Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o czekaniu z sexem

Co myślicie o czekaniu z sexem do ślubu?

Polecane posty

Gość co myślicie o czekaniu z sexem

Chciałabym zachować dziewictwo do ślubu. Z jednej strony wydaje mi sie to fajne, że swój pierwszy raz przeżyłabym z moim mężem i tak długo bym z tym czekała, bo mówią, że jeśli się na coś długo czeka to tym lepiej to smakuje, a z drugiej strony chciałabym być spełniona w łóżku, a nie wiadomo czy mój mąż byłby mnie w stanie zadowolić. A wy co o tym sądzicie?

Gość no to w czym problem
­­­­­­­­­­­ nadstaw mu anala to zobaczysz jaki z niego ogier :)

Sex jest naprawde wazny, co jesli okaze sie po slubie ze lubicie zupelnie co innego? Albo jak okaze sie ze ktores z was jest hmmm z braku lepszego okreslenia, kiepskie? Trzeba sie rznac totalnie i jak bedzie dobrze to wtedy sluby moga miec miejsce... ;)

takie czekanie z seksem to slubu to mialo miejsce wiele lat temu a teraz to zupelnie inaczej a dlaczego? dlatego ze wiele lat temu seks sluzyl tylko do robienia dzieci, nic wiecec, takze nie bylo to wazne czy ktos jest dobry w lozku czy nie... a teraz seks ma zupelnie inen znaczenie jest on bardzo wazny w zwiazku wiec moim zdaniem nie moze dojsc do niedopasowania zeby tego uniknac trzeba probowac przed slubem;)

Gość heinrich von moscow
przed laty taka jedna ubierala sie czekac do slubu, zgodzilem sie z nia i ozenilem sie z madrzejsza, a tamta moze jeszcze czeka....

Gość ja to myślę że jest to bzdura

jak dla mnie totalna głupota - udowadnianie czegoś dla zasady. Co znaczy, że chciałabyś mieć swój pierwszy raz z mężem\" - skoro i tak ma zostać Twoim mężem, to co to za różnica czy teraz, czy za kilka lat, po ślubie - to i tak to ten sam facet. Tylko dla zasady, żebyś mu mogła w łożku powiedzeć \"tak, MĘŻU\" ??? Bzdura jakaś Zresztą coś takiego jest bez sensu i ryzykowne z wielu względów - ja byłam, jestem i będę zdecydowanie na \"nie\" dla seksu dopiero po ślubie ;)

Gość m vmgvkgvl
CZEKAJ DO SLUBU-BO WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość heinrich von moscow
m vmgvkgvl.... jest naocznym przykladem jak cnota uderza w rozum, zestaw liter wskazuje ze to pieerdolec zaawansowany

Gość wiśniowy smak aksamitu
fajny pomysł:P ale ja uważam ze tylko z osobą którą się kocha, a kiedy to juz nie ważne, byle by być ze soba na dobre i na złe, na zawsze:D

Gość a mowia ze Polska to kraj
katolicki...A tu takie wypowiedzi. Zaklamanie totalne.Albo albo.

Gość zla zosia z zabrza
buhahahahaha,narzad nieuzywany zanika,a orgazm pezedluza zycie