Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja mam

Anemia w 25 tygodniu

Polecane posty

Gość to ja mam

dziewczyny czym grozi anemia, jezeli dopiero teraz zaczelam brac preparaty zelaza.mam wynik 10,5. czy cos grozi mojemu dziecku????

ja tez jestem w 25tygodniu,biore biofer tabletki 6razy dziennie,jedz duzo zieleniny,wolowiny i zoltka jajek.Nie popijaj tabletek zelaza kawa ani herbata,bo sie nie przyswoja.Unikaj jak wroga:rabarbaru,zielonego ogorka,jesli kawa-gora filizanka dziennie. Wypadaja Ci tez tak wlosy? Wynik mam prawie identyko...:O

Gość to ja mam
dzieki wedel.ale ja zacze;lam dzisiaj barc tabletki bo wczesniej nikt mi nie powiedzial ze mam tak slabe wyniki.boje sie o dzidziusia. nie wypadaja mi wlosy

Pierwszym objawem jest niby blada cera,wypadajace wlosy...ja tak mam.Mi lekarz powiedzial,ze Dzidzius ile potrzebuje -tyle sobie zelaza wypije ze mnie,dlatego ten niedobor.Jemu nic nie bedzie-za to my odczujemy to na wlasnej skorze...Te tabletki szybko pomoga w niedoborach. Na kiedy masz termin? Ja na 28grudnia:)

Jeszcze zapomnialam ,lekarz przepisal mi VEGEVIT B12 to sa witaminy ,ktore lykam z zelazem -one pomagaja w zwalczaniu anemii.W aptece sa bez recepty:)

Gość to ja mam
dzieki raz jeszcze termin na 5 stycznia. uspokoilas mnie ze dzidzi nic sie nie stanie, za trzy tyg znowu mi zrobia badania wiec zobacze czy bedzie poprawa