Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Gość renatta klara5
SKORO PRZYSZŁA JUŻ WIOSNA TO POSTANOWIŁAM PIĘKNIE WYGLĄDAĆ I POPRAWIĆ SWOJĄ BLADĄ CERE, ZACZĘŁAM ZAŻYWAĆ BELISSA SUN. O TO EFEKTY - KOLOR CERY PRZYBRAŁ ODCIEŃ ŻÓŁTY, JAK DLA MNIE NIENATURALNY, ALE CO GORSZE I NAJISTOTNIEJSZE TO TO IŻ POTWORNIE ZACZĘŁY PRZETŁUSZCZAĆ MI SIĘ WŁOSY. TERAZ MUSZE JE MYC CODZIENNIE A WCZESNIEJ BYŁO TO RAZ NA TRZY DNI (ZAZNACZAM IŻ NIE ZMIENIAŁAM SZAMPONU NA INNY ANI NIE UZYWAŁAM NOWYCH ŚRODKÓW DO WŁOSÓW NIŻ TE CO DOTYCHCZAS). JESTEM WRĘCZ ZAWIEDZIONA, OCZEKIWAŁAM ŁADNEGO KOLORYTU SKÓRY (JAK TO OBIECUJE PRODUCENT) A TU KLAPA I CO GORSZA - POTWORNY PROBLEM Z WŁOSAMI. NIE JESTEM ZADOWOLONA Z TYCH TABLETEK I NA PEWNO DO NICH WIECEJ NIE WRÓCE.

Gość liselotte
te parakosmetyki to zwykłe g..no nie dajcie się nabierać reklamom. Ja - OSOBIŚCIE sprawdziłam szajs pt. Linea. 3 opakowania zażyłam, kasę wywaliłam. g...no mi pomogło. Zwykłe ograniczanie żarcia daje takie same efekty. Bez straty kasy. Nie wierzcie w cuda. A opinie popierające to g...no to pewnie od osób reklamujących ten szajs za pieniądze.

Koncze opakowanie Belissy i musze powiedziec, ze wlosy przestaly leciec garsciami, nie zauwazylam zas, poprawy stanu skory czy paznokci.

Gość lillak9
Ja zażywam dosyć długo i regularnie-efekty znakomite...paznokcie,skóra i włosy poprawiły sie niebywale-polecam-są jeszcze inne zapytajcie w aptecepozdrawiam

Gość hej hej
ja bralam bez rezultatow

Gość magda3107
Co wy tu piszecie to paranoja totalna ... Ludzie ogarnijcie sie!! Bellisa ma poprawiac wlosy, skore, paznokcie a nie robic z tego idealnej . Kazda dziweczyna ma delikatne problemy z cialem itd. A krostki jakie sie wam pojawiaja to nie przez tabletki lecz one sa skryte pod skora wiec i tak by kiedys wyszly kazda ma niedoskonalości z cera przez wode, slonce... A wy tu piszecie tak jakby rzeczywiscie inni chcieli zarobić na tym. Kazda ma inne cialo, paznikcie i wlosy i rozne skladniki na to wplywaja a nie ze od razu to nie dziala !! bo znam osoby co sobie chwalą te produkty!!

Gość gie1980
W reklamie Belissy bezelnie kłamia ludzi że tylko ona zawiera L-cysteinę. To bezczelne tk klamac na antenie telewizyjnej.

Gość Anik125
jestem w połowie opakowania... biorę belisse detox... fakt ze skorka bardzo mi sie pogorszyła... ma niby usuwac wolne rodniki i toksyny.. poki co tłumacze sobie ze tak odbywa sie usuwanie toksyn...(poprzez chrostki) jak tak dalej bedzie to przestane je brac... paznokcie rozdwajały sie teraz sa mocniejsze, włosy wypadały- nie wypadaja. ;))

Gość myszowata0001
ja powiem tak... zjadłam ponad dwa opakowania i efekty są, owszem... działa działa i to bardzo :) tylko miejcie na uwadze to, że ma wzmacniać włosy ale nie działa tylko na te które chcemy tylko na WSZYSTKIE na naszym ciele...więc jeżeli macie forsę na inwestycję w dobry depilator albo laser to całym sercem polecam ;) acchhhaaaa i akurat u mnie tez byl efekt wysypu pryszczowego, z czym nigdy wcześniej nie miałam problemu...dopiero na tym forum dowiedziałam się, że mogła to spowodować belissa właśnie... pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość tola@-@
belissa sun - S U P E R !!!

Gość nelisko
Biore je od tygodnia i jestem zaskoczona bo wlosy wychodzily mi garsciami (doslownie ) i to kilkadziesiat razy na dzien , zaczelam brac belisse i mniej wychodzii mi tych wlosow no do tego jeszcze uzywam szamponu na wypadanie (mozna kupic w aptece) i oliwke ktora mi przepisal lekarz .

