć zostajesz tam sprzątaczką. chcę prowadzić Wiadomości :p