Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Gość elisia
chciałam dodać, że to są sposoby sprawdzone przeze mnie :)

Gość kubi
aha ok bo juz stosowałem z vichy aminexil taki ampulki do włosów własnie rózne szampony, teraz jakiś z koński, wlasnie wcinam juz jedno pudełko tego capivitu piekne włosy dodatkowo jeszcze witamine b5 i cynk w tabletach i puki co cały czas tak samo wypadają pani dematolog przepisala mi jakies sterydy co sie wsmarowuje w skóre głowy tyle ze z tego co na necie czytałem rosnąc rosna tyle ze jak sie skonczy to używac to pozniej garsciami wypadają wiec tego jednak nie kupilem. z pokrzywy mowisz? hmm a można to pic do tych tabletek? a dodatkowo kupic belisse? czy moze lepiej nie mieszać? a ten sok z pokrzywy to gdzie mozna kupić? i ile to kosztuje i na ile starcza?

Gość kubi
moze nie sok z pokrzywy tylko jakis ekstrakt :D *

Gość elisia
Zwyczajna herbatka ekspresowa. Dostaniesz ją w każdej aptece, sklepie zielarskim, jak i w supermarketach. Można mieszać Capivit z innymi suplementami, ale nie sądzę, by najlepszym wyjściem była akurat Belissa, ponieważ ona w sobie ma tyle składników, że można przedobrzyć z minerałami. Pokrzywa jest na tyle zdrowa, że nie trzeba dopełniaczy. Po około 3. miesiącach picia pokrzywy zrób przerwę na miesiąc i spokojnie można do niej wrócić. Ja rano piję skrzyp, a wieczorem pokrzywę. Efekty zauważyłam po hmmm... miesiącu, półtora, także warto. Paznokcie i włosy robią się naprawdę duuuużo lepsze, a dodatkowo poprawia się samopoczucie :). Zalecam znaleźć gdziekolwiek w necie skład pokrzywy, byś wiedziała dlaczego nie trzeba łykać Belissę :). Dodam jeszcze, że mam rozjaśniane włosy, które po mojej kuracji skrzypo-capivito-pokrzywowej są niesamowicie błyszczące i lepiej nawilżone. Osobiście jestem zachwycona! :)

Gość kubi
aaa... no ok ok dzięki bardzo za informacje ;P wiesz mi tam na paznokciach czy błysku włosow nie zlaezy :P ważne zeby miało co błyszczec na głowie:D myslisz ze jeszcze skrzyp to taki w tabletkach z apteki? wlasnie wcinam teraz ten capivit wiec jeszcze cos do niego by sie przydało ;) dzięki wielkie

Gość elisia
Bardzo mi miło,że mogłam pomóc :). Skrzyp, tak samo jak pokrzywa- herbatka. A Capivit najlepiej bierz po śniadanku, ponieważ wtedy ma najlepsze działanie :). Pozdrawiam i życzę owocnych efektów :)

Gość kubi
ok własnie tak wcinam :D hah no pewnie za rok bede miał takie wlosy ze mnie matka nie pozna:D

Gość biala r*o*z*a
eeee mi po hebratce pokrzywowej wlosy nowe rosną :O a ja wlasnie nie chce :D nie lubię takich odrostów, taki jeżyk:O czoło mi się nizsze zrobilo, mialam większą grzywkę :D ale ja takich antenek nie chcialam miec wiec przestalam pic, mi zalezy na tym zeby szybciej rosly, a co do tematu to beliisa jest super, u mnie w rosmanie jest wrecz rozchwytywana:D wszytkich innych tabletek (skrzypowit, skrzyp, pokrzywa itp) na polkach mnostwo a belissy brak taka rozchwytywana :D

Gość kajair
biore belisse od 3 tygodni,nie widze efektow....sorki.....ale moze jeszcze musze troche poczekac????wiec łylam codziennie:)marzą mi sie swoje pazurki a nie wciąż tipsy:)

Gość elisia
Kubi- za rok, to na pewno :) Kajair- musisz poczekać co najmniej 3 miesiące. Tak, jak już wcześniej pisałam- Belissa jest wspaniała, ale niestety żołądek nie zawsze musi tolerować wszystkiego.

Gość kubi
elisia: herbatka z pokrzywy kupiona dzis wypiłem a co do skrzypu to powiedz mi ile kosztuje taki w aptece? bo na necie jest tyle ze w kapsułkach miesieczna kuracja 20zł a jesli chodzi o herbatke to babka w aptece mowila ze jedna torebka dziennie do picia, a na opakowaniu pisze 2 razy dziennie i jedna porcja zeby skladała sie z 2 torebek herbaty? wiec jak to jest?

Gość mamira
Przyznaje racje Belisi,pokrzywa jest znakomita,pamietam jak swego czasy po duzej serii zastrzykow z mocnych antybiotykow,bylam tak slaba,ze chodzilam po scianach,o wlosach juz nie wspomne.I wlasnie siostra zakonna,ktora dawala mi te zastrzyki polecila picie pokrzywy.Ja pilam 2x dziennie,rano i wieczorem,zupelnie zapomnialam o tej kuracji,belisia mi przypomniala,bo teraz to mam problem z wlosami,tak sobie mysle,ze mimo iz Belissa nie jest najgorsza,wlosy przestaly mi wypadac,ale dalej sa nieciekawe,cienkie,zle sie ukladaja,dlatego moze zmienic preparat.

