Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Ja nie będe miała :D A co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 coś nas mało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Zdecydowanie jesteśmy w mniejszości :D, a część się boi przyznać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 myślę iż znaczna większość się boi przyznać :D nie bójcie się...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trtrtrtr Napisano Wrzesień 24, 2007 ja też nie będę miała, też nie będę miała :) ale po co mnożyć tematy? zaraz wojna wybuchnie jak np w "Ślub Cywilny" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie mialam Napisano Wrzesień 24, 2007 Mialam tylko cywilny, wesele na 20 pare osob i okazalo sie, ze wesele bylo lepsze niz niejedno 100u osobowe :) Poza tym....nie wierze w instytuacje malzenstwa ... gdybym mogla cofnac czas wogole bym nie wychodzila za maz i jak czytam te podniecone narzeczone, panny mlode to nie wiem czy plakac sie czy smiac....no ale sama kiedys bylam taka jak one...na szczescie mam tylko cywilny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 no fakt na temacie o ślubie cywilnym zrobiła sie wojna :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ze się Tobie nie udało Napisano Wrzesień 24, 2007 nie musi oznaczać, że wszystkim się nie uda No, więcej wiary w siebie i w drugiego człowieka... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ja to się nawet cieszę bo po rozwodzie nadal mam szansę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otóż właśnie Napisano Wrzesień 24, 2007 Lusesita de Milagros Dolores ---->>>> jak się ma takie podejscie w dniu ślubu, żeby po rozwodzie mieć jeszcze szansę, to zupełnie poroniony pomysł wstępować w związek małżeński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 nie mogłam mieć koscielnego chociaż chciałam byłam żoną ponad dwa lata i wcale się nie cieszyłam z rozwodu :O ale teraz jestem trzy lata w związku i tak mnie naszło że jeszcze mogę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ponad dziesięć lat byłam żoną :P popieprzyło mi się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darianka 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 Mieć kościelny, nie mieć kościelnego - co za różnica. Nie rozumiem zupełnie szkalowania par, które biorą ślub cywilny. Fakt, że bywają później przeróżne trudne niejednokrotnie sytuacje i kłody rzucane pod nogi przez nieżyczliwych, ale jak się ludzie kochają to i świat jest w cieplych barwach :-) A żeby była jasność, ja biorę ślub kościelny, bo mogę i chcę, ale serdecznie pozdrawiam cywilne Panny Młode i cywilne Mężatki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miejcie sobie jaki chcecie Napisano Wrzesień 25, 2007 co komu do tego??? w ogóle co to kogo obchodzi, która ma jaki ślub??? Idzcie lepiej porobić cos konstruktywnego, bo Wam życie na tym forum przez palce przecieka. Strata czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach