Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

Gość jest jest przyjemnosc
Dostajesz prace w wiadomosciach Pierwszy tydzien prowadzisz głwowne wydanie, ale po tygodniu przerzucają Cie na nocne wydania. Okzauje sie ze podobasz się realizatorowi i chce Cie miec w nocy i z Tobą tylko prowadzic wiadomosci. Propnuje Ci za to dodatkowo 5 tys za noc i w TV i z nim . Ty rezygnujesz bo kochasz swojego faceta i tylko jemu jestes wierna :P Chce nauczyc się latac samolotem :)

Nauczyłeś się latać samolotem dzięki uprzejmości Michała Wiśniewskiego, który przez miesiąc trenował z tobą latanie na symulatorze. Wydałeś na to całe swe oszczędności. Niestety nie stać cię by kupić sobie prawdziwy samolot, czy choćby wypożyczyć z lotniska na godzinę, więc twoja nauka poszła na marne. Swoje frustracje rozładowujesz klejąc papierowe modele samolotów z \'Małego Modelarza\'.

Krece Loka - jest cicha, ciepla, rozgwiezdzona noc. stoisz na wrzosowisku, patrzac w niebo i rozmyslajac nad ogromem wszechswiata, a leciutki wietrzyk rozwiewa Twoje dlugie, rozpuszczone wlosy. marzysz o tym, aby choc jedna z tych migoczacych gwiazd delikatnie splynela na Twoja dlon, abys mogla cieszyc sie jej blaskiem. z tymi myslami teatralnym gestem wyciagasz dlon ku niebu. nagle jedna z gwiazd rzeczywiscie sprawia wrazenie, jakby sie przyblizala.... rozkladasz rece, a ona jest coraz blizej i blizej... az ten rozgrzany do temp. 2800 st. C, z predkoscia 560 km/h i waga 240 ton meteoryt trafia prosto w Ciebie, zostaje tylko dymiacy krater. :P chce, zeby w mojej kuchni potrawy gotowaly sie same, i to same najpyszniejsze :)

Gość
potrawy w Twojej kuchni zaczynają gotować się same... wszystko jest takie pyszne, że obżerasz się bez opamiętania, w końcu zaczynasz tyć. Jesteś już taka gruba, że ledwie mieścisz się w drzwiach. Postanawiasz się odchudzić, wyjeżdżasz nad ocean. Idziesz na plażę, przebierasz się w kostium do surfowania. Green Peace bierze Cię za nowy gatunek słonia morskiego i resztę życia spędzasz jako eksponat w oceanarium.

Gość Nineq
fajny ten topic:) A ja chce zeby byl pokoj na swiecie :)

Gość
W ziemię uderza meteroryt. Niszczy wszystko, zostaje tylko jeden dom... właściwie to tylko łazienka, kuchnia i pokój... chcę nurkować w oceanie przy rafach koralowych

Gość studeo
ale zanim nauczysz sie nurkowac rafy koralowe znikna z dna oceanu po gigantycznej katastrofie tankowca. chce poznac faceta marzen

Gość
poznajesz faceta marzeń i zakochujesz się w nim... tylko, że on czuje do ciebie obrzydzenie, jest gejem i żeni się z twoim byłym chcę mieć randkę z Christiano Ronaldo

Tylko ze okazało sie że on jest impotentem i ma sztuczne oko :o A ja chcę polecieć tunelem czasoprzestrzennym i znaleźć się w innym wymiarze :)

Gość
za pomocą tunelu czasoprzestrzennego znajdujesz się w innym wymiarze... okazuje się, że kobiety wyginęły tam dawno temu przy życiu pozostał jedynie zmutowany genetycznie gatunek mężczyzn, rozmnażający się przez pączkowanie... okazuje się, że stajesz się ich jedyną szansą na przywrócenie normalnego gatunku... wszyscy faceci próbują cię zapłodnić... dodam, że transformacja genetyczna sprawiła, że mają owłosienie na całym ciele, duże obwisłe piersi i niezbyt dbają o higienę intymną... okazuje się, że tunel, którym przybyłaś został zablokowany i nie masz powrotu... na wskutek eksperymentów genetycznych rodzisz co rok pięcioraczki i tak do końca okresu płodności... później zostajesz smotna i zapomniana przez wszystkich... chcę mieć dziecko

Gość fndsfnsdfnsdfvnsdkn
masz dziecko ale ono ma adhd i nie dajesz sobie z nim rady, robi ci potworne awantury w sklepie, nigdzie nie mozesz z nim wyjsc, sama tez nie bo bez ciebie to wpada w szal i rozpacz, tak wiec siedzisz sama w czterech scianach z nadpobudliwym dzieckiem, maz od ciebie odszedl bo nie mogl wytrzymac ciaglych awantur i krzykow w domu...a jak dziecko dorasta to ucieka z domu do jakies sekty oddajac dla jej goru caly twoj dobytek zycia, drogocenna bizuterie, gotowke, sprzet domowy...i tyle widzisz swoje dziecko i nawet twoj wystep w programie kto kolwiek widzial ktokolwiek wie nie przyniusl zadnych rezultatow...wiec pozostajesz sama do konca zycia w nadziei ze kiedys twoj syn zapuka do twoich drzwi...az wkoncu umierasz

