Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusia

ktore imie jest ładniejsze? Roksana czy Żaneta?

Polecane posty

Gość przyszla mamusio jestes
jakas walnieta ,sluchasz sie glosu forum!! po co??? ja pierdziele ze są tacy ludzie;/

Gość przyszla mamusia
no cóż... dopiero ma sie urodzic :)

Gość przyszla mamusia
nie jestem walnieta, decyzje i tak podejme wraz z mezem, pytam sie o zdanie, co nie mozna?

Gość głupie sa te plujace jadem
i na 15 dziewczynek 10 to Kaski czy Sandry-dobrze ze tak nie jest.-miało byc. A zaneta nie kojarzy mi sie z niczym a wschodzie ani zachodzie.jakbym zobaczyła takie imie na lisccie to musiałbym byc ograniczona i przygłupiua aby od razu stwierdzic ze to ruska czy cosik innego (nie bede przytaczac pomysłów złosliwych)

Gość kali kali
Żanetka -bardzo ładne i orgialne imie.Znam 1 zanetke-mame mojego chrzesnika i super z niej kobitka-inteligentna i miła. Stawiam na Żanetke.

Gość roksana jest
idealnym pseudo dla prostytutki :o

Gość no cóż...
to zaczekaj z wyborem...bo to jakie imię sobie przyniesie też jest ważne. Możesz je dać jako imię pierwsze lub drugie.

Gość ja mam na imie żanetka
i ciesze sie ze tak nazwali mnie rodzice..... Jest ładne i oryginalne... podoba sie męzczyznom i nikomu jakos nigdy nie wadziło tylko widze tu na forum komus ono nie pasuje...

Gość blleeeeee
no ja poprostu doradzam ale nie wiedzialam ze kogos tak to moze emocjonowac....ojej

ja mam na imie żanetka moje imie tez jest napietnowane, nie jestes sama...

Gość blleeeeee
ojej ojej najlepiej wybierz sama bo potem bedziesz zla na siebie ze kogos posluchalas..... .

Gość przyszla mamusia
dziejuę wszystkim za pomoc :)

Gość ja mam na imie żanetka
roxi nio wlasnie tez widze.. ehhhh zeby imie mówiło o tym czy jest sie dziwką czy debilem.... co za ludzie;/

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak nie suchaj tych zadufanych w sobie lasek ,co mysla ze takie nowoczesne sa i i w ogule tylko one wiedza co jest ładne a co nie a co sie brzydko kojarzy. Oba imiona sa ładne ale ja stawiałbym na Żanetka.

Gość no cóż...
imię przyniesione ma związek z ułożeniem plant we wrzechświecie w momencie urodzenia....ale to to już horoskop urodzeniowy gdzie liczy się godzina dokładna i miejsce urodzenia. Proponuję poczekać na imię które sobie przyniesie. Pazdrów ją :) ode mnie.

Gość Zanetki góra.
Jej serce wypełnia poczucie własnej potęgi i wielkości, a poglądy ma wyniosłe, ogarniające bardzo szerokie horyzonty. Umysł jej jest przenikliwy i wykazuje zainteresowanie wszystkim, co niezwykłe i oryginalne. Zamknięta w sobie, pracowita, zadowolona, wykazuje dużą ambicję, układa wielkie plany. Odznacza się swą nieustępliwą mocną wolą, zimną krwią, jest doskonałym obserwatorem. Jej organizm posiada dużo sił życiowych i tym samym może wywierać dodatni wpływ na osoby słabe lub cierpiące.

ja przynajmniej mam na swoje \"usprawiedliwienie\" to, ze jestem ze śląska. Zawsze lubilam moje imie, a po dzisiejszej dyskusji trzeba przyznac samoocena mi poleciala... ehhh, a ty z kad jestes, moze nie tylka slazacy sa tacy pomyslowi?

Gość no cóż...
przyszla mamusia---->życzę jej bezproblemowego urodzenia się :) i tak będzie niepowtarzalna.

Gość przyszla mamusia
dziękuję =) to jednak moje propozycje nie sa az TAK napietnowane, maja swoich zwolenników, muszę to wszystko jeszcze raz dokładnie przemyśleć...

Gość żanetki to mile i pomyslowe
babeczki:) znam jedną jest kochana i ogólnie wspaniała. Wszyscy na około ja kochają za jej dobrą dusze.....:) Ja stawiam na żanetke🌼

Gość hmmmmm żanetka
ja tez obstawiam na to imionko.Bardzo fajnie brzmi i jest ładne:)

Gość roksanka tez jest bardzo ładni
i zanetka i roksanka to bardo słodkie imiona, brawo dla autorki, ma dobry gust

Gość no cóż...
Żaneta "Jej serce wypełnia poczucie własnej potęgi i wielkości, a poglądy ma wyniosłe,..." Jakoś tak się dzieje, że siła imienia (numerologia) wpływa na osobę która je ma.

Gość przyszla mamusia
ale numerologia jest zalezna od daty urodzin??? czyz nie?

Gość horoskopy itp itd
numerologie i te inne badziewia to dzieła szatana...to was kręci??? jesuuu;/ nazwij tego dzieciaczka żanetka i po klopocie!!!

Gość a czemu nie roksanka

Gość horoskopy itp itd
no to roksanka o jeny.

Gość roxi kojarzy mi sie
jedynie z brzydulami wszystkie jakie znam sa glupie,tłuste i nic nie potrafią,zero angazu w czymkolwiek....;/ jeny jak sobie przypomne pewne sytuacje to az..... roxi-jak proszek albo po prostu dziwka...