Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Gość gość
mam problem z wypadajacymi włosami i próbowałam juz chyba wszystkiego. belissa jest ok, ale u mnie najlepsze efekty są po vitapilu, więc mogę go spokojnie polecic. jest trochę droższy od belissy ale na stroie apteki czerwonej jest teraz w super cenie więc zrobiłam mały zapasik:)

ja kiedyś używałam belissę sun i powiem, że rzeczywiście jakąś różnicę zaobserwowałam. skóra szybciej się opaliła niż zwykle. Co do normalnej belissy to bez szału. już wolę solgar.

Gość cezzzkowa
Nie wiem po co kobiety sobie to robią. Przeciez mozna w inny sposób spróbowac zatrzymac czas. A mam tu na mysli chociazby takie suplementy jak Collagen Noble Health, dzięki któremu tez mozna przywrócic jędrność swojej skórze. A teraz warto dodać ze mają nowe , eleganckie opakowania.

Gość gość
Zawsze przed wakacjami i w trakcie uzywałam belisse sun. Ostatnio zaczełam brać my beauty system, bo poleciła mi je moja kosmetolog.

Gość gość
ja tego niedawno zaczęłam używać. Niecałe 2 tygodnie wystarczyły, by zniszczyć cerę, podskórne pryszcze zostają i niczym nie da się ich usunąć, włosy się przetłuszczają, a do tego mam łupież, którego nigdy nie miewałam. Jedyny plus, to ładniejsze paznokcie. NIE POLECAM!

Gość gość
mam 16 lat i czy moge brac belisse na wzmocnienie wlosow i paznokci?

Gość gość
Drogie Panie mozecie też spróbować z odpowiednimi suplementami np. z Collagenem Noble Health. Na pewno dzieki takiej kuracji po 3mc same zauważymy wzrost napięcia i sprężystości skóry.

Gość gość
JA NIe Polecam. Oprócz zniszczonej cery nic nie dała. Nie wiem.jak.pozbęde się pryszczy które pojawily się zaraz po rozpoczęciu stosowania

Gość gość
Moja przygoda z Belissą zaczęła się około 6 lat temu. W sumie zjadłam wiele opakowań, ale każde nowe zaczynałam w bólach, bo cera była w stanie fatalnym, dodatkowo moja skóra wydzielała zapach podobny do siarki, ale coś za coś, przynajmniej włosy nie wypadały. Teraz pomyślałam, że nie warto tak się męczyć i znalazłam coś lepszego.

Gość gość
Ja brałam, nic mi nie pomogła. Ale moze to dlatego, że nie byłam systematyczna ;p Teraz już tego nie sprawdzimy, bo się już tym nie faszeruję, zamiast tego zmieniłam dietę na owocowo-warzywną, stąd dostaję diety i porady zdrowotne http://terapiasokami.pl/ i super się czuję ;)

Gość gość
Słuchajcie, jaa przyjmuje Kolagen naturalny Medica. W sumie to nawet poleciła mi go moja kosmetyczka, bo sama zauważyła ze po 30tce niestety ale moja skóra znacznei utraciła swoją spręzystośc. I w połączeniu z kosmetykami da na pewno dobre efekty.

Gość gość
Sama teraz jestem w trakcie kuracji Class A Collagen i też przyznam ze naprawde już po miesiącu widzialam świetne efekty i kontynuje kuracje. Zresztą- wiosna idzie i trzeba coś zrobić dla swojej skóry.

Gość gość
Ewa bardzo dobry wybór. Sama też juz kończe własnie swój 3ci miesiąc stosowania tego Kolagenu. I jestem w 100% pewna ze nawet najlepszy krem nie da takich efektów jak własnie taka suplementacja.

Gość ciasto marchewkowe
mnie odpowiada belissa, przy regularnym łykaniu naprawdę zauważyłam efekty – wzmocnily mi się paznokcie, teraz czekam na poprawe wlosow, ale sadze ze jeszcze trochę musze pobrać, bo dopiero miesiąc stosuje:) fajnie, ze samego skrzypu w skład nie nawalili, ale tez mikro i makroelementy:) cena tez super za tyle tabletek (50 tabl.) :o ;D

Gość farmaceuta3
Okropny preparat, po kuracji miałam bóle brzucha i cera mi się pogorszyła. Odradzam każdemu !

Gość gość
Domowymi sposobami zawsze można, jednak nie przynosi to takich szybkich efektów jak wtedy kiedy zastosujemy odpowiednie kosmetyki i tez dołaczymy do tego chociażby taki suplement http://aliness.pl/pl/p/Kolagen-Medica-FORTE-200-mg-LICAPS-/15 Wydaje mi się że tylko wyjdzie to nam na plus.

Gość gość
Ja biorę juz miesiąc i poprawiła mi się cera i paznokcie a jeżeli chodzi o włosy to bardziej chroni przed zniszczeniami niż odbudowuje

Gość gość
Ja pierwsze opakowanie kupiłam w http://aptekapultusk.pl/ i jestem bardzo zadowolona z efektów, jakie osiagnełam po zażywaniu ich przez kilka miesięcy.

Gość gość
Ja brałam i byłam zadowolona, jednak lubię poeksperymentować i zamawiam w http://www.aptekamirowska.pl/ różne suplementy, żeby sprawdzić ich skuteczność. Belissa na razie zajmuje wysokie miejsce w rankingu ;)

Witam, ja brałam i jak najbardziej pomogło, moje włosy są mocniejsze, jak i mniej ich wypada.

Gość BINS
W tym tygodniu zaczęłam stosowanie Belissy Intense. Biorę codziennie o 21:00. Mam dosyć duży problem z wypadaniem włosów i rozdwajaniem paznokci. Na cerę na szczęście nie mogę narzekać, nigdy nie miałam większych problemów i miejmy nadzieję, że tak pozostanie. Ktoś z Was dobrze napisał, każdy reaguje inaczej na witaminy, także może to kwestia czasu, a wszystko wróci do normy :-) jestem ogromnie ciekawa efektów u siebie, bo brakuje mi pomysłów jak poprawić kondycję włosów i paznokci. Wypróbowałam już chyba wszystkie możliwe odżywki na rynku, wszystkie były dobre na chwilę. Brał ktoś z Was może Belissę Sun? Zbliża się lato, wakacje, chciałabym spróbować, ponieważ słońce zbytnio mnie nie lubi. Jakie efekty?

Gość gość
Szczerze mówiąc to jest mój numer jeden Class A collagen Najlepszy kolagen na rynku i nikt mi nie powie ze jest coś lepszego.

Gość gość
Ja biore tylko te sprawdzone i polecone. tak jak te które zreszta poleciła mi moja dermatolog abym ujędrniła swoja skóre Premium Collagen 5000 https://www.naturalspharm.com/