Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malwinkaaa___

Samotne- zmieniamy swoje życie

Polecane posty

hmm, no tak, czasem niektorzy moga nas niestety negatywnie odbierać. w koncu to też ma wpływ na ich nastrój. wiesz, nie wiem jaka była Twoja sytuacja rodzinna, ale to fakt czasem wydarzenia z przeszłości mogą zaważyć na naszym dorosłym życiu. przez ostatnie pół roku moja jedna przyjaciółka za każdym razem jak do mnie przychodziła ja byłam akurat zalana łzami. myślałam sobie, że w końcu będzie miała mnie dosyć. ona jednak trwale to znosi. ja natomiast po kilku minutach przebywania w jej towarzystwie zmmieniam nastrój na lepszy. mam nadzieje jednak ze Twoja sytuacja bedzie OK.

Też bym chciała, żeby wszystko się ułożyło, bo nie lubię mieć w pracy złego nastroju. Zdaję sobie sprawę z tego, że mam wpływ na ludzi z najbliższego otoczenia i mogłam ich męczyć płaczami, ale nie byłam w stanie tego opanować. Wczoraj koleżanka powiedziała mi, że taki spadek nastroju spodowany mógł być pigłukami antykoncepcyjnymi, bo organizm się przyzwyczajał- może i coś w tym jest. Ja nie lubię opowiadać o przeszłości, bo nie ma czym się chwalić.

Zaznaczam, że pigułki biorę z powodu mega bóli. Ale chyba wolałam te bóle, niż to co się teraz stało.

Gość monika1984
ja rowniez dolączam do Waszego poszerzajacego sie grona..... od tygodnia jestem sama zakonczylam swoj 5 letni zwiazek ze wzgledu na to, ze zostalam zdradzona ..... jakos daje sobie rade..... tez zapuscilam paznokcie....... chociaz narazie sa krociutkie to i tak sie ciesze, ze juz moge sie podrapac :))) po rocznej przerwie rozpoczynam studia wiec juz nie moge sie doczekac..... a dodatkowo mam prace i przyjaciol wiec nienarzekam na brak towarzystwa ..... a faceta nie mam zamiaru szukac bo narazie nie jest mi do niczego potrzebny.... chce zrobic to na co nigdy nie mialam czasu bedac w zwiazku .... wiec napewno bede Was tutaj odwiedzaj jezeli oczywiscie nie macie nic przeciwko temu... Pozdrawaim bardzo serdecznie

pewnie, że nie mamy nic przeciwko temu!! zostałam wywalona dziś z pracy - bo zarażam!! nie ubolewam z tego powodu!! aczkolwiek ide do wyra bo od kompa bolą oczy. kiedyś też brałam pigułki i generalnie w rzeczy samej humor mi się popsuł, a właściwie zrobiłam się po prostu oziębła. może teraz powinnam je raczej łykać by wrócić do stanu oziębłości!! a to dobre!! może by mi się tak bardzo wtedy nie chciało!!

no a jak!! no pewnie!! miło jest wiedzieć, że są inni samotni!!! o ironio!! zmykam może do wieczora

Kuruj się kuruj:) Ja do 18 siedzę w pracy,a kicham i prycham i chętnie w łóżku bym się pogrzała:) Ja poznokcie znowu zapuszczam, bo ostatnio się troszkę zniszczyły przez eksperymenty mojej koleżanki na nich. Ja jestem dość długo sama, ale nie tylko o związki chodzi;/ w stosunku do dołów.

ja się odchudzam. i na solarium poszłam, żeby sie białuch majtek po wakacjach pozbyć i staniczka ;) i zacznę ćwiczyć!

Ja stanę się miła i opiekuńcza- postaram się być przyjaźniejsza, a nie oschła i obojętna.

a jak sie oduczyć wybuchowości i \"obrażalstwa\"? bo z tym mam problem. nie potrafię nic przemilczeć.. (oczywiście, jeśli chodzi o inne osoby, nie bliskie, to mam gdzieś, potrafię olać .. :)

Też bym chciała oduczyć się wybuchowości i obrażalstwa, bo to moje największe zmory, ale chciałabym nauczyć się spojoknie, bez emocji rozmawiać na trudne dla mnie tematy. Achol- co do stron o fotografi to przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc, bo ja się uczyłam z książek jeszcze o fotografii analogowej, a o cyfrówkach jest pełno wszystkiego wszędzie, czyli proponuję poszukać w google nawet. Postaram się przejrzeć jakieś strony i wybrać coś przystępnego.