Gość mamira
Jezu,przepraszam cie elisia,zrobilam z ciebie belisie.

Gość ewfwrefewrw
hehehhehe:D

Gość kotka222
ja zazywalam przez 3mieisace i musze powiedziec ze jest dosc skuteczna, wypadanie wlosow sie zmniejszyło .

Gość niuuuuuuunia
Więc tak dziewczynki, jeżeli macie zniszczone włosy to jaknajbardziej polecam belissę, bo jest rewelacyjna. Włosy mi po niej rosną w zaskakującym tempie i są milutkie w dotyku. Jeżeli chodzi o skórę i paznokcie to efektu nie zauważyłam. Ale na włosy to najlepszy produkt na rynku!

Gość elisia
hehe ;) nie szkodzi "Belisia" też ładnie brzmi hihihi :) Co do pytania Kubi odnośnie ilości herbatek w ciągu dnia- pij podobnie jak ja. Rano skrzyp (najlepszy z herbapolu- około 5 zł za 30 torebeczek) i pod wieczór pokrzywkę. Zalewaj jedną torebkę w szklance- parz około 10- 15 obie herbatki. Po upływie 3 miesięcy zrób przerwę na jedną z tych ziółek, potem na odwrót itd.. Ja jestem po prostu zachwycona działaniem moich ulubionych ziółek :). We wrześniu biorę ślub i chcę mieć zdrowe i dłuższe (obecnie mam do ramion) włoski :). Chciałabym wrócić do Belissy, ale boję się o żołądek :(. :*:*:*:*

Gość mamira
A co Ci sie elisia dzieje z zoladkiem,po belissie? Ja biore codziennie jedna po sniadaniu i nie czuje nic.Wlasnie dlatego tak niechetnie podchodze do zmiany,no i cenowo tez.Teraz jestem akurat w Niemczech do 15 kwietnia,i w ostatniej chwili przed wyjazdem babka w sklepie firmowym herbapolu,polecila mi do wcierania Capitavit,smierdzi okrutnie i farbuje poduszki,ale do konca zuzyje.Znalazlam w sklepie herbatke z pokrzywy +liscie jezyny+anyz,ale chyba nie duzo tej domieszki,bo czuje sie pokrzywe,dosladzam to miodem,myje w radicalu,i mam mgielke radicalu.

Gość elisia
mamira- po około 3- miesiącach łykania Belissy, żołądek okropnie mnie zaczął boleć :(. Szkoda, ponieważ cudownie wpływał mi ten suplement na pazurki, włoski i buźkę :).

Gość kubi
Elisa. ok ok juz pije elegancko codziennie:D efektów nie widze ale moze kiedys przyjda ;D niby te 3 miechy trza czekac wiec obadamy :P widze ze juz koleżanka sie bierze ostro do roboty ;> slub? no gratuluje i życze powodzonka w życiu;) coprawda jeszcze troche czasu masz wiec wlosy napewno odrosna:P

Gość elisia
Kubi- dziękuję ;) no, jeszcze troszkę czasu, więc liczę na bardzo owocne rezultaty :). Tak, co najmniej 3 miesiące trzeba czekać, ale ja u siebie bardzo szybko zauważyłam poprawę :)

Gość mamira
Elisia,nie bralas dodatkowo nic innego.? Ja jak policzylam biore belisse 8 m-cy,i z zoladkiem nic nie mialam,a mam bardzo wrazliwy.Teraz jak policzylam ile czasu lykam te belisse,to chcyba rezultaty powinny byc lepsze,ale stress i zmeczenie tez wplywa zabojczo na wlosy.

Gość elisia
Nie, nie brałam nic innego. Możliwe, że po prostu jakiś składnik mi szkodził.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość mamira
Klaudyna,a co z tym zyczeniem na koncu?????

Gość Lisowa166
eee Belissa jest do niczego. Włosy mam chyba jeszcze gorsze niż miałam , źle się układają i nadal wypadają. Mam pełno pryszczy i chrostek po twarzy :(. Paznokcie też nie są po tym rewelacyjne. Biorę już 2 opakowanie i nic kompletnie nic nie pomaga. Jedyna korzyść to tylko to, że jest tańsza od wszystkich innych suplementów. Stanowczo odradzam :)! Przerzucę się na te herbatki z pokrzyw pomaga to??

Gość Justyna długowłosa
Mi nie pomogły :(

Gość ewelaaa
widocznie na was nie dziala! ale to nie oznacza od razu ze jest beznadziejna. mi np bardzo pomogla. kazdy organizm reaguje inaczej.

Gość kotka222
ja zaywalam przez 3 miesiace ale jakis super rezulatatow nie bylo

Gość mamira
Narazie odstawiam belisse i wracam do merzspecial,kiedys je bralam nonstop i takich problemow z wlosami nie mialam,belissa tez juz kosztuje 19.00zl,a przy tak dlugim braniu powinien byc chyba lepszy rezultat.