Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna XYZ

Jak pokonac zmeczenie?

Polecane posty

Gość Taka jedna XYZ

Gość zielona herbatka 3 min
pazona :D kawa i czekolada

Gość nie mam sił
eeeeeeeeeeeeee tam krochmalenie:( herbatki, czekokoladki a doopa rośnie:( Zmęczenie.Utrudnia żywot.Warto jednak pomyśleć nad - ile ma się lat -zrobić badania te podstawowe -zmienić tryb życia -żarcie -RUCH

Gość zielona herbatka 3 min
ja z dietą sródziemnomorska za pan brat od lat :D, ale niestety taka praca, że nocki trzeba zarywać, więc zostają herbatki :D

Gość wyspac sie porzadnie
:)

Gość nie mam sił
wyspać się ? Kiedy? Nawet na to nie mam siły :-D

Gość duze dawki naturalnych
witamin (C!), aktywny tryb zycia, zmiania diety na bardziej lekkostrawna, duzo swiezego powietrza, zielona niezebyt dlugo parzona herbata :)

Gość Taka jedna XYZ
Herbatki pije, jakies z zenszeniem nawet, yerba mate itp. Diete zmienilam pol roku temu - owoce, warzywka, chudy nabial. Wysypiam sie. Badania mam ok. Mam 30 lat, wiec to chyba nie jest normalne, ze jestem ciagle zmeczona. Czy nic kompletnie nie robie, czy pracuje, czy sie ucze - ciagle to cholerne zmeczenie mnie dopada. Nie mam juz sily :-( Ludzie zyja, chodza do pozna po knajpach, a rano do pracy - a ja co? Jak sie po zajeciach nie poloze na dwie godziny minimum, to nie wiem, jak sie nazywam :-O

Mam tak jak Ty, ale ja żadnych badań nie robiłam więc może coś ze mną nie tak, a nie potrafię się zmobilizować, żeby iść na te badania. Nawet głupio mi tak mówić, że jestem zmęczona, bo mam 24 lata:(

Gość urodziwa pannica
Mam tak sam jak Ty. 22lata, mogę spać po 10 godzin a i tak średnio 2 h po przebudzeniu zaczynam ziewać i szukać miejsc na którym mogłabym się oprzeć, głowę położyć. Najchętniej nie wychodziłabym z łóżka i tak już od pół roku, badania ok, po knajpach nie chodzę. Kawę piję litrami, nie wyobrażam sobie jak to będzie za tydzień, zaczynam zajęcia które czasami trwać będą po 10 h. Tragedia

Ja mam 26 lat i jestem wiecznie zmęczona, ale mam małe dziecko, pracę... pewnie to dlatego, bo ja faktycznie się nie wysypiam, ale nawet jak sie wyśpię czasem to i tak zasypiam. Nie mam siły nic robić... nie robiąc nic też sie męczę. Ale fakt, witaminy pomagają, minerały. Mój lekarz polecił mi odżywkę, taką dla sportowców, dużo witamin, białko itp itd, lepiej się czuję po tym i w końcu troszkę przytyłam.