Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hollla girl

jakosc wyrobów CUBUS?

Polecane posty

Gość hollla girl

dobre czy e tam?

Gość zależy zwracaj uwagę na gatune
k włóczki swetrów itd, ale dobre ubrania, te droższe sa bardzo trwałe. Chociaż miewają szmatowate ubrania, tzn. fason nieciekawy.

Gość ezoryt
popatrz na szycie, skład...kilka razy się nacięłam, ale są i dobre gatunkowo rzeczy, ja to czuję w rękach ;)

Gość peanut butter
z pewnością wygórowane ceny- 80% marży, to pewniak

Gość peanut butter
kupuję generalnie na wyprzedazach...są ok, ale czasem.....kilka razy się nacięłam:)

Gość porawcam i odswiezam
nie przesadzajcie cubus nie ejst taki drogi , maja dobre wyprzedaze, jakosc ubrań srednia

Gość peanut butter
70 złotych za bluzeczkę z któej sprał mi się napis po 2 praniach...nie za drogo?

Gość porawcam i odswiezam
no cóz faktycznie niktóre ubrania jak z targu

Gość gość
ja nigdy nie narzekalam na ta jakosc produktow cubusa mnei za to zupelnie inne rzeczy zaciekawily na gowork.pl poczytac watek o cubusie gdzie na prawde ciekawe rzeczy o samej rpacy tam sa do wyczytania

Gość joaśkaaśka0
najlepiej chyba byłoby zapytać pracowników o jakość, ale mi byłoby głupio zapytać pani za kasą, wiec stchórzyłam i pytałam na goworku, bo tam są pracownicy i się wypowiadają, jak się trafi na kogoś miłego to pomogą raczej. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8646

mam sporo ciuszków z Cubusa, generalnie jestem zadowolona. nie nacięłam się jeszcze na żaden bubel. mam ****ardzo długo, jak już są takie dość znoszone to mam je do noszenia po domu i spisują się rewelacyjnie, nie drą się, nie przecierają, nie mechacą. według mnie są bardzo dobre gatunkowo

Gość gość
beznadzieja! wszystko co stamtąd miałam szybko się rozwaliło już po kilku miesiącach! spodnie się sprały, w torebce poszła poszewka, w koszulce zrobiła sie dziura, a kolczyk po prostu się odkleił od sztyftu! badziewie, odradzam komu tylko mogę! już więcej nie dam szansy tej firmie, choćby nie wiem jak było tanio