Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

Gość
Wskutek długoletniej pracy udaje ci się skonstruować wehikuł czasu, który przenosi cię do różnych epok. Na początek postanawiasz wybrać się do epoki renesansu... jesteś wprost zachwycona - wystawne bale, piękne suknie, szarmanccy mężczyźni (ach, jak nam ich brakuje obecnie), wybitne dzieła sztuki... jednak postanawiasz zobaczyć co było wcześniej i przenosisz się do średniowiecza... tam - równie ciekawie, turnieje rycerskie, dzielni rycerze biją się o ciebie... mimo wszystko uznajesz, że renesans byłby dla ciebie lepszy i chcesz już na stałe się tam przenieść... wehikuł czasu myli się jednak i lądujesz w epoce kamienia łupanego, gdzie na dzień dobry gwałci cie trzech bezzębnych neandertalczyków, którzy nigdy jeszcze nie myli penisów, a dla dobrego poślizgu smarują je sadłem mamuta... maczugami niszczą twoją maszynę i nigdy już nie wracasz do domu... ponieważ jesteś wyjątkowo piękna (tak przynajmniej uznają neandertalczycy) mężczyźni urządzają regularną bitwę, a zwycięzca ma ciebie dostać za partnerkę... wygrywa najsilniejszy, najwyższy, ale też najgrubszy o imieniu Fred, zabiera cię do swojej jaskini i żyjecie sobie długo i szczęśliwie (przynajmniej Fredowi się tak wydaje) chcę dostać ogromny spadek i stać się obrzydliwie bogata

Gość argentyna
dostajesz niespodziewanie ogromny spadek i stajesz sie obrzydliwie bogata poniewaz masz bardzo duzo pieniedzy ludzie lgna do ciebie jak pszczoly do ula, masz mase znajomych. Dochodzisz do wniosku ze skoro masz tak wielki majatek to nie potrzebujesz pracowac, zwalniasz sie z pracy i na koniec obrazasz swojego szefa bo przeciez on ciagle sie ciebie czekal.Masz teraz bardzo duzo czasu wiec przeznaczasz do na ciagle imprezy i zakupy.Paris Hilton staje sie twoja najlepsza kolezanka wspolnie imprezujecie. Jednak pieniadze z czasem ci sie koncza bo ciagle je wydajesz a nie inwestujesz. Tracisz znajomych- tych od imprez, starzy przyjaciele tez sie do ciebie nie odzywaja bo wkocu jak mialas kase to nie chcialas z nimi nawet gadac, uwazalas ich za plebs wiec teraz jestes sama i na dodatek biedna jak mysz koscielna, nie masz nawet na chleb...na dodatek poklocilas sie z Paris wiec ona w akcie zemsty uruchomila swoje znajomosci i postarala sie o to aby nikt cie nigdzie juz nie zatrudnil nawet na stanowisku sprzataczki...wiec zostajesz zebraczka i co niedziele kleczysz pod kosciolem z taliczka na szyi jestem sierota zbieram na chleb... chce zeby ten topik byl najpopularniejszy na kafeterii

Gość pamperek
Ten topik staje się najpopularniejszy na kafeterii... ale ty dostajesz bana i nawet nie możesz tego czytać... chcę mieć wyjątkowy talent, który pozwoli mi wyróżniać się z tłumu i zarabiać 100 tysięcy miesięcznie

Gość jak to mozliwe o
masz tak wyjątkowy talent, ze rzad wymysla aby od twojego talentu poberac podatek 100% i cała twoja comiesieczna pensja 100 tys wpływa do budzetu panstwa :D chciałabym znac hasła do wszystkich czarnych nicków na kafe :D

znasz wszystkie hasla ale nie umiesz obslugiwac kompa i nigdy nie bedziesz miala dostepu do netu...wiec nic ci z tej wiedzy chce wkoncu zeby zadzwonil do mnie ktos

