Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukka87

kobiece kształty

Polecane posty

jukka.. hahaha mni9e na przykład bawi to co oni piszą :D NA DOBRYM KUTASIE DUPA SIE PASSIE.. KOCHANEGO CIAŁA NIGDY ZA WIELE.. KSIEZNICZKA Z wielkim POSAGIEM :D

Gość jukka87
zastanawiam się z czym masz problem, ty kóry mnie tak ostro krytykujesz, bo bardzo się wczułes i ja jako studentka psychologii wyczuwam tu jakis istotny problem.. hmm otoczenie cię nie akceptuje?

Gość do jukki87
nie ..umrze na zawal...bo go bedziesz karmic..lojem..

Gość jukka87
no mnie tez to bawi... ale płakac mi sie chce nad poziomem tego co piszą

Nie twierdze ,że grubas to nie człowiek itp.Nie mam nic do ludzi otyłych , nie uważam ich za kogoś gorszego, jednak świadczy to o ich lenistwie i zaniedbaniu siebie.Kobieta powinna o siebie dbać a to oznacza równiez dbanie o zdrowie , nie tylko nakładanie tapety. Jesli stworzyłas taki topic to musisz sie liczyc z tym,ze są tu ludzie różni i są rozne opinie , jednak chyba wszyscy sie zgodzimy ,ze wmawianie sobie ,że otyłość jest dobra to głupota. Amen

Gość no podaj
sugerujesz ze szczupłe, atrakcyjne dziewczyny są nudne? po twoim rozumowaniu widac ze sama masz niewiele do powiedzenia (ciekawego)

mysle,ze jest chuda nienawistną kostuchą, ktorą wkurwia sam fakt,ze ktos moze byc szczesliwy. Ma ograniczaną wyobraźnie, i tak szeroką przepustowosc głowy,ze nie potrafi sobie uzmysłowic przez swą nienawisc i wredote,ze ludzie mogą sie SZANOWAC i AKCEPTOWAC

Gość pomaranczowa tym razem
Sluchajcie przeciez waga i wzrost nie odzwierciedlaja tego jak ktos wyglada. Ja sama mam 168 i waze jakies 63kg i pewnie zaraz mi powiecie ze jestem spaslakiem. Ale wam powiem,ze zonk. Nosze rozmiar 36-38 i mam calkiem przyzwoite wymiary 90-65-93. I co? Po prostu mam ciezkie kosci i umiesnione cialo, a miesnie waza wiecej niz tluszcz. Wiec radze sie troche zastanowic zanim bedziecie kogos od grubasow wyzywac :o

Gość jukka87
absolutnie tego nei pwoiedziałam, mówię tylko, ze sugerując się przy wyborze drugiej połówki tylko urodą można sie pierdolic w niezłe gówno.. ktróe zacznie smierdziec po czasie

fakt faktem mozesz miec cukrzyce, wysoki poziom cholesterolu i problemy z sercem.. ale równie dobrze inny super wysportowani, przezajebioscie chudzi mogą urwać łape podczas dreczenia swojego ciała bądź skrecic kark w momencie robienia eminentnych cwiczen itd..tak,ze na rto samo wychodzi!

Gość jukka87
dobra ludzie mówię "nara" bo tece mi opadły.. wiem, ze jeśli ktos lubi byc chamski to nic tego nie zmieni, ale pocieszam sie faktem, że kiedys wam sie w zyciu to wszytsko odbije.. papa

Gość do jukki87
a co z pieniedzmi podatnikow...zamiast dotowac domy dziecka, budowac stadiony...pieniadze podatnikow ida na dotacje dla chorych grubasow!!! I co moze mi powiesz ze to nie moja sprawa ze jestes tlusta????

