Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka884

data ślubu 30.08.2008

Polecane posty

zacznijmy od tego ze Yza nie bierze slubu teraz bedac w ciazy wiec chyba o czyms to swiadczy a dopiero w sierpniu...eh bezsensu krytykowanie innych...

Gość olka844
hura własnei zadzonila kucharka ze im pasuje no wiec to co najwazniejsze mamy juz za soba, dziewczyny kiedy sie idzie do kościoła aby date i godzine ustalic?

Szanowna poprzedniczko, po kij dalej wode macisz? nie sadzisz, ze to, co piszesz to bezsensowne bicie piany? Malo, Twoim zdaniem Yza wczoraj dostala? trzeba dolozyc wiecej, tak? Jesli chodzi o rzeczone \'rajcowanie sie slubem\' - nie bede tlumaczyc, z jakiego powodu kazda przyszla mloda czuje powody do \'rajcowania\' - nie Twoj to interes zdaje sie...jesli temat Cie nie interesuje - po co sie tu pojawiasz? ja na topiki o ciazy nie wchodze, bo mnie nie dotycza, i nie czulabym radosci z jechania po jednej czy drugiej przyszlej mamie, ze je \'rajcuje\' ciaza - jej ciaza, jej swiete prawo 'rajcowania sie' nia. czlowiek atakowany ma zwyczaj sie bronic - i to takze jego swiete prawo. Yza zostala zjechana przez grono \'zyczliwych\', wiec zaczela sie bronic i nie ona pierwsza wyskoczyla z krytyka, wiec zejdz z niej i przestan pluc jadem. zajmij sie swoja stopka, moze zaczernij nick - zyskasz na wiarygodnosci. Z ciekawosci - co jest dojrzale droga pani? i skad wniosek, ze Yzie \'udalo sie namowic chlopa na slub\'? znasz dziewczyne? opowiadala Ci cokolwiek o sobie? moze na Twoj temat teraz wysnujemy szereg wnioskow? ktore mijalyby sie z prawda pewnie tak samo, jak Twoja opinia o pannie z dzieckiem. Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie? slyszalas o enigmatycznym pojeciu empatii w zyciu? zastanow Ty sie nad soba, kobieto, zanim pojedziesz po kolejnej ciezarnej, nieciezarnej, czy jakiejkowiek innej. wstyd mi, szczerze mi wstyd za kobiety, ktorych radoscia zycia jest dewartosciowanie innych. wstyd mi za Ciebie poprzedniczko i za wiele Tobie podobnych z poprzednich stron.

no miał być temat dotyczący daty ślubu a tu całkiem co innego no wiecie co

Gość poodpowiadam
Dziewczyny, nie odpowiadajcie na zaczepki i zgłaszajcie takie posty do wykasowania na śmietnik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3527034 Wystarczy podać link do tematu + data i godzina postu, który zgłaszacie do wykasowania. 🖐️

Hey, Ja mam taka sama date slubu. To znaczy mam dwie daty ale jeszcze nie moge sie zdecydowac na sale. Czy ktos z Was mial wesele w Eliocie w Morawicy albo w hotelu POd Jaksolka w Tumlinie.Prosze o komentarz na temat tych miejsc

Gość olka844
cos nam sie ten watek rozwinac ni emoze jak tam u was przygotowania daleko sa wszystko juz macie??

Gość Anniiaa
My mamy zaklepaną salę, zespół, fotografa i kamerzystę oraz godzinę w kościele (17:00). 20 października wybieramy się na weekendowe nauki, obrączki wstępnie wybrane. Sukienki przeglądam w necie :) A resztą zajmiemy się najprawdopodobniej już w przyszłym roku.

Gość ona777
hej:) ja dopiero mysle o tej dacie:))..wcale mi sie nie chce organizowac calej imprezy:(...ale rodzice...