Gość
dzwoni do ciebie ktoś... tym kimś jest pani Krystyna z gazowni, która przypomina, że jeszcze nie zapłaciłaś rachunku za ubiegły miesiąc :D chcę wygrać Bursztynowego Słowika w Sopocie w przyszłym roku :p

wygrywasz bursztynowego słowika w Sopocie-ale okazuje sie że śpiewalaś z playback i po 3 dniach ci go zabierają i dają Mandarynie- któa jak jedyna śpiewala na żywo chce dziś sie napic piwa z kumpelą

Gość koktail
wygrywasz Bursztynowego słowika. Otwierają się przed Tobą dzwi biznesu. Robisz ogólnoświatową karierę. U szczytu sławy giniesz w wypadku... Miesiac po smierci niekt o Tobie nie pamieta. Chcę jeść wszystko co chcę i ile chce, ale meic piekna figure

Gość koktail
pijecie piwo. Obydwie upijacie się. Rano budziesz się uświadamiajac sobie ze uprawiałąs z nia sex na oczach wszystkich Twoich znajomych (+starszych sasiadek i babc) A ja to co na górze:) Chcę jeść wszystko co chcę i ile chce, ale meic piekna figure

siedzicie w knajpie, pijesz piwo z kumpela, potem drugie, potem trzecie.... jestescie juz super wydżezowane, swietnie sie wam gada, smiejecie sie, komentujecie wydarzenia, ludzi, wspominacie stare czasy itd. potem idziecie tanczyc, potem jeszcze sobie gadacie, az w koncu postanawiacie zbierac sie do domu. szukasz swoich rzeczy, ale okazuje sie, ze po Twojej torebce z dokumentami, kluczami, pieniedzmi i kartami bankomatowymi, kurtce i nawet szaliku zaginal wszelki slad :( chce, zeby pewna wredna sedzine wypieprzyli z roboty :P

Gość koktail
wypieprzaaj ja zroboty, teraz musi znalesc inna posade. Zostaje nauczycielka i uczy twoje dziecko Wos-u. Nie lubi cie i Twoje dziecko z wosu ma jedynke. Nie zdaje... ja ponawiam to co na gorze... Chcę jeść wszystko co chcę i ile chce, ale meic piekna figure

Gość koktail
ej, no mam sie prosci, aby mi ktos marzenie zniszczył:P?

Gość
Masz idealną figurę, mimo, że jesz wszystko... więc się nie hamujesz, pożerasz batony, tłuste kiełbasy, chipsy. Wysiada ci wątroba i do końca życia musisz stosować rygorystyczną dietę niskotłuszczową :p chcę mieć swó prywatny samolot

masz prywatny samolot, niestety okazuje sie, ze nowozatrudniony pilot o wspanialych kwalifikacjach jest ortodoksyjnym Muzulmanem - ekstremista :P chce zachowac mlody wyglad przez cale zycie, ale umrzec nie wczesniej, jak po 70-ce :)

Gość koktail
masz swój prywatny samolot, ba, nawet 2 ! Jeden porzyczasz swoiej najlepszej przyjaciółce. On jednak psuje sie i spada na Tesco - zabijacac 10000 osób. MAsz na sumieniu tych ludzi i przyjeciółke, bo gdybys zrobiłą przegląd, nic yb sie przecież nei stało. Chcę mieć chłopaka - blondyna(lokatego) z niebieskimi oczami i głosem Cezaregp Pazury

masz chlopaka - lokatego blondyna z glosem Cezarego Pazury, w dodatku jest on bardzi przystojny i calkiem sympatyczny, zaczynacie razem mieszkac. niestety juz po krotkim czasie okazuje sie on byc nie tylko nudny jak flaki z olejem, ale do tego straszny maminsynek, ktory nie potrafi po sobie sprzatac ani obslugiwac pralki, bo wszystko do tej pory za niego mamusia. przy kazdej sprzeczce on robi mine ofiary i placzliwym glosem mowi, ze jak go nie przeprosisz, to on idzie do mamy (chociaz to byla jego wina). w dodatku straszny z niego fajtlapa i w ogole nie potrafi nic zalatwic, bo sie boi ludzi i wiecznie prosi Cie, zebys mu cos zalatwila w takim, czy innym urzedzie, bo on nie umie. :P ponawiam moje zyczenie :)

