Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukka87

kobiece kształty

Polecane posty

Gość do jukki87
"rente chorobawa" chcialem napisac!!

poza tym, mam sporo koleżanek które są osobami grubszymi i przyznam szczerze, że są bardziej zadowolone z życia niż te wiecznie odchudzające się panny. Żona brata mojego męża tez jest osobą przy kości... czego nie można powiedzieć o jej mężu - wysoki i szczupły i jakoś bardzo ją kocha.. już od 10 lat. W rodzinie nawet krąży historia jak to za super przystojnym Rafałem biegał cały wydział lekarski, a on się uparł na Ewę.

Gość do jukki87
hmmm....nie mam podstawowego kochana...Naprawde!

powiem wam szczerze, jestem szczupłą osobą i mam naprawde w porzadku figurę.. i wkurwia mnie najbardziej jak jakis zaplesniały burak patrzy sie na mnie od dołu do góry jakby zobaczył atrakcje turystyczną.. albo podchodzą na imprezie bądź w klubie..z tandetną sciemą,ze nie ma z kim pogadac a ja wydaje sie sympatyczna. Gówno prawda!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jestem szczupłą osobą, a mam kłopoty z krążeniem.... Więc nie tylko otyli maja takie problemy...

do jukki-> no faktycznie mozesz miec niepełne srednie..i o zasiłkach dowiedziałes sie na lekcji WOSu.. a raczej DOTACJACH ha ha ha

Gość do jukki87
i place duze podatki! A ty????

Gość wiem że....
do jukki////ty też możesz wylądowac na takiej rencie,,,czego serdecznie ci NIE życzę. twpje argumenty są idiotyczne, ale nie biorę ich pod uwagę, bo tylko ktoś z małą wiedzą może głosić takie tezy.....a ten jad, który kierujecie do autorki, ten jad do ludzi wróci do was....

Gość do jukki87
wychowalem sie w Niemczech, jestem polakiem z pochodzenia, mieszkam w Polsce (od 6 lat), mam toppen good job

Gość do jukki87
i nie nawidze operowac grubasow...

moja mama w moim wieku była jeszcze szczuplejsza niz ja..na zdjeciach ze slubu jest taka chudzinką, na komuni moich braci jest nie do poznania, taka szczuplutenka.. z biegiem lat przytyło jej sie i w zupełnosci nie przypomina siebie z tamtych lat.. kazdego z nas moze to spotkac! I kocham moją mamuńke :*

moze Ci styki w móźdźku nie łączą:):):)? chcialabym zobaczyc twoje zdjecie.. pewnie jestes okropną maszkaradą,a wypowiadasz sie o kims.

Fajniutka , Twoja mama jest dojrzala kobietą,wiec nikt nie wymaga od niej figury modelki ,ale uwazam ,ze młode dziewczyny i kobiety powinny dbac o figury.Pozniej to juz bardzo ciezko naprawic, a po co sobie komplikować życie.

nie powiedzialam,ze moja mama nie dba o figure i ze nie ma fajnej figurki. Jak na swoj wiek jest bardzo zgrabna i super wyglada! I wiele osob twierdzi,ze mama wygladam jak przy starszej siostrze.

Gość Abulewin1
A ja go popieram, bo facet ma racje!!!

Gość Abulewin1
ale cham jest z niego, ale to inna sprawa!

nie dla kazdej kobiety rajem i krainą jest kuchnia, a wszystko o co dbaja to rodzina i mąż. Moja mama potrafi radzic sobie ze wszystkim i znajduje czas na swoje przyjemnosci. I nie jedna pani w jej wieku mogłaby jej pozazdroscic, figury, klasy i wyluzowania

Gość Abulewin1
a co kogo Twoja mama obchodzi?? To nie o tym mowa!

to dla mnie nie do pojecia, ze lubie porafia kotka, lub pieska lepiej traktowac niz człowieka.. albo najsmieszniejsze, ktos kto kocha,zarazem pała taka nienawiscią.. opamietajcie sie! Mnie nie przekabacicie!

Gość bbbbbbbbba
To prawda! facet "bez manierow" ma racje! Ale my do takiej prawdy jeszcze nie doroslismy!

przykro mi,ze nie rozumiesz. Nie zadawaj takich beznadziejnych pytań. Wiem o czym jest mowa. Ze dojrzała kobieta, to mozna pobłazyc, a młoda dziewczyne,ktora cieszy sie,ze nie ma kompleksów i problemów mozna zbesztac prawda?

Gość wawa.......
A co tam gruba czy chuda --- brzytka czy ładna --ważne żeby na PiS zagłosować I już będzie dobrze !!!

Gość trelemorele pierdziele
mam 165 cm wzrostu. wazyłam 96kg byłam wiadomo- gruba zakompleksiona nastolatka, zero powodzenia, no ale umiałam cieszyc sie drobiazgami, ogolnie zyciem! miałam wielu wielu przyjaciół, kochana rodzine itp... naprawde super zycie!!! w porównaniu z tym co mam teraz... choc schudłam do wagi 50kg, choc ogladaja sie za mna prawie wszyscy faceci na ulicy.. to i tak gówno mi po tym.. bo przez to zasrane odchudzanie od ponad roku męcze sie z bulimia... ja nawet nie mysle teraz o facetach, o ciuchach... (choc tego mi nie brakuje) tylko o tym obsranym jedzeniu!!!!! 24 h na dobe! o tym zeby sie nawpychac po granice mozliwosc i zwymiotowac!!! co z tego ze mam chłopaka??? jak na randce z nim mysle tylko i wyłacznie o jedzeniu... TO TAK APROPO - SZCZęśCIA :(:(:(:(:( 🖐️

Gość bbbbbbbbba
Fajniutka? Czyto ty jestes autorka tego topiku?

chyba nie mieliscie do czynienia z osobami zakompleksionymi i naprawde nienawidzacych siebie... zmienilibyscie zdanie o ludziach!Jak wielka grzywde moze człowiek wyrzadzić swoim zachowaniem

ide zrobic sobie kolacyjke.. obyscie wy mieli mniej powazne problemy jak ten. Spojrzycie za jakis czas w lustro i sami zrozumiecie. Pozdrawiam

Gość bbbbbbbbba
"grzywde" ? a-ha...