Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neurosa1

niszczymy życzenia

Polecane posty

Gość MarionnoiraM
i myslisz że lecisz bo kupiłes bilet a tu okazje sie ze to tylko rosyjska tajga i umierasz z zimna chce się wreszcie wyspać

Gość o ja nie mog.ę
kupujesz mieszkanie i okazuje się że to zwykły karton po telewizorze. Chcę mieć psa

---> otrzymujesz od kogos w prezencie malego slodkiego czarnego psiaczka! maly psiaczek po pewnym czasie jest nadal maly, tylko coraz mniej slodki, bo okazuje sie, ze to jeden z tych mikro-pseudo-szczekaczy, ktory ujada cienkim, wnerwiajacym glosikiem na caly regulator od rana do nocy. w domu zezarl i pogryzl Ci wszystkie obicia foteli i kanap, dywany, buty, a nawet poszarpal zaslony i firanki. na spacerze, pomimo swojego nedznego wzrostu, rzuca sie z ujadaniem i smiercia w oczach na kazdego przechodzacego czlowieka, psa, kota, chrabaszcza, czy tchorzofretke. nienawidza go juz wszyscy sasiedzi i listonosze, a dzieci rzucaja kamieniami w niego i Ciebie przy okazji.

dostajesz od NASA jedyną i niepowtarzalną szansę wylotu w kosmos z najlepszymi małpami doświadczalnymi na pokładzie. cel misji: zwiedzanie planet. już po starcie zaniepokoiło cie dziwne zachowanie małp, ale co tam, w końcu to najmądrzejsze małpy na ziemi:) lecicie z ziemi na marsa....fajowo, marsjanie bardzo uprzejmi i mili, myślisz sobie: \"opowiem po powrocie, dostanę nobla...i takie tam\".......w tym czasie, z prędkością dwa razy szybszą od prędkości swiatła zbliża się w kierunu ziemi planetoida wielkości naszego globu....już jest bliżej i blizej i blizej...buuuum!! nie ma ziemi....szczęśliwe zakończenie? znajdujecie planetę jak ziemia, tylko, że niezaludniona:( masz do wyboru 1.stworzyć rasę małpoludów :D, albo marsjanoludów:D wybór należy do ciebie..... chcę się przytulić do agnieszki....

a Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka :p Chcę wymyślić jakieś fajne marzenie ;)

Gość ciemno juz
myslisz i myslisz jakie by tu zyczenie wymyslic i ci mozg za bardzo rozgrzewa i nici z twojej creatywnosci. nigdy juz nie wymyslisz fajnego zyczenia:)

Gość ciemno juz
fajnego marzenia* chce nigdy sie nie nudzic..

Gość zaje .... to jest
chce byc britney spears :) kasa , muzyka , fani itd nawet paparazzi - nie ma problemu

dajmy na to, że jesteś kobietą..... pewnego dnia idziesz sobie ulicą, piękny dzień, słońce wszyscy usmiechnięci, weseli, tylko ty jakaś taka zmęczona, znużona, wyczerpana, bez chęci do życia, nagle na twojej drodze staje bardzo przystojny brunet z trzydniowym zarostem, wpadasz na niego, potem kawa, znajomość, przyjaźń. już kolejnego dnia zaprasza cię na wycieczkę, następnego dnia koncert twojego ulubionego zespołu, w kolejnym dniu wesołe miasteczko.....no i tyle chyba, bo w wesołym miasteczku skaczesz na bungee, niestety lina była za długa;P chcę mieć duszę, która może podróżować podczas mojego snu:)

Gość onomatopejakus
up

Gość nie mam pretensji
pewnej nocy Twoja dusza odpłynie tak daleko, że nie będzie wstanie wrócić na czas do Ciebie , rano obudzisz się pusty, bez duszy chcę znaleźć w końcu swoje szczęście

Gość 67687
znajdziesz je, ale pod koniec swojego usranego zycia chce umrzec :P

Gość umrzesz ale
będzie to śmierć kliniczna i wrócą cię do życia - i już od tej pory bardzo będziesz chciał/a żyć! Chcę się znaleźć na bezludnej wyspie!