Gość
Hej dziewczyny, mam dzis tak totalnie zabiegany dzien, ze masakra, ale moze to i lepeij bo na myslenie malo czasu :) Okazalo sie ze musze jutro do Lublina pojechac, wiec biegam zalatwiam mase spraw i pakuje sie w miedzyczasie :) Życze Wam zdrowia :) ja sie juz prawie wykurowalam :)

A u mnie odczuwalna napięta atmosfera, dziwne uczucie i jakoś znowu dół mnie przez to bierze...kurdę...chciałam,żeby było ok, a jest........;/!!!!!!!! DÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓŁ

Czesc dziewczyny 🖐️ Widze,ze wszystkie sie tu pochorowaly,a ja wlasnie wracam do zdrowia ;) Babki nie lapcie dolow prosze was. Wiem ze nasza sytuacja nie jest za fajna,ale postarajcie sie znalesc jakis optymistyczny akcent i nie smucic sie. Ja zaraz lece rozladowac nadmiar energii na aerobiku, po ciezkim dniu w pracy. Nie jest mi fajnie, ale ostatnia rzecza ktora chce teraz robic to siedziec w domu i rozmyslac. Takze dziewczyny pozdrawiam, trzymajcie sie cieplo 🌻

Dziewczyny, Romantyk, Jest ktoś może?? Mam doła- ratunku!!! Właśnie wróciłam do domu- byłam twarda, ale jak tylko weszłam to wybuchnęłam takim płaczem, że nie wiem co.

Gość
reewelka, trzymaj sie mocno, dziewczyny wszytskie trzymajcie sie, badzcie silne i zmieniajmy cos na lepsze w naszym zyciu, ja jutro wyjezdzam, prawdopodobnie przez kilka dni nie bede miala dostepu do neta... ale jak tylko bede miala mozliwosc to tu do Was zajrze!! :) Pozdrawiam Was mozno i wierze, ze wszytsko bedzie dobrze :)

Gość red red wine...
chciałam tylko nieśmiało dać znać...że ja też samotna, od początku lipca dziiiiiwnie mi trochę zaczynam wchodzić w fazę rozmyślania - czemu, gdzie moja wina, co teraz... ciężkawo mi

Gość zielony stefan
dwa wyrazy

Sama nie wiem, ale chyba spowodowane to było tym , że miałam wczoraj coś wyjaśniać i znowu do tego nie doszło. Ale dziś zero płaczu, bo szkoda mi łez na tak głupie sprawy. Jak ktoś czegoś nie chce to nie zmuszę nikogo do niczego. A tak w ogóle to Dzień dobry:)

Czesc dziewczyny 🖐️ Widze,ze temat cos ucichl. Czyzby jakies zmiany u Was? :p U mnie w sumie bez wiekszych zmian,przynajmniej w zyciu uczuciowym. Aaaa przepraszam cos sie jednak dzieje: wczoraj jakies buraki mnie po miescie samochodem scigali i darli jape do mnie (ja jechalam swoim samochodem i nic na szczescie nie zrozumialam) i jak ich juz zgubilam to wracajac do domu znowu ich spotkalam i mnie scigali pod sam dom :o Koszmar jakis. Pozdrawiam babki, napiszcie co tam u Was 🌻

Gość W_sumie_Romantyk
Witam Ja tak sobie pomyślałem, że wypada niebawem zaprosić jakąś miłą dzieczynę na kawę, pogadać, posłuchać, potańczyć Innymi słowy słowy podjąć kroki ku jakiejś sympatycznej zmianie. A dziewczyny rzeczywiście mało tu ostatnio piszą

Gość
No widze, ze straszna tu cisza dziewczyny... myślalam, ze bede miala do przeczytania kilka nowych styron a Wy milczycie.,... szkoda, ja od dzis mam internet, wiec bede na pewno stale tu zagladala... szkoda ze temat ucichl... pozdrawiam

Gość
hej Panna na wydaniu ;) heh, jak mi smy\\utnoi i samotnie... kurde... nie wolno plakac, trzeba sie trzymac...

moje drogie!! ojjj nie mam teraz czasu, niestety nie z powodu nowych wyzwań miłosnych!! ale odezwe się niebawem!!