Gość anwika
Belissa....... NIGDY WIĘCEJ !!!! Kupiłam, bo miałam problem z włosami i chciałam je trochę wzmocnić. Po ok 3-4 tyg. twarz stała sie po prostu straszna. Czoło, które miałam zawsze gładkie stało się całe pokryte krostami. Szok!!! I co najlepsze, że nie wiadomo jak ten trądzik teraz zwalczyć.... ŻAŁUJĘ SWOJEGO ZAKUPU JAK NICZEGO INNEGO!!!!! Nie wspomniałam o policzkach, brodzie, bo tam zawsze gdzieniegdzie występowały pojedyncze wypryski..... tutaj również wszystko poszło nie tak jak oczekiwałam....ale czoołoo KOSZMAR.....ODRADZAMMMMMMMM!!!!!!!

Gość o_na
skorzystałam z promocji i kupiłam Belisse HYDRO na zasadzie 7 zł to nie majątek - efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania:)od kilku lat mam problemy z cerą zdiagnozowane przez dermatologa jako przesuszona skóra reagująca bolesnymi wypryskami, stosowanie różnych kremów nic nie dawało, a belissa pomogła praktycznie po kilku dniach mam gładką skórę, nawet jak coś się pojawi to niewielkiego i szybko znika. Także wszystkim z podobnymi problemami naprawdę polecam wypróbowanie tego preparatu.

biore jakies 2 miesiace belisse (włosy skóra i paznokcie), ale efektów na wlosach nie widzę, troche na paznokcie podziałalo ale brałam razem z wapniem wtabletkach musujących (wczesniej zanim odrosly juz musiałam je obciąć). tez szuka czegos na wlosy bo mi srasznie wypadaja przy czesaniu, myciu. I czuje jak mi nikną z glowy.

Gość marta1083028404
Ja wziełam narazie 40 tabletek i paznokcie mam rewelacja! Nie łamią się, nei rozdwajają i rosną bardzo szybko. Włosy też jakby bardziej gęste i zdrowsze. Cera? To w sumie nigdy nie był moj problem i nie widze zadnych zmian na plus. Ale stanowczo polecam !

Gość Bąki pfrr !
Ja biore i mam strasz wzdęcia ! zwłaszcza w nocy.

Gość Tolkienka
Ja również zażywałam belissę dwa miesiące i powiem szczerze że stan moich paznokci i włosów znacznie się poprawił. Dodatkowo wzmacniająco i regenerująco na połamane końcówki i płytkę paznokcia która zniszczyłam ciągłym malowaniem używam odzywki keratynowej

Gość belisska
rok temu zjadlam 3 opakowania i bylam bardzo zadowolona, teraz jestem w polowie 1-go i widze juz poprawe paznokci,

Gość wiki1980
Belissa jest skuteczna naprawdę działa biorę od trzech tygodni włosy są mocniejsze już mi nie wypadają ;) paznokcie się nie rozdwajają są mocniejsze twardsze ;) polecam

Gość Sandrulaaaa
Ja jestem w połowie pierwszego op. belissy :D i muszę przyznać ze paznokcie mi szybko rosną.. kiedyś miałam tendencję do obgryzania natomiast teraz jak widzę jakie są ładne stanowczo przestałam :D co do włosów.. urosły dość sporo a widzę to o odrostach :) a cera.. hmm jeszcze nie wyskoczyły mi żadne wypryski ani nic.. i mam nadzieje ze nic takiego się nie stanie, zobaczymy :)

Gość vdsuiafsam
Dzień dobry, mam 16 lat i od dwóch tygodni regularnie biorę belisse. Jednak od teraz zaczęłam mieć problemy z trądzikiem czego wcześniej nie miałam. Nigdy wcześniej też nie brałam takich tabletek. Zdecydowałam się, bo chciałam poprawić wygląd swoich paznokci. Czy krosty są skutkiem ubocznym? Proszę o odpowiedzieć. Pozdrawiam.

Gość 83malina
Hejka! Ja też zażywałam belissę. Pierwsze opakowanie to ta zielona na włosy i paznokcie. Jakiejś rewelacji po niej nie było no może troszkę mniej mi wypadały włosy bo z paznokciami nigdy problemu nie miałam. Drugie opakowanie belissa detox - jestem w połowie i bardzo żałuję swojego zakupu. Z cerą nigdy nie miałam problemu i kupowałam te suplementy dla wzmocnienia włosów i zahamowaniu ich wypadania. Nagle moja twarz zaczęła pokrywać się malutkimi czerwonymi i swędzącymi krostkami. Z każdą tabletką jest co raz gorzej. Nawet puder mi już nie pomaga. Nie mogę patrzeć w lustro. Żałuję tylko, że jak pojawiły się pierwsze krostki nie zaprzestałam ich przyjmowania. NIE POLECAM! PS. o tych możliwych skutkach ubocznych nie ma nic w ulotce. Nie wiadomo czy kończyc opakowanie i to samo przejdzie czy zaprzestać przyjmowania i leczyć ten bałagan na twarzy.

