Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wspomnienia oniryczne

Wlaściwie w jakim celu siedzicie na forum?

Polecane posty

pewnie ze nie to samo .... ale nie zawsze mam ochote na spotkania face to face bo dlugo pracuje i czasem jestem naprawde zmeczony a tu???????? wszystko jest prostrze jesli mam dosc zamykam wieko lapa i game over

U mnie znajomosci nie tylko internetowe:D ale mam bardzo duzo znajomych w różnych kawałkach Polski, osobiście sie nie da... więc zostaje net:D Za to faktycznie jak mam dość zamykam kompa i po krzyku:P

Gość Pikutek Bałamutek to ja
Jak dotychczas żadna z zadzierżgniętych znajomości na tym forum nie przeszła do reala. I co ciekawsze - większość z tych znajomości zapoczątkowali mężczyźni, oficjalnie poszukujący wielkiej oraz jedynej miłości... nieoficjalnie nie wiem czego poszukują i nie chcę wiedzieć. Poza tym weszłam na to forum zupełnie przypadkiem i jakoś tak... zostałam. Dodatkowo: jestem osobą niezbyt towarzyską, ostatnio szczególnie niezbyt i mimo, że posiadam znajomych (wąską grupę, ale posiadam), to tak się składa, że każdy z nich jest zajęty swoimi sprawami, nie ma kiedy się spotkać, ludzie są zmęczeni. Dzisiaj na przykład jest sobota, mogłabym wyjść na miasto, połazić, porobić zdjęcia, ale... strasznie boli mnie głowa, jestem oklapnięta, mam dzień flejtucha i lekkie załamanie motywacyjne do działania. Owszem, byłam na dworze z psem, bo pies to istota potrzebująca przestrzeni. Niedługo ponownie z nim wyjdę, bo się napił, nażarł i pewnie mu się coś zachce. Tak to u mnie wygląda.

u mnie jest inaczej ...mam calą rzesze znajomych ,przyjaciol ale nie moge tyle czasu poswiecic ile by chcieli albo ile ja bym chcial a na forum to ja decyduje jak dlugo trwa spotkanie :)

Też dobrze :)

Mam cichą i skrzętnie ukrywaną nadzieję iż dowiem się czy, badania enzymów metabolizujących adenozynoczterofosforan, p4A, oczyszczono hydrolazę p4A z nasion łubinu do stanu jednorodnego i scharakteryzowano ten enzym pod względem molekularnym i kinetycznym. nie są wynikiem jedynie mojej chorej wyobraźni i czy jak już się dowiem to jak to wpłynie na moja podupadłą psyche i czy od tego minie mi nieodparta pokusa ciągłego strzelania sie w czoło kapustą pekińską. :o

Teraz to ja nie wiem czy dobrze rozumiem, w takim razie ludzi, z którymi rozmwaiacie(chodzi mi oczywisce o jakąś grupę) na forum na określone tematy określacie gronem znajomych?mimo ,że nigdy nie mieliscie okazji się poznać?

Gość widze że masz
cel bo ja bez celu...............czytam bol lubie te głupoty tu wypisywane:P i ewntualnie dołączam się do nich;)

kabel ale czy nie wydaje Ci się , ze sieć nieco deformuje osobowości, stwarza możliwosc pisania rzeczy, które niekoniecznie mają odniesienie do rzeczywistosci?Takie to troche abstrakcyjne jak dla mnie, oczywiście szanuję wasze opinie na ten temat.

tu w sieci ludze mysla ze sa anonimowi i mogą byc kim chca i pisac o sobie co chcą ....ale na krotko ;) wnikliwe oko bez trudu wylapie prawdziwa osobe od \"podrobki\"

Gość lunie sobie pogadac
zawsze jestem pomaranczowa, choc sie nie podszywam i nie uzywam wulgaryzmow. Chetnie tez komus cos poradze. Nigdy sama nie zakladalam topiku