przez cale zycie wygladasz jak 15 latka...mimo ze masz lat 30 podwalaja sie do ciebie sami chlopcy w okresie dojrzewania. Masz lat 45 a zaden dorosly mezczyzna na ciebie nie spojrzy bo bedzie sie bal ze posadza go o molestowanie seksualne nieletniej. I zyjesz tak sobie do 70 roku zycia, i spogladaja na ciebie jedynie ginazialisci. chce wkoncu zaczac sie usmiechac

pewnego dnia samochód ci sie zapsuł na pustkowiu i nie mając jak wrócisz do domu zatrzymujesz motocykliste. Jest zima- styczeń na dworze -40 stopni okazuje sie że on nie mA DLA CIEBIE KASKU- ALE TO DLA CIEBIE NIE STANOWI PROBLEMU. jEDZIESZ DO DOMU Z NIM PRZEZ GODZINE I TAK CI MROZI TWARZ ZIMNE POWIETRZE ŻE grymas przypominający uśmiech zostaje ci do końca zycia nie chce sie pocić pod pachami

Gość wyrwać chwasty
nie pocisz sie pod pachami, ale za to okropnie pocisz sie między nogami :P gdzie tylko sie pojawisz wszyscy odsuwają się od ciebie, bo strasznie śmierdzi od ciebie stęchłymi rybami, nie masz znajomych, o facecie już nie wspomne...:( chcę mieć piękne włosy

Gość masz piekne włosy
w nosie i pod pachami. Chce przestać chodzić do pracy.

Gość fumfel
Przestajesz chodzić do pracy gdyż zwariowałaś i wylądowałaś w zamkniętym oddziale dla psychicznie chorych. Chce mieć piegi i rude włosy

Gość twoje piegi i rude włosy
wzbudzają zachwyt. Zostajesz zaangażowana/y do roli Ani z Zielonego Wzgórza. Gra z toba jednak (jako Gilbert) Arnold Schwarzenegger.Wywija bronią z Terminatora i rani cie w potylice. Mam nadzieje,ze jakoś sie wykaraskasz ze stanu ciężkiego. Chcę zostać znanym artystą malarzem :-)

Gość kto wie kto wie
a ja chcę męża malarza 😍

Gość zycie będziesz miała z nim
kolorowe, choć on sam ubrany wiecznie w szare drelichy :-) Chcę sie dzisiaj wyspać !

Gość
wysypiasz się, zasypiasz do pracy, zostajesz zwolniona :p chcę wypić dobrego drinka :D

WYPIJASZ DOBREGO DRINKA- ALE CO SIE OKAZUJE JEST ON PROMIENIOTWÓRCZY- DO KONCA ZYCIA RODZISZ DZIECI Z TRZEMA GŁOWAMI chce mieć w domu zapas multivitaminy z tymbarku

kupujesz sobie spore zapasy Multivitaminy z Tymbarku. w tym samym czasie Tymbark przestaje produkowac Multivitamine, gdyz im nie schodzila, zalegala tylko na polkach sklepowych. co uczciwsi sprzedawcy wycofywali te produkty po uplywie terminu przydatnosci, jednak niektorzy bezczelnie opychali tym klientom, ktorzy nie maja zwyczaju sprawdzac daty w sklepie. niestety, jednym z takich sprzedawcow byl ten, u ktorego kupilas swoje zapasy :P chce umiec dobrze jezdzic na rolkach :)

dobrze jezdzisz na rolkach ...kolezanki ale swoich nigdy nie bedziesz miala bo nie bedzie cie na nie stac, a kolezanka pozyczy ci je tylko 2 razy chce zeby ludzie czytali w moich myslach

ludzie czytają w twoich myślach i któregoś dnia w twoje myśli wchodzi twój chłopak, który widzi jak wyobrazasz sobie seks z Giertychem chce umieć grać na gitarze

Gość koktail
umiesz grać na gitarze - robisz to niemal perfekcyjnie. Ludzie (Ci co trzeba) zauważają twój talent, grasz na wielkich galach, grasz dużo i długo. Po roku grania z twoich palcow zostaja tylko ochydne paluchy. Chcę meic przyjaciela od serca:)