Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malwinkaaa___

Samotne- zmieniamy swoje życie

Polecane posty

Gość
no dobra, moga byc kotki i pieski (boje sie psow:() :P

Gość W_sumie_Romantyk
W tle dobra by była cisza, wtedy lepiej bym słyszał swoje myśli

Gość W_sumie_Romantyk
Boisz się psów, ale to nie będą psy, to będą pieski

Gość
a teraz ich nie słyszysz? :)

Gość W_sumie_Romantyk
Teraz jestem nieco śpiąc, idę spać, a Ty?

Gość
jestem nieco spiaca, powinnam isc spac, ale paradoksalnie znow nie bede mogla zasnac :) ale moze komputer by wylączyc... poczytam...

Gość W_sumie_Romantyk
A zatem spokojnej i (być może oczytanej) nocy. Pa

Gość
DZiekuje i dobrych snow zycze :)

Gość
Czesc dziewczyny :) Mam nadzieje, że nie bedziecie sie złoscic za te rozmowe z Romantykiem o glupotkach, która rozbila troche topic :) Milego dnia Wam życze :):):)

Dzień dobry dziewczynki:) Widzę, że Romantyk wdał się w dyskusję o skeczach- może jakieś nowe pomysły:)?? A co do sadzenia i hodowania to ja mam jedną cebulkę w domu, bo kwiatek umarł, więc może przywrócę jej życie? Teraz biorę się za sprzątanie, bo gościa mam mieć, poza tym sama lepiej będę się czuła, a potem będę się lenić. Miłego dnia:)

Gość nie ma oj nie ma Asia
witajcie...ja dzis korzystajac z pieknej pogody wyruszam na wycieczke rowerowa..sama bo sama...szkoda tracic dnia;)

Ja posprzątałam i śniadanko produkuję, a potem chyba wyciągnę mojego gościa na spacerek, bo aż szkoda siedzieć w domu w taką pogodę.

Gość
taka piekna pogoda, aja tu umieram na katar :P echhh a tez bym na rowerku pojezdzila... troche sloneczka trzeba złapac...

Jusztyska- ostrzejsze powietrze może przefiltrować Ci nosek, więc ubierz się ciepło i na spacerek możesz się wybrać Panna na wydaniu- kiepsko z tymi antybiotykami;/ życzę szybkiego powrotu do zdrowia Ja pranie zrobiłam, posprzątałam, śniadanko zjadłam, teraz tylko ubrać się, do porządku doprowadzić i czekać co przyniesie dzisiejszy dzień.

Gość
wyszlam na chwile:P i wiecie co:P słonce + katar = zaplakana justynka :P tak mi oczy zaczely łzawic ze wygladalam jakbym plakala :)heh :)

hehehehe.... A mi się naprawdę chcę płakać, bo boję się jakoś podświadomie jakiś dupereli i zastanawiam co to będzie... Idę trochę na powietrze...

witam i ja!! no dzień w sumie ładny... tylko co tu robic?? nie nie, nie jest tak źle. po prostu nie wiem od czego zacząc. choc nie chcę żeby sobota kojarzyłaa mi sie ze sprzataniem, wiec chyba po prostu zrobie się na bóstwo. bo....oczywiści idę wieczoram na imprezke domową posiedzie i pogada z czyimiś żonami i dziewczynami. no i może niech mnie ktoś zapyta o mnie?? boshe, jak ja nie cierpię pytań \"co u mnie słychac\"?? no ale Wam to życzę miłego dnia

Gość W_sumie_Romantyk
A zatem ja również witam

Gość
Reewelka --> trzymaj sie, nie placz :) Uśmiech dla wszytskich :):):):):):):)):)):):):):):)

Mi już nic nie przynosi radości. To smutne, bo jestem młoda, a czuję się jakbym już nic nie miała przed sobą.

Gość nie przyjechał, była siostra, a ja nawet z nią nie gadałam, bo mi się ryczeć chciało, więc poszłam spać. Przepłakałam pół dnia, dowiedziałam się, że ludzie mnie nie rozumieją i zaskakuję ich, ale niestety nie pozytywnie, więc znowu siedziałam i ryczałam. Niedługo jadę do koleżanki na noc, pewnie znowu będę płakać. Dziewczyny ja już nie wiem co mam robić. Nie chce odpychać od siebie ludzi, na któych w mniejszym lub większym stopniu mi zależy;/

Gość W_sumie_Romantyk
Witaj Reewelka! Uśmiechnij się! Co Ci szkodzi

Witaj Romantyku Staram się uśmiechać, ale przeraża mnie to wszystko...Chciałabym cofnąć czas...mam dość...

Gość W_sumie_Romantyk
Ale kto powiedział, że przeszłość nie będzie lepsza? A może będzie lepsza od najlepiej wspominanej przeszłości?

Gość W_sumie_Romantyk
chciałem napisać "Ale kto powiedział, że przyszłość nie będzie lepsza?"