Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Witam, ja zażywałam póki co capivit a+e, dla mnie jest ok ale wiem, że nie wszystkim on odpowiada. Moja klientka poleciła mi "belissę,która wzmacnia i regeneruje włosy, skórę i paznokcie". Od dzisiaj ją będę spożywała i postaram się odpowiedzieć na jak najwięcej pytań. Póki co wiem tylko tyle, że osoby,które są uczulone na miód i wszystko co z nim związane nie powinny jej stosować, jakiś ekstrakt z miodu znajduje się w "otoczce" tabletki, zobaczymy jak na mnie zadziała. Pozdrawiam

Gość Kasiusia12
Ja stosuję Belissę i jestem baaardzo zadowolona. Włosy coraz mniej wypadają, paznokcie twardsze. Stosuję już ok. 3 tyg. Oby wam też pomogła

Gość Roxaaa
Cześć . Miałam dosć jak dla mnie duze problemy z ce

Gość shuya
[url= http://av.pl/5545,belissa-50-drazetek-40-gratis.html] belissa na włosy i paznokcie dla mnie była ok, zażywałam ją przez 4 miesiące. Pierwsze efekty widziałam tak po 1,5 miesiąca, najpierw niewielkie, potem jednak było lepiej. po 4 miesiącach zwalczyłam wypadanie włosów - wszystko zaczęło się od zrobienia trwałej na głowie. Moja skóra była ogólnie całkiem dobra, nie pogorszył mi się jej stan po belissie. Paznokcie natomiast zrobiły się bardziej sztywne - nie łamią się tak jak wcześniej. reasumując byłam zadowolona z efektów

Moja mama używa preparat przeznaczony dla kobiet dojrzałych Belissa 40+ http://av.pl/3244,belissa-40-50-tabletek.html . Jeżeli chodzi o efekty to po dłuższym okresie stosowania rzeczywiście widać jej pozytywny wpływ tak na włosy, jak i na paznokcie. Dziwię się, żeby Belissa wywoływała aż takie problemy z cerą. Zarówno tradycyjna Belissa, jak i Belissa 40+ http://av.pl/3244,belissa-40-50-tabletek.html zawierają w swoim składzie cynk, który niekiedy zbawiennie oddziałuje na cerę, szczególnie trądzikową. Wystarczy spojrzeć na skład maści na trądzik czy innych medykamentów na poprawę jakości cery...

Gość asiatuska24
Dla zainteresowanych : wszelkie pryszcze, wypryski, krostki mogą być efektem oczyszczania organizmu z toksyn. To wcale nie znaczy, że należy odstawić belissę, wystarczy poczekać jakiś czas. Jak organizm oczyści się z toksyn, to problemy z cerą powinny zniknąć.

Gość Old_dobrze_radzi
chcialam spr opinie bo jestem przed zakupem; belissa ma o wiele lepszy sklad niz np asystor hair i o ile sklad jest rzeczywisty to na pewno belissa lepsza; mi wlosy zaczely wypadac a kiedys dobrze mi na to pomogl szampon dermena jednak jego glownym skladnikiem jest wit pp (b3=niacyna) a lepiej ja przyjmowac doustnie bo z krwia dotrze do cebulek lepiej niz poprzez skore glowy; probowalam pic drozdze, ale nie oplaca sie to, bo piekarskich trzeba by bylo 200g wypic dziennie a piwowarskie maja 5krotnie przekroczona dzienna dawke jodu a ja mieszkam nad morzem i dziekuje za jod; poza tym mi nie smakowaly; belissa jest chyba jedyna na rynku; zna ktos jeszcze inny preparat doustny na wypadanie wlosow poza asystorem?

