Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarszczona mordka

GŁUPIE PYTANIE NA TEMAT KREMU

Polecane posty

Gość pomarszczona mordka

Cześć :) od niedawna zaczęłam stosować krem przeciwzmarszczkowy, jestem bardzo zadowolona, bo spłyca zmarszczki, matuje cerę i tak przyjemnie chłodzi podczas nakładania... jest jedno ale - na opakowaniu jest napisane, że krem ten powinno się stosować od 35-ego roku życia ... ja mam 27 lat, ale mam zmarszczki, co prawda tylko te mimiczne, ale są bardzo głębokie, wyraźne i okropnie wyglądają :( teraz pytanie kluczowe - czy mogę sobie jakoś zaszkodzić, stosując nadal ten krem? niby 8 lat różnicy, ale czy faktycznie muszę z tym zaczekać dokładnie do 35 urodzin? :o

Gość kaniuuussssss
a jaki to krem?;) a nie ma wersji dla 25latek?;)

Gość jakakkaak
Owszem, pytanie nieco głupie. Nie, nie zaszkodzisz sobie, chociaż pewnie znajdą się tu takie co ci będą wmawiać, że to straszne, szkodliwe itd. Skóra jest różna i ma różne potrzeby, po prostu. Natomiast, zaiste jak ci coś spłyca zmarszczki, to jakiś cud wcielony, bo wiesz, tak szczerze mówiąc, no może po pół roku stosowania teoretycznie coś tam powinno spłycać, ale tak naprawdę kremy przeciwzmarszczkowe zapobiegają pogłębianiu się istniejących zmarszczek, to nie botox, niestety. No oczekuj rzeczy niemożliwych.

Gość aboabo
ponoć kosmetolodzy zmienili dotychczasowe stanowisko i można a nawet należy stosować mocniejsze kremy od kiedy zauważa się taką potrzebę

Gość pomarszczona mordka
wybaczcie, że tak późno odpisuję :( kaniuuussssss - jakiś Bielendy, matce podbieram :D jakakkaak - głupie, jak wszystkie moje pytania :P no może się za bardzo podniecam z tym spłycaniem, ale ogólnie jestem zachwycona tym kremem :) aboabo - mówisz? no to super :) dziękuję Wam za odpowiedzi 🌻

Z tego co wiem, to jest akurat bardzo indywidualna sprawa - jedna kobieta faktycznie kremu dla 35latek potrzebuje dopiero mniej więcej po osiągnięciu tego wieku, skóra innej zaś domaga się silniejszego nawilżenia i określonego działania kremów przeciwzmarszczkowych dużo wcześniej. Są to indywidualne predyspozycje skóry i nie ma się czemu dziwić.

Gość sprawdz jak się nazywa ten
krem bo ciekawośc mnie zżera który jest taki skuteczny

Gość dsdsf
no wlasnie bielenda jaka? bo super dziala wg tego co piszesz :)

Gość pomarszczona mordka
przepraszam, że tak długo - nie miałam dostępu do komputera :( obiecuję, że jeszcze dziś wieczorem sprawdzę i Wam napiszę 🌻

Gość ogolnie zaszkodzic ci nie
powinien ale skoro teraz uzywasz dosc silnego kremu przecizmarszczkowego to jakiego bedziesz uzywac w wieku 40 lat-i to bedzie juz problem bo nic nie bedzie dzialac:(

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramona
hmmm opinie na ten temat sa rozne... moim zdaniem wszytkie kremy sa na jedno kopyto... nie wierze ze krem dla 25 latki rozni sie od kremu dla 35 latki, takze uzywaj dalej :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramona
hmm ale z drugiej stronyjak zacznie teraz o siebie dbac to moze te zmarszczki w wieku 40 lat beda mniejsze i nie bedzie potrzeby uzywac silniejszych kosmetykow... ja nie wiem :P odpowiem Wam za 25 lat :D

Gość companera
Kosmetolodzy nie zmenili swojego stanowiska, tylko wielkie koncerny kosmetyczne zatrudniaja ludzi i placa im kupe kasy, aby gadac takie bzdury, ze kremy przeciwzmarszczkowe mozna stosowac od 20 roku zycia. Jeszcze nie slyszalam, aby niezalezny dermatolog czy inny specjalista glosil taka teorie. Nie wiecie, ze artykuly w gazecie i necie sa sponsorowane?? Dlaczego jestescie takie naiwne?

Gość pomarszczona mordka
i znowu nie dałam rady Wam wczoraj odpisać :(:(:( ten krem to PERFECTA - KREM PRZECIWZMARSZCZKOWY Z FITO-RETINOLEM, MIKRO PERŁY MATUJĄCE, DO CERY MIESZANEJ (odszczekuję tę Bielendę, moja głupota nie zna granic)

Gość sprawdz jak się nazywa ten
wielkie dzięki robię najazd na sklep :-)

Gość pomarszczona mordka
proszę bardzo :) mam nadzieję, że i Tobie się spodoba ten krem :)