Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no dobra... to teraz kto z Was nie miał ślubu koscielnego?

Polecane posty

Gość trtrtrtr
ja też nie będę miała, też nie będę miała :) ale po co mnożyć tematy? zaraz wojna wybuchnie jak np w "Ślub Cywilny"

Gość ja nie mialam
Mialam tylko cywilny, wesele na 20 pare osob i okazalo sie, ze wesele bylo lepsze niz niejedno 100u osobowe :) Poza tym....nie wierze w instytuacje malzenstwa ... gdybym mogla cofnac czas wogole bym nie wychodzila za maz i jak czytam te podniecone narzeczone, panny mlode to nie wiem czy plakac sie czy smiac....no ale sama kiedys bylam taka jak one...na szczescie mam tylko cywilny...

Gość to ze się Tobie nie udało
nie musi oznaczać, że wszystkim się nie uda No, więcej wiary w siebie i w drugiego człowieka... :)

Gość otóż właśnie
Lusesita de Milagros Dolores ---->>>> jak się ma takie podejscie w dniu ślubu, żeby po rozwodzie mieć jeszcze szansę, to zupełnie poroniony pomysł wstępować w związek małżeński

Mieć kościelny, nie mieć kościelnego - co za różnica. Nie rozumiem zupełnie szkalowania par, które biorą ślub cywilny. Fakt, że bywają później przeróżne trudne niejednokrotnie sytuacje i kłody rzucane pod nogi przez nieżyczliwych, ale jak się ludzie kochają to i świat jest w cieplych barwach :-) A żeby była jasność, ja biorę ślub kościelny, bo mogę i chcę, ale serdecznie pozdrawiam cywilne Panny Młode i cywilne Mężatki :-)

Gość Miejcie sobie jaki chcecie
co komu do tego??? w ogóle co to kogo obchodzi, która ma jaki ślub??? Idzcie lepiej porobić cos konstruktywnego, bo Wam życie na tym forum przez palce przecieka. Strata czasu.