Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cepra

imię dla dziewczynki

Polecane posty

Moja córcia ma na imię Dominika Patrycja. Jakbym miała mieć drugą córeczkę zastanawiałabym się pomiędzy imionami: Natalia, Wiktoria, Milena, Izabella :-)

a mnie się podoba nel, ale nie ma w naszym kalendarzu ewentualnie może liwia

jesli bedziesz wybierala imie to tak aby pasowalo do nazwiska. jezeli ktos ma typowo polskie nazwisko to takie wymyslne, zagraniczne imie smiesznie brzmi w polaczeniu z polskim nazwiskiem

Karina, choć wielu osobom kojarzy sie z filmem \"Karino\" :) Emilia,Nicole,Marysia,Anita,Patrycja,Blanka,Amelia,Sara,---to takie ostatnie moje typy co do imion :)

A mnie sie ostatnio bardzo podoba Olena- to czeska/ukrainska wersja imienia helena. mam kolezanke o tym imieniu. super mozna fajnie zdrobnic zarówno do Oli jak i do Leny. ja wiem ze sa gusta i guściki ale mnie sie podoba :) za to spotkałam ostatnio mame blizniaczek- Kortiny i Martiny. Martina jeszcze jeszcze ale Kortina to troszke mi przywodzi na mysl firme produkujaca lody. No ale jak juz wspomniałam o gustach sie nie dyskutuje :)

A ja znam małego Billana-nie wiem co to za imię :O A Olena bardzo ładne,w ogóle ładne są rosyjskie imiona-Nadia,Natasza,Tatiana:)

Gość upppupppppppupppppppp
a mi sie podoba - nataszka, michasia

Gość mnie się też podoba Zosia

Ja wybierałam między Oliwią, Martyną i Nadią. Wybrałam Oliwię. Drugą córkę (?) zdecydowanie nazwę Martyna. Jest wiele pięknych imion dla dziewczynek np. Agata, Matylda, Alicja, Lena, Karina, Laura.

Gość a ja mam 3 typy
Żaneta,Natalia,Kinga