Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka winogron

czy winogrona w ciąży mogą zaszkodzić?

Polecane posty

Gość kulka winogron

nie pytalabym gdybym jadła je sporadycznie ale ja się nimi objadam codziennie. jestem w 24 tc

Gość nie sądzę
ja akurat jadłam codziennie banany i mam zdrowego chłopca :-)))

Gość obiecanki _cacanki
Bardziej balabym sie chemii, ktora sa obficie "zraszane"

Gość kulka winogron
kurcze, o tym nie pomyślalam....

Gość Ratujcie
Pestkowych podobno nie wolno....

Gość hania_30
Ja z kolei przez cala ciaze objadam sie pomaranczami:) jesli dobrze umyjesz winogrona na sitku i sparzysz dodatkowo-to nie beda mialy na sobie zadnych zarazkow.i pierwsze slysze zeby winogrona szkodzily.

hmm, ja wcinam codziennie, i te jase i ciemne. pestki co prawdw wypluwam, ale nie słyszałam zeby szkodziły.

Gość A MOJ DZIDZIOL
ja cala ciaze objadalam sie mandarynkami i czekolada tabl dziennie i mam duzego dzieciaczka i urodzil sie z fajna karnacja ciemniutki, a ja bladziocha,,

Gość ja też kilogramami żarłam
pomarańcze. I też urodziłam zdrową i dużą córkę. Nie mam pojęcia dlaczego akurat winogrona miałyby dziecku zaszkodzić. Może wyłącznie dlatego, że mają dużo cukru i moga ewentualnie fermentować jak alkohol? Najlepiej spytaj gina

a w anglii winogrona nie mają pestek i są pyszne...a co do chemiii to które owoce są od niej wolne??!! a wracając do tematu to jak niby mają szkodzic...mają mnóstwo wit.C

lepiej jesc owoce nawet z chemia niż chemicznie zrobione tabletki z witaminami tak mowil moj lekarz-jem wszystkie owoce i jest ok. a chemia w dzisiejszym swiecie jest wszedzie

Gość madziałka
Dziewczyny nie przesadzajcie!:)wszystko jest tryskane chemią lub skażone!a kiełbase i ser myślicie że jak się robi??i z czego??z takim [podejściem nic nie powiinniśmy jeść i u mrzeć z głodu bo tak naprawde nic co jemy nie jest 100% naturalne:(

Gość niunek
ja objadalam sie marchewka-sokowirowka nie stygla, potem zabralam sie za winogrona, ale podnosza cukier:( teraz dopadl mnie apetyt na jablka 7kg tygodniowo!