Gość darenkaaa
Zgadzam się z Old_dobrze_radzi. Lepiej dociera się do cebulek poprzez krew. Jeśli chodzi o Belissę, to fakt jest taki, że jej skład jest jak najbardziej najlepszy, porównując z innymi produktami tego typu. Dla jednych będzie to placebo, a innym pomoże.

hej ja biore belisse już ponad miesiąc jak narazie efektów nie widze poza tym że włosy mniej wypadają. I niestety potwierdzam ze przez belisse robi sie wiecej krost ale może to chwilowe. kupiłam nastepne opakowanie i zobaczy jakie będą efekty

Ja zaczęłam brać Belissę, bo bardzo mi włosy wypadają. Myślałam, że to ze względu na niedobór witamin z grupy B. Zero efektu. Jak wypadały tak wypadają. Wiele suplementów diety jest oszukanych. Kto wie czy w tej Belissie rzeczywiście jest to, co podają w składzie. Nie widzę żadnego efektu na paznokcie i skórę też choć z nimi nie miałam problemu. Biorę do końca opakowanie i kupuję szampon Dermena, bo jako jedyny naprawdę działa (w składzie też wit. B)- kiedyś stosowałam i bardzo szybko pomógł.

Moja odp. nie pojawiła się więc ponawiam- od ponad 2 tygodni biorę belissę bo bardzo wypadają mi włosy. Zero efektów. Jak wypadały tak wypadają. Wiele suplementów diety wcale nie posiada tego, co wymienione jest na opakowaniu i teraz nie wiem czy belissa to placebo czy rzeczywiście u mnie nie chodzi o niedobór witaminy B3. Jeżeli belissa nie kłamie a szampon dermena, który kupię nie przyniesie rezultatów to uwierzę. Natomiast jeżeli dermena pomoże a w składzie ma B3 to będzie to niemal dowód na to, że belissa to produkt oszustów. Nie zauważyłam też żadnego działa na paznokcie i skórę, choć z nimi nie miałam problemów.

Gość carrlyy
Ja jakoś nie mam zaufania bo nic mi po miesiącu nie dały te tabletki. Teraz przyjmuje juz 2mc Collagen Noble Health i przyznam ze efekty sa swietne.

Zastanawiałam się nad braniem tego albo relastanu activ i nie żałuję wyboru , relastan po 3 tyg zmienił moja skórę , stała się gładsza i jędrna .Mam zamiar brać to i czekam jak poradzi sobie z moimi zmarszczkami .

Gość Mana80
NIE DZIAŁA kompletnie, szkoda kasy!

Gość gość
Również wypróbowałam relastan, bardzo dobry jest ten suplement, po kilku tygodniach moja cera odmłodniała, ujędrniła się, nawilżyła, uważam, że od wewnątrz walka ze zmarszczkami i upięknianie się jest dużo skuteczniejsze niż kremiki lancome za kosmiczną kasę...przynajmniej mnie na to nie stać. Szkoda, że nie ma samoopalacza relastana ;D

Gość loleczka
Ja już po kilku dniach zauważyłam poprawę !!! Po porodzie zaczęły wypadać mi włosy na skroniach (poród miałam jak miałam 21 lat) i jak wzięłam belisse to przestały. Również w późniejszym czasie miałam taki okres , że wszędzie były moje włosy, dosłownie! I również po tych tabletkach przestały mi wypadać i stały się mocniejsze! Mogłam je normalnie rozczesywać bez obawy o ułamanie. (Nie miałam wtedy jeszcze włosów farbowanych). Paznokcie również się poprawiły, nie łamały się i nie rozdwajały. Dziś idę kupić następne opakowanie bo bardzo mi pomaga :) Polecam Wam!!!

Gość gość
Mi w ogóle nie pomogła, nie zauważyłam żadnej poprawy,a stosowałam przez 4 miesiące.

Gość Koteczkowa
Kiedyś ją raz kupiłam i nic mi nie pomogła. Teraz stosuję suplement Wlosy&Paznokcie z L'biotica i jest znaczna poprawa w stanie włosów. Zachowałam jednak opakowanie po Belissie i już po samym składzie widzę, że jest cieniutko...

Gość gość
Tylko belissa sun, na tydzien przed opalaniem. Rewelacja!