Drogie Panie, Niestety muszę się podpisać pod tą długą listą skarg na Belissę (Detox). Od jakiegoś czasu moja twarz to istne pole bitwy! Mam 28 lat i nawet w okresie dojrzewania nie miałam takiego problemu z pryszczami! Najwięcej jest na czole, ale potrafią się też pojawić (o zgrozo!) nawet na delikatnej skórze pod oczami! Nie od razu skojarzyłam to jako efekt brania Belissy, ale dziś coś mnie tknęło i zaczęłam szperać w internecie. Jakie szczęście że trafiłam na to forum! Nie wiedziałam co się ze mną dzieje! Już chciałam biec do lekarza! "B.." Biorę jakieś 3 tygodnie (skusiła mnie promocja)! Na początku nie było efektów ubocznych, potem myślałam, że to kwestia zbliżającego się okresu, ale okres minął a z twarzą coraz gorzej! I żaden krem ani tonik nie pomagają! Jestem wściekła! Nie wiem czy poczekać do końca opakowania czy odstawić natychmiast?! Paznokcie jakby szybciej rosną, ale litości - co z tego za korzyść?! Jakkolwiek zadecyduje, wrócę tu za jakiś czas i napiszę co nastąpiło. Póki co szczerze odradzam Belissę Detox! Może nie wszystkim szkodzi, ale ryzyko poważnych strat (w wyglądzie i samopoczuciu!) nieporównywalnie większe od możliwych korzyści! GIGANTYCZNE WRĘCZ! Pozdrawiam! Kasia

Gość Toksia
Ja zażywam dopiero 5 dni, a już widzę wyraźną poprawę w stanie moich paznokci! Szczerze to kupiłam ją ze względu na włosy... za kilka tygodni napiszę czy na tym polu też dało jakieś efekty :) Aha - tylko ja przez pierwszy tydzień biorę podwojoną dawkę, a potem bd brała już normalnie.

Gość kfgokg
a ja schudlam po zwykłej belissie :)

Witajcie ponownie. Niespełna tydzień temu, jak tylko trafiłam na to forum, pisałam o swoich "przygodach" z Bellisą Detox i po tym czasie niestety stwierdzam jednoznacznie - PODEJRZENIA OKAZAŁY SIĘ SŁUSZNE! Jeszcze tego samego dnia wyrzuciłam tabletki do kosza (w dniu wpisu niestety rano połknęłam, jeszcze nieświadoma zagrożenia) - i po tych zaledwie 4 dniach: ZMIANY SKÓRNE PRZESTAŁY BYĆ ZAOGNIONE I BOLESNE! NIE POJAWIŁY SIĘ NOWE PRYSZCZE! SKÓRA WYRAŹNIE MNIEJ SIĘ BŁYSZCZY! WŁOSY MNIEJ SIĘ PRZETŁUSZCZAJĄ! Informacja dla sceptycznych: celowo przez ten czas nie zmieniałam nic w swojej diecie, kosmetykach ani sposobie pielęgnacji skóry - tylko odstawiłam Bellisę. Wniosek nasuwa się tylko jeden i nazwę to bez ogródek BELLISA DETOX TO SYF! Muszę zapamiętać tę firmę. Nigdy więcej! P.S. To naprawdę ciekawe - analizując cały ten wątek - że zaraz po negatywnym wpisie, pojawia się komentarz o fantastycznym działaniu tabletek... Ciekawe kto będąc zadowolonym z jakiegoś preparatu szuka o nim informacji... Ciekawe dlaczego producent nie wycofa bubla ze sprzedaży zamiast starać się neutralizować negatywne opinie... Pozdrawiam koleżanki z forum. Kasia

Gość ta po 5 dniach juz poprawa
akurat, ktoś tu doznał efektu placebo :o

Gość jill81
Potwierdzam negatywne opinie, z asortymentu firmy polecam jedynie piankę Panthenol. Już dawno nie korzystam z ich preparatów. Uwaga również na preparaty z serii 'Linea'. A propos wpisu "ta po 5 dniach juz poprawa"? - jest to możliwe nawet po dwóch, wyeliminowanie szkodliwego patogenu w pierwszej kolejności uwidacznia się jako zahamowanie dalszego pogorszenia, spowodowanego tymże czynnikiem. W przypadku łagodnych substancji chemicznych (nie toksyn związanych z namnażającymi się drobnoustrojami lub gospodarki hormonalnej) przywrócenie równowagi, w tym gruczołów, jest naturalną tendencją organizmu. Dziewczyny! Dużo warzyw, owoców i błonnika! Ewentualnie herbatki ziołowe! Natura, nie chemia - tego chcą nasze ciała!