Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza Kobieta

Milosc prawdziwa NIE ISTNIEJE !!A mezczyzna nigdy NIE ZROZUMIE kobiety!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jakaś taka2
Tajemnicza... każdy na to zasługuje... choć pewnie nie w równym stopniu... rozejrzyj się wokół... może ktoś bardziej niż ty potrzebuje wsparcia, pomocy... otwórz się na innych, a miłośc przyjdzie sama... A czy tamta miłość jest nie do uratowania ?

Gość do tajemniczej kobiety
Sensem życia jest samo życie. Przypomnij sobie scenę z "Doktora Żiwago" gdy cała rodzina jedzie, a właściwie ucieka na Syberię. Pyta ich jakoś ogarnięty pasja rewolucjonista "a co wy tam bedziecie robili?" Będziemy żyli. Wszystkie pasje są wyniszczajace. Oczywiście nie wszystkie są złe, ale z tym sie trzeba urodzić. W życiu zwykle jest tak - każdemu to na czym mu mniej zależy. Nie trać nadziei , wszystko przed Tobą. Ale sie rozpisalam.

chcialabym..miec przyjaciol..:O i chcialabym.. zeby ktos mnie pokochala PRAWDZIWA miloscia.. :( TO MOJE SKROMNE MARZENIA niestety moje wewnetrzne leki i blokady nie pozwalaja mi sie przelamamc i wyjsc do ludzi :( ja sie ich boje!!:(

Gość jakaś taka2
---> do tajemniczej kobiety Brawo !!!! nic dodać, nic ująć... sens życia, to samo życie... moje też jest codziennie pełne cierni... jestem samotna, chory ojciec, nudna praca... małe miasteczko, bez perspektyw... a jednak chcę co rano się budzić... żeby znów zobaczyć słońce, usłyszeć ptaki, może komuś pomóc...

Gość jakaś taka2
Tajemnicza Kobieto... prawdziwą... tzn. jaką? idealną ? takiej chyba nie ma... a czy Ty potrafisz tak pokochać ?

Pytasz ile mam lat. Jestem pokoleniem rock and rolla. Nie jestem sentymentalna. Nie lubie wspominać. Bylo - minęło. Byla konieczność zmienilam zawod. Usiadlam " na tylku" nauczylam sie, zdałam egzaminy, pracuję. Mam znajomych i to mlodszych ode mnie ludzi, ja uczę sie od nich, a oni o dziwo zapraszaja mnie na dyskusje o życiu. Dlaczego boisz sie ludzi?. Jeżeli wytworzysz sobie obraz siebie jako osoby ktora nie da sie pognębic byle komu, to agresorzy to odrazu wyczuja i nikt nie odwazy sie zrobić Ci przykrości.

wiesz jesli ja przez wiele lat swojego zycia zylam w poczuciu ze jestem g.. warta nie umiem tego zmienic! jesli w moim otoczeniu pojawia sie dziewczyna pewna siebie i w dodatku ladna to ja sie jeszcze bardziej chowam w sobie,zamykam:O czuje sie gorsza.. robie unik!!!!!!!!

Gość _Kwiatek
Czesc Tajemnicza, ja mam troche podobnie do ciebie (jestem facetem), do tego dzisiaj mialem dola mocnego nad ranem.Wczoraj przyjechalem do Niemiec i dzis sie poczulem sam jak palec-wczoraj sie poklocilem z rodzicami a w sobote z byla dziewczyna... Teraz zaczynam dopiero odżywać,ale czuje sie tak jak ty-nikomu niepotrzebny...

witaj Kwiatku :) ja tez jestem za granica i zle mi tu..samotnie... nikomu nie ufam bo sie na tym przejechalam,probowalam wyciagnac reke do ludzi z ktorymi pracuje ale to trudna-poprostu nie sa uczciwi,szczerzy:( to boli A Ty trzymaj sie:) jakos to bedzie

Ale z ta miloscia \"ktorej fundamentem bedzie Bog\" chcesz takiego fundamentu to kierunek zakon :o