Gość fndsfnsdfnsdfvnsdkn
chce byc dociniona wkoncu w pracy

twój szef cie dosenia w pracy i w zamian za to dostajesz nowe oddzielne biuro, swoja sekretarke płaci ci 300 miesięcznie, masz co rok darmowe wakacje na malediwach gdzie pływasz z delfinami. Szef zawsze pamieta o twoich urodzinach i kupuje ci drogie prezenty..... Nagle dzwoni budzik i sie budzisz!!! nie chce sie denerwować na egzaminach

Ale zawsze sie bedziesz denerwować a powodem bedzie nie zaliczenie zadnego egzaminu chce miec owczarka niemieckiego

kupujesz szczeniaka owczarka niemieckiegojednak jak dorasta okazuje sie że to wilk. Zjada ciebie i twoją babcie chce wolniej mówić

Gość o lol2356
mówisz wolno a ludzie nie bedą mogli Cie zrozumieć chce mieć nowy telefon:)

Gość ktostamcostam
mowisz tak wolno ze nikt nie chce cie wysluchac do konca...wypowiedzenie przez ciebie jednego zdania zajmuje 10 min... chce napic sie teraz pepsi

Gość ktostamcostam
masz nowy teefon ale kradna ci go juz pierwzego dnia

znajdujesz przed drzwiami zgrzewke pepsi z kokardką. Wypijasz szybko pare puszek ale nie zauważasz karteczki dołączonej do zgrzewki na której jest napisane \" dzień dobry jesteś żulem spod pani klatki któremu nie chciała pani pożyczyć wczoraj pięciu zł, za to wkładałem te wszystkie puszki do swojej dupy, życze smacznego chciałabym zjeść grzyby w śmietanie

Gość no wiec tak...
kupujesz sobie puszkę pepsi a jak juz wypijesz to okazuje sie, ze w tej puszcze byla zdechla mysz :o chcę zeby dzisiaj przysnil mi sie moj ukochany ;)

Gość no wiec tak...
idziesz do restauracji, masz ogromna ochote na grzybki w smietanie, wiec je zamawiasz, potem delektujesz sie ich smakiem, sa po prostu pyszne. nagle slyszysz rozmowe dwoch kelnerów, jeden z nich mowi do drugiego: przynieś jeszcze trochę tych straych smierdzacych grzybow, bo znowu ktos zamowil grzybki w smietanie...

Gość ktostamcostam
masz nowy teefon ale kradna ci go juz pierwzego dnia

Gość
chcę, żeby najprzystojniejszy facet na świecie się we mnie zakochał

Gość ktostamcostam
najprzystojniejsyz facet na swiecie sie w tobie zakochal, ale ty kochasz kogos innego... chce miec silny charakter

Gość
Zostajesz alpinistą... zdobywasz wszystkie najtrudniejsze szczyty świata i zostaje ci tylko jeden - K2. Postanawiasz, że wkrótce tam dotrzesz... Przygotowujesz się do wyprawy i ruszasz. Na 1000 metrze rozpętuje się potężna burza śnieżna. Ale ty masz tak silny charakter, że idziesz dalej, mimo, że sople wiszą ci u nosa. Giniesz, przysypana lawiną a twoje zwłoki pożera yeti :p chcę jechać do Tybetu

jedziesz do tybetu i.....zostajesz zamknięta w klasztorze na 7 lat.jesz codziennie tylko ryż i pijesz wode. chce żeby depeche mode zagrali u mnie w domu

Gość fumfel
bierzesz udzial w konkursie, w ktorym nagroda jest koncert depeche mode w twoim domu, wygrywasz go, cala podekscytowana podpisujesz potwierdzajace to papiery...depeche mode gra u ciebie, bawisz sie swietnie, nastepnego dnia dzwoni do ciebie organizator owego konkursu informujac cie o dopelnieniu wszystkich obowiazkow...okazuje sie, ze pominelas punkt w umowie mowiacy o wystapieniu w reklamie pasztetu, nie mozesz odmowic bo podpisalas dokumenty, po tygodniu cala Polska oglada reklame w ktorej jestes naga, posmarowana pasztetem i jakis oblesny facet cie oblizuje, dodatkowo wypowiadasz idiotyczne haslo "nie bedziesz mogl mu sie oprzec". Ludzie szydza z ciebie, facet cie rzuca, tracisz prace, a nikt inny nie chce cie zatrudnic, jestes zrozpaczona i konczysz jako pani lekkich obyczjaow... Chce sie kochac w windzie