Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza Kobieta

Milosc prawdziwa NIE ISTNIEJE !!A mezczyzna nigdy NIE ZROZUMIE kobiety!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niedoswiadczonaa
Czy mozliwe jest znalezienie drugiej osoby, ktora zaakceptuje nasze wady, slabosci itp? Zaakceptuje nas jako czlowieka a nie osobe plci przeciwnej?

Gość niedoswiadczonaa
up

Gość niedoswiadczonaa
up

Gość niedoswiadczonaa
daj spokoj tak zle na pewno nie wygladasz

Gość frk-0999
"Sukcesem byloby spotkanie mezczyzny ktory nie tyle co zrozumie ale i pokocha nas takiemi jakimi jestemy z wygladu i bez wzgledu na wdy" I tutaj się powymądrzam :classic_cool: Postawię sprawę inaczej. Nikt stabilny emocjonalnie nie zwiąże się z kimś, kto ma rażące dla niego wady. Są wady oczywiste, niekwestionowane ale są i wady, które zależnie od punktu widzenia, mogą w oczach innych uchodzić za zalety. Prosty przykład: sadysta z masochistką mogą stworzyć udany związek ale dla ludzi o przeciętnych skłonnościach seksulanych będą odstręczający. Przykład mniej ekstremalny: Entuzjastka życia towarzyskiego będzie zadowolona z mężczyzny o podobnych upodobaniach, z domatorem zanudzi się na śmierć. I tak dalej... Oczywiście zakres cech, które wymagają dopasowania jest niemały ale jeśli (uwaga! istotny warunek!) jesteśmy świadomi własnych oczekiwań (i drugi istotny warunek!) i dajemy im wyraz stosownie do okoliczności, to mamy szansę spotkać właściwą osobę. Po prostu wysyłamy sygnały; jestem taki a taki, możesz spodziewać się tego i tego...

szkoda tylko ze jak pisze ze chcialabym poznac RELIGIJNEGO CHLOPAKA t odrazu jedziecie po mnie?? dlaczego? przeciez mam prawo do wlasnego zdania,do marzen a moim marzenien jest wlasnie KTOS TAKI!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Gość za to cię kocham
a mi kabel zwisa:)

ładnie to powiedziałeś:\"kobiety nie są po to by je rozumieć tylko po to by kochać\" Ale postarać się choć trochę zrozumieć też nieraz nie zaszkodzi:)

Gość byly facet9
alez to nie pesymizm :) ...to takie zabezpieczenie (jak by pawlak powiedzial) dla ostroznosci ;) masz racje to dziala w dwie strony