Poględze Ci jeszcze na swoim przykladzie.Jestem niewysoka, ruda i piegowata. Lansowano wtedy - dawno wloskie piekności. Ale moda sie zmienia i okazalo sie że są amatorzy rudych wlosów, piegow, wesolej i ostrej wymiany zdań. Oczywiście nie można chodzić we wlosiennicy, z mody trzeba wybierać to co dla Ciebie odpowiednie i ze swoich niedoskonalosci zrobić zalety. Masz zgrabne nogi - to je pokazuj. Masz ladne wlosy -to je rozpuść. Są to stare kobiece sztuczki, niestety nie ma teraz ciąglosci w przekazywaniu z pokolenia na pokolenie takich wydawałoby sie banalnych rzeczy jak "jak sie dobrze pokazać".

Gość te ill__
ZAMKNIJ SIE!!!!!!!!!!1 😠

Gość _Kwiatek
Dzieki Tajemnicza.Ja na szczescie tu w pracy mam calkiem OK ludzi, moge im powiedziec ze jestem rozbity i nikt mnie za to nie ochrzani,ale wiem ze nie zawsze tak jest ze mozna powiedziec. Trzymaj sie rowniez, dzis sa chmury ale moze jutro zaswieci dla ciebie slonce :)

no nie opowiadaj takich rzeczy bo mnie zdolujesz. Opisz jaka jesteś, przeczytaj to sobie, tylko nie przeprowadzaj porownania z jakąś piesniarka, albo modelką.

Gość niedoswiadczonaa
A jak wychowac faceta zeby byl tylko twoj?

Gość do niedoświadczonej
Kiedyś, kiedyś starsza wysokiej klasy kobieta powiedziala nam - niedoswiadczonym dziewczynom." Żyj jak ci odpowiada, jak ma Cię zostawić to Cie zostawi". Stwierdzilyśmy, że kobieta nie ma racji, bo trzeba sie starać, zabiegać itp. G..prawda. Kobieta miała rację

Gość do niedoświadczonej
Kiedyś, kiedyś starsza wysokiej klasy kobieta powiedziala nam - niedoswiadczonym dziewczynom." Żyj jak ci odpowiada, jak ma Cię zostawić to Cie zostawi". Stwierdzilyśmy, że kobieta nie ma racji, bo trzeba sie starać, zabiegać itp. G..prawda. Kobieta miała rację

Gość do niedoświadczonej

Jakieś nieporozumienie. Caly czas chodzi o Ciebie. Napewno masz jakieś zalety. Zasiedzialam sie tu . Idę z psem, kupie kilka astrów i zajme sie porzadkami. Do widzenia.

Gość _Kwiatek
Do Tajemniczej: E tam.umaluj sie ladnie-1 zaleta wiecej :)

Gość niedoswiadczonaa
Ja mam tez problemy zwiazane z facetami.. Chcialabym znalezc milosc swojego zycia, z ktora nie laczylo by mnie tylko pozadanie, ale takze przyjazn, zrozumienie. Czy jest to mozliwe?

Gość niedoswiadczonaa
Komus juz sie udalo?

Jesli to bylo do mnie Kwiatku to wiedz ze sie lekko maluje,lecz to i tak nie przyciaga niczyjej uwagi :( zawsze powtarzam;szkoda ze nie jestem inna osoba-zupelnie inna!! :( ehh... wtedy mialabym latwiej..

Gość _Kwiatek
Zrozumienia do konca z facetem nie znajdziecie-roznimy sie od siebie.zrozumienie to kazdy u tej samej plci znajdzie... przyjazn tylko do jakiegos stopnia mi sie wydaje jest mozliwa... wiec chyba za duzo byscie chcialy od faceta i dlatego jestescie same...

Gość niedoswiadczonaa
Ale pozadanie z czasem maleje, czlowiek starzeje sie, jest coraz brzydszy, poza tym nie chcialabym zeby facet zniechecil sie do mnie jak zobaczy mnie bez makijazu itp. Tzn zwiazek nie moze sie opierac tylko na pozadaniu, na fizycznosci, wygladzie, na pozorach, ale takze na przyjazni i zrozumieniu. A o to trudno..