Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wazne

slub w pazdzierniku warto??

Polecane posty

Gość nie wazne

doradzcie czy warto brac slub w pazdzierniku. czy nie jest to juz za zimny miesiac i wieksze prawdopodobienstwo ze bedzie zimno i do tego padac!? mamy mozliwosc zamowic sale i dobry zespol na 11.pazdziernika 2008. czy ktos moze tez wtedy robi? albo byl na weselu w padzierniku czy warto czy moze poczekac do nastepnych wakacji?

A dlaczego nie warto? W tamtym roku październik był piekny, w tym roku zobaczymy. Ja biorę ślub w październiku, tak jak wiele dziewczyn tutaj. Pogody nie zapewny ci nikt, popatrz jaki był sierpień :) Myślę, że to dobry miesiąc:)

jak najbardziej!to jest jesień nie zima!a jesień to najpiękniejsza pora roku!ja biore ślub 4.10.2008!i jestem szcześliwa!a pogody nie przewidzisz!pozdrawiam!

Gość nie warto
i tak po kilku latach chłop rzuci cię dla młodszej i szczuplejszej

Gość nie wazne
podoba mi sie dlatego ze nie bedzie upalow a wydaje mi sie ze one nie sa wcale takie zle. w tych grubych sukniach spocona smierdzaca blee. w sumie nigdy pogody sie nie zna jak juz trzeba z rok wczensiej planowac! to moze sie zgodzimy :) fajnie bo nie ma juz tyle ludzi a i tak wiecej sie pzrebywa w pomieszczeniach :)

ja tez biore slub 4.10.2008 i po pierwsze piekny miesiac po drugie niema upałow a czy bedzie padac czy bedzie gorąco to i tak wszystko zalezy od was czy bedzie pieknie i tak jak sobie wymarzyliscie..a pogody nigdy sie nie da przewidziec nawet latem a bylam w tamtym roku na weselu w pazdzierniku pogoda piekna byla..cieplutk...teraz tez ide 6.10 na wesele i zobaczymy jak bedzie :) pozdrawiam i powodzenia zyczE:)

A ja byłam w październiku na ślubie i weselu i fantastycznie się bawiłam.Pora roku wcale nie przesądza o tym czy wesele będzie udane.

Gość kaciczek
Hej ja biore slub 6 października 2007r i myślę ze będzie sliczna pogoda taka jak w zeszłym roku pozdrawiam

...ja też!!,ale forma zdziebko inna...W pażdzierniku ?,jak w innym miesiącu zalety,a wady??, to tylko deszcz,...i czasem wiatr w oczy.Warto o ile będziecie wzajemnie dbać o siebie...długo,a najlepiej zawsze:)

Gość ten pseudonim
my chyba tez zdecydujemy sie na pazdziernik latwiej cos znalesc! a i tak wiekszosc czasu siedzi sie w kosciele i na weselu w sali! wiec nie bedzie zle! a na pewno nie bedzie upalow i nie bedziemy sie kiscic!

Gość ilu
ja też mam wesele w październiku dokładnie 25.10.2008 , nie uważam żeby pażdziernik był złym miesiacem na ślub, przecież i tak zabawa odbywa sie w środku a nie na zewnątrz. A pogoda się zmienia w pażdzierniku może by cieplej niż w sierpniu. Pozdrawiam

a ja mam koniec listopada i sie ciesze. nie bedzie upalow ludzie nie popadaja, makijaz nie splynie!!! wiekszosc odbywa sie w kosciele i na sali wiec nie czuc zimna, a jak sie okna otowrzy to duchoty na sali nie ma, bo w wakacje nawet przy klimie ludzie otworza tarasy itp i tak powietrze z goracym sie zmiesza!!! a zdjecia w plenerze, jakis dzien po slubie, bolerko na siebie i piekne moga wyjsc. albo w jakis ladnych miejscach :) pozdrawiam pazdziernikowe, bo nie widze by ktos byl na listopad ale jak cos tez pozdrawiam

Ja z kolei 17 październik ;-). Waham się jeszcze tylko w kwestii godziny, bo o tej porze szybciej się robi ciemno, a chciałabym żeby po wyjściu z kościoła było jeszcze w miarę widno. A Wy dziewczyny, o której godzinie bierzecie ślub?

Ja miałam ślub pod koniec września i pogoda była super - słońce i dość ciepło. Ale nie przewidzisz tak naprawdę co będzie w tym roku... Napewno wolałabym ślub w październiku niż w czerwcu podczas upałów.