Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

Gość tralalinka
jest juz 10.10.07 czyli dzien twojej najwiekszej zyciowej kleski chce zeby moj necik szybciej chodzil

chodzi tak szybko, że w całej okolicy prądu nie ma:D chce zostać ministrem do spraw chlania na umór

zostajesz ministrem do spraw chlania na umór ale zapijasz wszywke i stajesz sie warzywem!! chce żeby czas w pracy mi dziś szybko zleciał

Gość czas pracy szybko zleciał
ale szef zadzwonił do ciebie zanim dojechałeś do domu i wezwał spowrotem, gdyz od jutra macie kontrol US i całą noc spedzisz w pracy :P Chcę sobie pospać

Gość chcesz sobie pospac
marzysz o tym od kilku dni. Zrobiłas sobie relaksująca kąpiel, rozłozylas swoje wygodne łoze i przebrana w seksowną piżamkę wsakukes do łozka. Juz zaczynasz odpływac gdy słyszysz głosne pukanie do drzwi . Zdziwiona kto moze byc o tej porze, otwierasz i .....przed drzwiami stoi Twoja kuzynka z bandą dzieci wieku od 7 mc do 5 lat :P Wita Cie czulym powitalnym całusem i mowi, jestesmy przejazdem i postanowiliśmy wdepnąc do Ciebie na dwa dni. Tak dawno się nie widziałysmy,m wiec pomyslałam ze to bedzie super pomysł ;D Ze spania nici i kolejna zawalona noc przez bobasy, ktore na nowym miejscu nie cieszyły się dobrym spankiem :P Marzy mi się ogromny puchar lodów Tiramisu :D

Gość wieć idziesz do knajpki
na drugim końcu miasta, gdzie serwuja najlepsze lody w województwie. Zamawiasz ogromny puchar tiramisu i przed przystapieniem do konsumpcji spoglądasz na stolik obok, przy którym siedzi matka z 7 letnim synkiem. Uśmiechasz się słodko do synka, gdy ten w tym momencie przejedzony lodami puszcza pawia w kolorze czerwonym na podłogę. Płacisz za puchar i wychodzisz i juz nigdy nie zjesz lodów tiramisu bo zawsze beda kojarzyc Ci sie z tym obrzydliwym siedmioklatkiem. Chce podwyzke

dostajesz 1,80 zł podwyżki chce żeby zakochał sie we mnie bogaty lekarz (ale próżne)

Gość fratelli
Zakochuje się w Tobie bogaty lekarz. Jeest naprawdę obrzydliwie bogaty, ma dom z basenem, jacht, w jego garażu stoją trzy wspaniałe auta. Do tego (żeby nie iść na łatwiznę) jest zabójczo przystojny. Zyskuje Twoją wzajemność, żenisz się z nim i zamieszkujesz w jego domu. Po jakimś czasie odkrywasz sekretne drzwi do piwnicy. Okazuje sie, że Twój mąż prowadzi eksperymenty genetyczne na żywych ludziach. Uwalniasz ich i zglaszasz sprawę na policję. Okazuje się, że Twój mąż to poszukiwany listem gończym w 20 krajach lekarz-psychopata, który ma na koncie liczne morderstwa, zajmuje się handlem organami ludzkimi, a przede wszystkim chce stworzyć kobietę idealną z części ciała różnych kobiet. Brakowało mu już tylko oczu i chciał je wziąć od Ciebie. Za popełnione zbrodnie Twój mąż zostaje skazany na śmierć. Cały odziedziczony przez Ciebie po nim majątek pochłaniają ogromne odszkodowania dla rodzin ofiar. A Ty po tych wszystkich traumatycznych przeżyciach musisz się leczyć psychiatrycznie i do końca życie nie ufasz już żadnemu mężczyźnie. :p chcę być policjantką

Gość obgryzione paznokcie
zostajesz policjantką ale w czasie pościgu zostajesz postrezlona w noge która zostaje amputowana i do konca zycia zostajesz kaleka chce sie rozstac z moim facetem który mnie wkurza

Gość
Nabierasz odwagi i rozstajesz się z facetem, który cię wkurza. Zrywacie kontakt, on przeprowadza się do innego miasta. Cieszysz się wolnością, zwiedzasz nocne kluby, podrywa Cię wielu facetów. Niestety, żaden nie dzwoni następnego dnia. Zachodzisz w ciążę, nawet nie wiesz kim jest ojciec dziecka. Tracisz pracę. Żyjesz z pomocy społecznej. Pewnego dnia idziesz do przychodni, bo twoje dziecko przechodzi setną anginę w tym roku, a tam w poczekalni wpada ci w ręce najnowszy Newsweek. Na okładce twarz twojego byłego - najbogatszego Polaka, a w środku wywiad z nim. Okazuje się, że oprócz ogromnego majątku ma też piękną żonę i dwójkę ślicznych dzieci. chcę zjeść pyszne lody

