Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwww

jaki zestaw witamin dla kobiety

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwwww

cóz jestem w kropce potrzebne mi sa witaminy ale nie chce przedobrzyć na razie jem skrzypovite na włosy bo mi wypadaja dopiero pierwsze opakowanie wiec nie widze efektów, podobno trzeba brac poł roku wiec nie wiem czy dalej to kupowac czy np. nutricap przeciw wypadaniu włosów.... mam skurcze łydek, podobno na to jest magnez krwotoki podczas miesiaczek - przydałoby się żelazo i widze w sprzedazy zestawy witamin , wszystko w jednym plus dodatkowo jakies inne rzeczy potrzebne kobietom....tylko nie wiem czy w takim zestawie nie bedzie np. za mało żelaza jak na moje krwotoczne miesiaczki i ubywanie żelaza... aha interesuje mnie tez capivit hydro control mam bardzo sucha skóre ale nie mozna brac tego wszystkiego naraz pomocy!!!

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
do tej pory brałam skrzypovite i połykam magnez jak sobie przypomne

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
czytam, ze np. centrum materna ma dwukrotnie wiecej magnezu ale 2-krotnie mniej zelaza...

Gość Mojej kolezance lekarz polecił
Plusssz + żelazo. zawsze mi się to kojarzyło raczej z oranżadkami a nie witaminami, ale podobno jest lepsze od tabletek.

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
ale ten plusssz to multiwitamina ma byc, a żelazo to w tabletkach??

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
o jest plussz zelazo plus multiwitamina

Gość Mojej kolezance lekarz polecił
To jest jeden produkt, są jeszcze plussz+magnez etc.

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
zapomniałam, ze łykam rutinoscorbin na popekane naczynka....ale tez nieregularnie

Gość JolkaJolkaPamiętasz
odpuśc sobie plusze, centrum, a juz napewno materne... wszystko to syntetyczne witaminy, płacisz za coś co w połowie jest nawet nie zauważane przez Twój organizm, bo sztuczne i nie przyswaja się... lepiej witaminy aktywne, takie za które płacąc masz pewnośc, że działają i są skomponowane tak, by biorąc tabletkę 3x dziennie dostarczasz do organizmu takich ilości witamin jakie sa Ci potrzebne do prawidłowego przyswajania. polecam http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12096&limit=&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa spróbuj, nic nie tracisz, a na pewno zyskasz... tym bardziej, że masz prawo do 30 dniowej gwarancji zwrotu pieniędzy, a to o czymś wiadczy. pozdrawiam Jola

Stosuję od 2 miesięcy Vitaminall(od Allnutrition). Stan skóry się polepszył, mam więcej energii, ogólnie jakoś lepiej się czuję także polecam.