Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ani77

moze wreszcie mi sie udalo?

Polecane posty

Gość Ewuncia 2
Szkoda Ani 77 ze @ sie pojawila :-( trzeba znowu cierpliwie do nastepnego miesiaca czekac niestety. Ja jestem w trakcie staran :-) wiec na efekty musze jeszcze poczekac :-) moze sie uda Buzka

Gość jk7676
bylam u lekarza zbadał mnie i stwierdził ze nie jestem mogl to stwierdzic przy badaniu tylko rękami? dostałam luteine na wywołanie okresu i czekam

Mogło być za wcześnie - ale mógł też stwierdzić brak oznak ciąy i zbliżającej się miesiączki (bo niestety tak wczesnej ciąży objawy ciąży są w dotyku takie same jak objawy zblżiającej się miesiączki).Jak to mwi mój gin - najwcześniej to cąiżę wykaże test ciążowy a nie badanie.Siostra była w 5 tygodniu, Dzidziak widoczny był na USG ale zanim do USg przystąpiono - została zbadana i na tej podstawie lekarz wysunął PODEJRZENIE ciąży, nie potwierdził ani nie wykluczył.

Gość nelly4
dziewczyny odezwijcie sie, co u Was?

Gość nowiutka29
Jutro idę do ginekologa pewnie nic nowego sie nie dowiem. Za was dziewczyny trzymam kciuki aby udalo sie jak najszybciej.🌻

Gość nelly4
nowiutka, daj znac jak wrocisz od ginka!

Gość nowiutka29
Jestem Wkońcu trafiłam na konkretnego ginekologa. Standard grzybica :( ale przy nadżerce i wyjeżdzie to normalne u mnie. Powiedział, że po 4 latach czas najwyższy coś zacząć działać i dostałam skierowanie na badania hormonalne, trochę się boję straszni tego dużo. Ile krwi im bedzie potrzeba? :O Tak, że następny miesiąc zmarnowany bo muszę odstawić mężusia Ale za tych co mogą (a nie mogą) i chcą trzymam kciuki 🌼

nowiutka, bedzie dobrze!! Powiedz w ktorym dc te badanka hormonalne? a moze z rozpedu mezusiowi zrob badanka nasionek? pozdrawiam wszystkie dziewczynki!!

to znowu ja:) Badania mam mieć w drugim dniu czyli za jakieś 2 tygodnie. Moje M jakoś nie może zmusić się do zrobienia badań w naszym miasteczku- wykonuje je znajoma:Oale jestem w trakcie \"zmuszania\" narazie wygrywam :) Pozdrawiam Was ciepło.. zaglądajcie i piszcie

chyba zostałam sama:( mam nadzieję, że to wynika z pracy nad dzidziusiem :D a może przeniosłyscie sie na forum wreszcie mi się udało co by to nie było powodzenia kobietki 🌼

Gość kropla wody
Hej. Piszę może dla pocieszenia. Ja nie miałam dzieciaczka 5 lat. Leczyłam się to tu, to tam. Wreszcie trafiłąm na ginekologa który zajmował się tylko takimi problemami. Po upływie pół roku (za każdym cyklem miałam badania: usg, hormony) dostałam leki. Możecie wierzyć lub nie, przyjęłam tylko jedną dawkę i mam bliźniaczki!!! Ten Pan dr przyjmuje w Wawie. Jeśli któraś z was jest zainteresowana podam jego nazwisko.

ja niestety ze slaska i do Wawy mam za daleko, gratuluję blizniakow :)

Cześć dziewczyny, ja tez się staram o dzidzia. Czekam a raczej nie czekam na następną @. Mam być w środę. Cały czas myślę o tym czy udało się z tym cyklem czy nie. Wariuje. Pozdrawiam Was serdecznie.

Jednak dotarła, niestety, dzieki Ani za wsparcie. Myślałam ze gorzej to przeżyje, ale nawet mam niezły humor. Z nadzieją podchodze do kolejnego cyklu. A Ty jak ???? 🌻