Gość gość
Witam, zamierzam sobie kupić belissę na włosy, cerę i paznokcie, Belissę się bierze przed jedzeniem czy po??

Gość gość
W trakcie posiłku, bo zawiera witaminy rozpuszczalne w tłuszczach

Gość izuuuu
bez belissy ani rusz! poważnie, uratowała moje włosy, kiedy wypadały mi garściami po zimie. po 3 miesiąch brania efekty były mega - przede wszystkim na włosach i paznokciach. znowu mogłam nosić dłuższe paznokcie bez obaw, że zaraz się rozdwoją czy złamią. teraz przed wakacjami biorę belissę sun, jest świetna na opalanie. skóra dłużej utrzymuje opaleniznę, dużo dłużej po powrocie z urlopu :) polecam!

Gość gość
Belissa genialna jest ! . Stosuje belisse już od 2 tygodni i widzę sporą różnicę . Włosy mi urosły o 1 ,5 cm .Bardzo mnie to cieszy ponieważ odkąd fryzjerka obcieła mi długie włosy na króciutkie nie mogłam ich zapuśćić . nie chciały rosnąć , byly zniszczone . ich kondycja się poprawiła. Teraz jestem sama Fryzjerką wiec powinnam miećpiękne włosy :) Co do paznokci to nigdy nie miałam jakiś problemów , nigdy mi się nie rozdwajały ani nic podobnego , wieć poprawy nie zauważyłam. Jeżęli chodzi o skórę to też mi wyszły takie krostki, syfki,wągry na całej buzi ! już miałam odstawić te tabletki , ale akurat bylam przed okresem ( zawsze przed okresem strasznie mnie wysypuje ) przeczekałam okres , jestem juz 4 dni po i nie mam ani jednego syfka . Dlatego jeżeli wam wyjdzie coś to właśnie być może przez okres , zmiany hormonalne . Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie włosów, fryzjerstwa to chętnie odpowiem !! Pozdrawiam KAROLINA .

Gość gość
Tak jasne, krostki, bo przed okresem... Ja kupiłam belissę i bardzo żałuję. Po kilku dniach zaczęły pojawiac się krosty, a byłam własnie po okresie. Zreszta od dawna już nie miałam żadnych pryszczy, czy okres czy nie okres, a teraz się zaczęło :// Dlatego zajrzałam do netu i poczytałam, że inne dziewczyny tak mają i tak wpadłam na trop, że to Belissa musi być :// Nie wezmę już ani jednej tabletki tego cholerstwa, ten środek miał poprawić stan mojej skóry, a nie drastycznie go pogorszyć. Organizmu nie oszukasz, skoro tak na niego działa to znaczy, że to nie jest nic dobrego, skoro takie syfy po tym wyskakują. Chyba przerzucę się na herbatki z pokrzywy (podobno super działają), a dopiero co zaczęte opakowanie wyląduje w koszu!!!

Gość gość
Owszem, zażywam 14 dni i na szczotce zamiast garści włosów p około 11 dniach jest tylko kilka wlosków i stały się jakby twardsze. Ale ja zażywam tą różową na włosy i paznokcie

Gość gość
Ja zaczęłam 2 opakowanie i paznokcie nadal się łamią , może nawet bardziej. Ale widać lekkie efekty na włosach.. :)

Gość kammmoska
U mnie własnie ten kolagen Medica sie sprawdził. I powiem Wam ze tutaj i cera, włosy i paznokcie naprawde dało super rozwiązanie. Efekty są fajne.

Gość gość
Kupiłam BELISSĘ 40+ i zaczęłam brać od wczoraj.Nie mam żadnych problemów z cerą,włosami ani paznokciami;po prostu uznałam,że już czas wspomóc je dodatkowym preparatem:)i nie oczekuję jakichś szczególnych zmian;raczej liczę na to,że pomoże mi utrzymać taki stan jaki jest teraz.Pozdrawiam:)