Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wjedzma

Medycyna naturalna

Polecane posty

Gość jozefinka
Siegajmy do medycyny naturalnej.Nie konczmy tematu- polecajmy...

Gość onamafiola
Mam pytanie do stosujacych homeopatie - czy mozna ja stosowac z innymi lekami? np na przeziebienie polopiryne i jakies ganulki? beda skutki uboczne, a moze nie zadziala?

Gość katar w dzien
od miesiąca piję phytochi firmy earth power (kupione na allegro) i ostatnio gdy tak zimno sie zrobilo złapałam katar (ale taki, ze po prostu lało się z nosa)...a przeszedl mi w jeden dzien!!! nigdy tak ekspresowo nie przeszedl!!! poza tym wstaje rano wypoczęta...kazdy ma swoj sok noni.. a ja mysle, ze to jednak dziala to phytochi ;)

Gość gf
a powiedzcie mi czy zioła (glistnik, uczep, wrotycz, mieeta pieprzowa) moze wpłynąć na osłabione działanie tabletek antykoncepcyjnych bo pije ten zestaw a teraz tak sie zastanawiam czy to nie ma jakiejs reakcji na tab. anty..

Gość straszny film widziałem
podnosze

Gość tarotka_06233
up!!

Gość gość
Myśmy się z mężem byli na badaniach całościowych w Vitanea i wrażenia mamy oboje pozytywne. Dokładny test obciążeń organizmu, czegoś takiego jeszcze nie miałam robione. Dostaliśmy pełny ogląd na to co się dzieje w środku i skąd np. męża problemy z krążeniem ostatnio. Będziemy się tutaj leczyć, opinie mają dobre, a pan Sydorchuk robi pozytywne wrażenie. Kontakt na www.vitanea.eu Dokładnie gabinet jest na Podłęskiej w Krakowie.

Gość gość
mi medycyna naturalna pomogła z alergiami. Zgłosiłam się do http://www.lalimed.pl/ na odczulanie alergenów. i powiem tak: dawno nie czułam się tak fantastycznie :)

Gość gość
Mi borelioze szybko zdiagnozowali i wyleczyli w Vitanea na Podłęskiej (adres jest na www.vitanea.eu ). Mogę ich polecić, mają bardzo dobrą skuteczność w usuwaniu takich patogenów, wirusów, bakterii i wszystkiego innego co niszczy organizm od środka.

Gość gość
Bardzo fachową i dokładną diagnostykę robią w Vitanea na ul. Podłęskiej. Badanie trwa coś koło godziny i praktycznie całe ciało jest prześwietlane, z wszystkimi zaburzeniami jakie tylko występują. Więcej o ich metodach jest na www.vitanea.eu . Warto też sobie przy okazji w ich aparat EAV zainwestować. Prześwietla organizm, określa wiek biologiczny, wykrywa zagrożone sektory – super dokładny.

Gość gość
Bardzo dobre wrażenie już od pierwszej rozmowy telefonicznej zrobili na mnie w Futura Medica w Krakowie, na stronie facebook.com/Futura-Medica-341616709658944/ jest do nich kontakt podany. Po boreliozie nie ma już śladu a jak do nich trafiłem to byłem w bardzo złym stanie, antybiotyki nie pomagały.

Gość gość
Jeśli szukasz dobrej kliniki która zajmuje się kwestiami medycyny naturalnej to sprawdź http://klinika100.pl

Gość Marika

Jeżeli ktoś z was interesuje się tematem medycyny naturalnej to warto skorzystać i wejść na stronę Medycyna naturalna – centrum LALIMED pod Lublinem. Centrum Terapii Naturalnych LALIMED zaprasza na testy zdrowotne, pozwalające określić stan czynnościowy poszczególnych narządów i całego organizmu. Centrum oferuje również leczenie schorzeń pasożytniczych, grzybiczych, innych. 

Gość gość

Urządzenia certyfikowane, biorezonans masz w www.3mmedical.pl. Akurat miałam ich blisko, całe szczęście. Jedna z lepszych klinik medycyny naturalnej w Polsce.

Gość Olka

Znam te centrum LALIMED pod Lublinem i dzięki nim udało mi się  rzucić palenie papierosów.  Paliłam prawie 20 lat i raczej już nie widziałam szansy na rzucenie tego nałogu aż moja koleżanka umówiła mnie na konsultację. Nie było łatwo ale na pewno lepiej niż niż kiedy sama bez żadnego wsparcia rzucałam bez powodzenia. 

To prawda, medycyna naturalna jest znacznie lepsza, niż pakowanie w siebie całej tony chemii. Jednak proponuję oddać się w ręce specjalistów. Polecam http://www.lalimed.pl/Mają duży wachlarz metod diagnostycznych i zapewniają skuteczne leczenie. To pełni pasji profesjonaliści.

Dnia 25.09.2007 o 12:02, Gość wjedzma napisał:

Ja teraz np chcialabym dowiedzieć sie cos o doswiadczeniach zwiazanych z Czarcim pazurem, zwlaszcza w odniesieniu do dny. Takze ciekawa jestem czy ktos robil kuracje glistnikiem? Jakie byly efekty? Albo co komu dal sok noni.

Po co kupować Czarci pazur na dnę i płacić tyle, skoro mamy nasz swojski podagrycznik, występujący jako pospolity chwast? Noni używałam kiedyś i zlikwidował mi zadyszkę podczas wchodzenia pod górę.