Gość Anniiaa
To może zamiast wielkiego wesela zorganizujcie obiad dla najbliższych. To wasz dzień i nikt nie powinien za was decydować, jeśli nie macie ochoty organizowac wesele poprostu tego nie róbcie... Pozdrawiam

Do Anniiiii:) Spodobala sie juz jakas sukienka?? ja juz wybralam i niemalze kazdego dnia ogladam ja na zdjeciu i utwierdzam sie w przekonaniu, ze to dobry wybor:)

Gość Anniiaa
Hej kapotka :) narazie jestem na etapie przeglądania sukienek w necie. Też mam kilka typów - narazie to mi się koronkowe podobają :) ale niewiadomo jak będę w takiej wyglądała... Podaję linki do tych, które narazie sobie upatrzyłam :D http://www.parisette.com/img/4197.jpg http://www.demetrios.pl/images/xlarge/830.jpg (ale biała) http://www.demetrios.pl/images/xlarge/4175.jpg http://www.demetrios.pl/images/xlarge/828.jpg http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=103 Pozdrawiam

Gość Anniiiaa
ale tu się cichutko zrobiło....

Anniiiaaaa piekne suknie, aczkolwiek ja szukam czegos innego... Nie mam idealne figury do rybki. Ja szukam czegos na ramiaczkach i najlepiej z dekoldem w szpic....i do tego bez zbednych bezowatych falban

Gość Anniiiaa
kapotka a masz już jakieś swoje typy?? ja raczej bezy tez bym nie chciała, ale kto wie może w takiej będę najlepiej wyglądać ;)) poza tym jeszcze mi się może koncepcja, co do sukienki może mi się jeszcze kilkanaście razy zmienić ;)

a nie wiesz jak cena?? ja do warszawy tez mam daleko, aczkolwiek moze zobacze ja w londynie (teraz tu mieszkam)

Gość olka884
a co tutaj tak cicho ostatnio? nikt więcej nie zmienia stanu cywilnego w tym dniu?

Gość Annnia
Hej :) naprawdę się tu cichutko zrobiło... Jeszcze tylko 10 miesięcy :D

ja nie wiem co się stało gdzieś wszystkich wywiało z tą datą a sama do siebie pisać nie będę.No dobra dziewczyny w takim razie wracamy jak tam wasze przygotowania.Ja już sale mam zespół i kościół też załatwiony jeszcze kamerzysta został i reszta pierdół

Gość Annnia
my mamy salę,zespół,kamerzystę i fotografa, godzina w kościele również zaklepana, czyli najważniejsze rzeczy,które wymagały wcześniejszego zaklepania już są :) zastanawiamy się nad wynajęciem samochodu,ale straszna kasa za te parę godzin... nauki przedmałżeńskie już za nami + jedna poradnia - zostały nam jeszcze dwie wizyty. obrączki mniej więcej wiemy jakie, w necie przeglądam zaproszenia, ale póki co nic mnie nie powala - chcemy proste, bez dużej ilości serduszek i takich tam. i w tym miesiącu planuje wybrać się do salonów obejrzeć suknie (parę modeli mam wybranych :) i zmienia mi się koncepcja - najpierw sukienka miała być koronkowa, a teraz wpadły mi w oko inne modele ;) I chyba wybierzemy się w grudniu na targi na Torwarze. i to chyba narazie na tyle :)

jezu dziewczyny to ja jestem do tyłu chyba.Zaproszenia będę sama robić papier czerpany z dodatkami kwiatów i zwijane w rulon to dla tych gośći których osobiście zapraszać będę a dla gości którym trzeba wysłać to na tym samym papierze tylko fajnie składane jak zrobię pare sztuk to podeśle wam zdjęcia,zdecydowałam się sama zrobić bo nic nie mogłam znaleść co by mnie zainteressowało .Za kiecką się jeszcze nie rozglądałam ale ma być przede wszystkim wygodna ,a i jeszcze wystruj sali to z konsultacjam dekoratorki bo to łatwiej.Jezu ile my jeszcze na głowie mamy ale jekoś się da radę trzeba być dobrej myśli to ma być nasz dzień a nie gości

my tez jestesmy do tylu z zalatwianiem spraw slubno-weselnych. Od sierpinia nic nie zrobilismy w ej sprawie... nie mamy czasu:(

Gość Annnia
Dziewczyny a jak sukienki?? Macie już swoje typy?? Ja planuję wybrać się w najbliższym czasie i coś poprzymierzać :) Narazie jakoś brakuje czasu więc przeglądam w necie...

Gość lamcia
ja tez planuję wyjść za mąż tego dnia, ale jeszcze nic nie mam.. nawet pierrścionka zaręczynowego :D