Gość upupupup
ja jestem mało kreatywny ale czytam :p chcę być kreatywny

jesteś kreatywny, chociąż rok temu potrącił Cie ciągnik na polu (refleksu było Ci brak); nie masz nóg, rąk do tego jesteś sparaliżowany w 99% i nijak nie potrafisz komunikować się ze światem zewnętrznym, a co za tym idzie-nic nikomu nie przyjdzie z Twojej kreatywności:) chcę banknot 30-sto złotowy:)

Gość
W sklepie kasjerka wydaje ci resztę nieudolnie podrobionym banknotem 30-złotowym, a ty w roztargnieniu przyjmujesz tę resztę. Dodam, że są to twoje ostatnie pieniądze przed wypłatą. ja jak wyżej - chcę zjeść pyszne lody...

Gość no to masz lody
Idziesz do restauracji i zamawiasz puchar pysznych lodów... niebo w gębie, najlepsze jakie w życiu jadłaś... pochłaniasz je w 5 minut i już zbierać do domu gdy nagle z kuchni słyszysz krzyk: "Zygmunt, za to trzepanie gruchy do pucharu z lodami kiedyś wylecisz"! chcę odkryć nowy pierwiastek

Gość argentyna
odkrywasz nowy pierwiastek, niestety wszystkie zaslugi przypadaja twojemu wspolpracownikowi, on dostaje nagrode nobla, a ty zosstajesz z niczym..i nikt nawet nie wie ze to ty wlasnie odkrylas nowy pierwiastek...

wygrywasz najnowocześniejsza kuchenkę mikrofalową. Jest na niej tyle przycisków co w rakiecie kosmicznej a instrukcja jest tylko po wietnamsku. Kupujesz śliczną mrożoną Pizze i wkłądasz ją do Mikrofali i wciskasz guzik- który wydaje ci sie że jest dobry jak sie okazuje mikrofala ma opcje autodestrukcji któą właśnie uruchomiłaś.. zostaje po niej tylko czarny ślad na szafce chce zdążyć do domu z pracy przed deszczem

Gość
Udaje ci się wyjść z pracy wcześniej i zdążyć do domu przed deszczem, wszystkie koleżanki mokną i łapią grypę. Ty jesteś zdrowa i je zastępujesz... mam ochotę na kawałek pizzy

Gość argentyna
jesz smaczna pizze ale zamiast pieczarek dodano do niej grzybki halucogenne...wydaje ci sie po nich ze jestes batmanem i skaczesz z okna, gniniesz na miejscu chce zeby moj kot sie wkoncu znalazl

Twoj kot sie znajduje, ale bez czterech pazurow, jednego oka, polowy ogona i czesci siersci. Chce juz mieszkac ze swoim chlopakiem.

Gość koktail
zamieszkujesz wreszcie ze swoim chłopakiem, który jednak okazuje się drobnym złodziejaszkiem. Codziennie znika ci a to 10 zł, a to szminka, pierścionek... Troche go podejżewasz, no ale przecież nie będziesz oskrzac chłopaka o karadziez! Che miec srednia 5.0

chce zlotego skarabeusza, ktory specjalnie dla nmie codziennie kulałby mi złotą kulkę z gówna:)

Gość
:D nie no, nie mogę zniszczyć takiego pięknego życzenia

Gość
no to tak na poczekaniu... Masz złotego skarabeusza, który toczy ci codziennie złote kulki z gówna... Składasz je do specjalnego pudełeczka, żeby sprzedać u jubilera. Kulki są maleńkie, średnica 0.5 centymetra i w dodatku bardzo śmierdzą - bo są z gówna. Skarabeusz z kolei wyjada ci wszystko z lodówki. W końcu uzbierałeś kilogram idziesz do skupu a tam się okazuje że to tombak :o chcę żeby mi się w nocy nic nie śniło

w nocy nic ci sie nie śni bo.... dostajesz schizofrenii i tylko podczas dnia jak nie spisz masz senne wizje wydaje ci sie że rozmawiasz z Bogiem i w każdym miejscu chcesz nawracać napotkanych ludzi Chce mieć 2000 wypłaty

Twoj zaklad pracy nagle zaczal niesamowicie prosperowac i przynosic rekordowe zyski. wszyscy pracownicy dostali mega podwyzki, nawet sprzataczki zarabiaja co najmniej 5000 na reke. ale Ciebie nie lubia w zarzadzie i dali Ci tylko 2000. jak poszlas porozmawiac o tym z szefem, powiedzial, ze nic nie da sie na to poradzic, bo tak wynika z bardzo skomplikowanych kalkulacji, a on i tak robil co mogl, zebys dostala cokolwiek. :P chce podrozowac w czasie i zwiedzac rozne epoki :)