Gość no podaj
dobre i prawdziwe!

do jukki -> to z pewnością Twoja sprawa.. i otóż na takich imbecylów jak Ty, skarb państwa traci kilkaset złotych !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jukka87
dotacje dla chorych grubasów.. ciekawe, nei słyszałam.. oj, żeby jeszcze na ciebie nie przysżło płacic z moich podatków, choc nei bede wymieniac okolicznosci, za dużo by tego było, wiesz leczenie jakis ukrytych kompleksów w psychiatryku też kosztuje heheh

do jukki -> to z pewnością Twoja sprawa.. i otóż na takich imbecylów jak Ty, skarb państwa traci kilkaset złotych !!!!!!!!!!!!!!!!!

autorku wątku.... pracowałam jako instruktorka fitness... na moje zajecia przychodzila dziewczyna która ważyła ok 78 kg a była mojego wzrostu.. czyli 165cm, byla zawsze uśmiechnięta,z poczuciem humoru, wygadana, podchodzila z dystansem do siebie i.... faceci na silowni gadali głownie z nią... wcale nie z tymi wieszakami ktore to przychodzily zrzucic 0,5 kg bo bardzo się zle czuły ze swoja waga ;) Od siebie dodam, że potrafiła przyjsc do mnie na 2godziny zajęc z modern dance pod rząd, z 5 min przerwą i miala lepsza kondycje niz te chudzielce, cwiczyla u mnie regularnie 4 lata .... i nie chudła (jakieś zaburzenia hormonalne) ale kondycje i sile miala do pozazdroszczenia... Także trzymaj się i nie daj się...najważeniejsze że Tobie z Tobą dobrze, pozdrawiam :)

Lepiej usiąść i żreć , bo przeciez mozna skręcic kark podczas ćwiczeń...:/to ja tez juz pojde i zostawiam Was z taka końcową refleksją,że jednak bezkompromisowa,zapatrzona w siebie otyła dziewczyna , ktora wymaga od swiata ,zeby ja kochał za to ze ma słaby charakter i tlusty tylek wypada słabo wobec tysięcy pięknych, zgrabnych i inteligetnych kobiet z którymi da sie normalnie pogadac 🌼

Gość jukka87
bez komentarze.. szkoda słów, ale myślę, że ci co mnei zrozumieli wiedza o co chodzi

zawiść przez was przemawia i chec wpedzenia kogos w kompleksy! Macie problemy sami ze sobą najwidoczniej, skoro podcinacie skrzydła komus kto jest szczesliwy. Jukka - obys kiedys pracujac w swoim zawodzie trafiła na takiego chama co tutaj wypisuje i wpedziła go w takie kompleksy,zeby go juz dobijac nie trzeba było GRUBAS NIE CZŁOWIEK hahaha... jestescie bezczelni, ludzie zwierzeta ;lepiej traktuja niz człowieka

Gość do jukki87
Tak nie slyszalas o dotacjach??? To idz sobie kochana do szpitala i zobacz ile grubasow tam jest...cukrzycy....chorzy na krazenie, chorzy na raka ( najnowsze studia udowodnily ze ludzie z nadwaga maj 40 % wieksza sznse na zachorowanie na raka)...a kochana sluzbe zdrowia my utrzymujemy..my podatnicy..i wiesz co ja wole aby za te pieniadze budowano Polske...

Gość wiem że....
wiemy i zrozumieliśmy:)

najbardziej wkurwia mnie takie cos,ze ludzie, ktorzy podobno kogos kochaja, szanuja i darza głebokim uczuciem, potrafią drugiego człowieka zbesztac, zrównac z siemią i nawet ODEBRAĆ CZLOWIECZEŃSTWO.. zacznijcie najpierw pracowac nad sobą.. Jak mozna komus dawac tyle miłosci,a drugiego boguducha winnego człowieka tak zjebac

każda kobieta jest piekna na swój sposób, to dobrze, że akceptujesz swoje ciało, tylko, żebys nie popadła w skrajność, bo zbyt duża otyłość to zbyt duże problemy zdrowotne,a tego ci nie życzę.

Gość do jukki87
Ciekawe ile bedziesz miala lat jak pojdziesz na ret chorobowa..i co??kto na to bedzie pracowal?? My wieszaki?

do jukk-> zapewny ty ze swoim wykształćeniem podstawowym bedziesz utrzymyweac nasze społeczenstwo! ha ha .. smieszy mnie to naprawde.. a moze utworzycie jakis sojusz przeciwko grubasom? jakas kampanie albo protest?

Gość no szczuplutkie dziewczynki
pogratulowac.. jezeli wasi faceci leca jedynie na wasze szczupłe "kobiece" ciałko....