Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaG

zapraszam młodych na pogaduchymam 21 lat

Polecane posty

ooo ja uwielbiam podroze narazie zwiedzam sobie europe a takim moim marzeniem jest zwiedzic Meksyk Brazylie no i ogolnie Ameryke Poludniowa

Gość
A co Księżniczko studiujesz?? (pewnie pisalaś, ale ja nie doczytalam calego topicu :) )

Gość
a o podrózy do Ameryki Południowej tez marze, a najbardziej do Chile :) a dlatego, że Chile rozciąga sie przez wszystkie strefy klimatyczne :D bajer :)

studiuje administracje bleeee ja bardzo lubie takie latynoskie klimaty dlatego ameryka poludniowa a tak poza tym to kocham Wlochy ;)

Gość
mam sporo znajoimych na administracji, czasem zazdroszcze im tego luzu w semestrze, bo jakos nie wiele się ucza, a ja padam na twarz w piatki po calym tygodniu kolokwiuw, zaliczen i innych :) prawda, swietne klimaty, ja to mialam wielka chec uczenia sie hiszpanskiego... bo to zawsze sie przyda w ewentuyalnej podrozy do Am Południowej, ale jakos spelzlo na niczym... moze by sie na kurs zapisac...:P

si si espanol ;) mysle ze warto znac hiszpanski bo to fajny jezyk jest :) ja troche go kumam w Hiszpanii sobie poradzilam heh wiec w Ameryce tez bym sobie poradzila pewnie :)

Jusztyska no właśnie fajnie, że studiujesz to co lubisz... Moje studia nie wiem skąd się wzięły do końca;) Piszecie tak szybko, że nie nadążam:P co do hiszpańskiego to uwielbiam ten język, znam trochę słów,a le tylko z seriali haha:P francuski jest dla mnie nieładny, ale hiszpański śliczny:) i w ogóle od dziecka kraje, które chciałabym odwiedzić to Brazylia i Hiszpania, choć do końca nie wiem dlaczego:P

Gość
no jak w Hiszpani dalaś rade to co byś nie poradzila w Ameryce :D ja tam umiem powiedziec Hasta luego:D i chyba tyle no i jeszcze Soy Justyna :D ale to cala moja wiedza :) ale jeszcze wszytsko przede mna :D

hiszpania jest sliczna polecam trzy razy tam bylam i chetnie bym wrocilla nawet takie wielkie miasta jak Barcelona czy Madrid sa cudne

kiedyś nawet ktoś tu założył temat, żeby rozmawiać po hiszpańsku, ale jakoś zbyt długo nie przetrzymał;] a szkoda, bym się czegoś nauczyła:)

Gość
Studentka a co studiujesz, wybaczcie mi moja ignorancje i niedoczytanie topicu :) No ja z seriali to znam brucha :P nie wiem jak to sie pisze, ale wiedzma oznacza Dla mnie francuski jest fajny bw brzmieniu, ale nie uczylam sie nigdy i nie polecam rozmowy z Francuzem mowiacym po angielsku.... Hiszpanskiego sie naucze :D Lubie (o zgrozo dla wiekszosci) niemiecki, ma taka fajna twardość :D ale zaniedbalam jego nauke wiec sehr gut to nie mowie:P

Gość
Księżniczko a mozesz podac jakis tytul pioseneki po hiszpansku?? :) bo ja nie znam chyba zadnej :) (albo wydaje mi sie ze nie znam...)

bruja sie pisze heheheh mnie z telenowel najbardziej utkwilo slowo maldita czyli przekleta te odio czyli nienawidze cie i asesina czyli morderczyni heheheheheh

Gość
dzieki za pisownie :D zapamietam sobie :D zawsze to slowo do przodu :P

a oczywiscie ze moge sporo jest fajnych tylko u nas malo znanych polecam Aventure jesli lubicie salse i np takie ich piosenki jak La guerra, La boda, Cuando volveras,Ella y yo, Un poeta enamorado i inne piosenki Juanesa, Cristiana Castro,Davida Bisbala Gloria Estefan -Hoy bardzo ladna piosenka

Gość
O Gloria Estefan znam :D ale reszty nie, ale zaraz to nadrobie :) Dziekuje Ksiezniczko :)

ja znam kilka piosenkek Natalii Oreiro poza tym mam jakieś 6 i tyle:) Jusztyska studiuję Finanse i Rachunkowość;) a słówka, które ja najbardziej pamiętam (wiadomo, że nie wiem jak się pisze, więc strzelam;) ): yo tengo miedo, pero porke? estabien, bamos, -to niby była prostaczka;), nie wiem teraz, ale znam trochę na pewno, a napisałam najprostsze haha:D:D:D i nie wiem czy do kobiety kochana to jest nena a do mężczyzny neno?

Gość
Księżniczko uswiadomilas mi moja ciemnote muzyczna :D nie znam nic:P szukam, poznam, tzreba sie rozwija w koncu... Studentka... powaznie brzmi Twój kierunek... :)

Jusztyska bo u nas to nie jest popularne i malo osob to zna po prostu ja lubie glownie muzyke latino dlatego znam takich wykonawcow :) wlasnie uwielbiam piosenki po wlosku i hiszpansku

Gość
o tak porque to czesto krzyczaL:P i jeszcze que pena i que pasa... czy cos takiego...:)

Gość
Ksiezniczko włoski tez znasz?:)

hej dziewczyny :)...widzę że od rana już tu jesteście...a ja dopiero się obudziłam :)....o i ile nowych dziewczyn doszło :)

http://www.wrzuta.pl/audio/qsZwFWuTPl/coti_i_julieta_venegas_-_tu_nombre a ja lubię tą piosenkę:) i tą też:) http://www.wrzuta.pl/audio/h3ezUo4wWu/el_sueno_de_morfeo_-_amor_de_sal Oglądałam kiedyś Zbuntowanego Anioła a jaaaak:D i teraz niedawno Jesteś moim życiem też, z tymi samymi głównymi aktorami:P albo yo nesesito a nigdy nie wiedziałam, dlaczego czasami słowo Ty mówili Tu a czasem Bos (pewnie się pisze Vos:D) ale co tam. Ciekawe co Klaudia powie na nasze rozważania:D