Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie jak to jest

jak baba zdradzi to jest ok ale jak facet zdradzi to kurwiarz i frajer

Polecane posty

Gość dżonson
*yeah To niedorozwinięta prostytuta z dworca zoo :)

Gość yeah*
joł dżonson, łat sap ziomal!!!!!!!!!!I see very cool:P

Gość dżonson
hehe wiem wiem :)

Gość bo to teraz takie
a co to urwen machen sie dzieje łidaut mnie :classic_cool: szukalam tego topiku ale nie moglan znalezc bo nie pamietam tytulu:(:O ale widze ze romans kwitnie :classic_cool: w dodatku dolaczyli jakies zoooooooooooooooofile,hmm no brak tylko podszywek i cyrk mamy w komplecie:classic_cool: nom:classic_cool:

Gość yeah*
ooooo....heja!!!!!!!!:P no właśnie madlin w ogóle nie chce podjąc polemiki ze mna, a jak już podejmie to od razu bluzga:P no i gdzie są nasi "zakochani"????? yes, jeszcze zoofilizm sie szerzy na potęgę!!!!!!!!!!!!!!:P

Gość bo to teraz takie
phi:classic_cool:to jeszcze nic,gorzej jakby tu nekrofilizm byl zaczepiony:classic_cool: oby nie o tylek zaczepistego:D:D:D żarty i kpiny na bok:classic_cool: my tu z Yeah zasiadlysmy niczym na widowni a teatrzyk zamkniety:( kukiełek brak,elo!!! no o co kaman?:classic_cool:

Gość yeah*
o jest madlin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i obdarza nas usmiechem!!!!:) no dobrze, ale gdzie jest drugi aktor zwany nie inaczej, a zaczepistym????:P

Gość yeah*
o jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczepisty, gdybyś czytał uważnie wiedziałbyś, że nie jestem dzieciakiem:P

Gość bo to teraz takie
yah:classic_cool: zaczepisty Cie ubiegł :P no ale bądz co badz zaczepisty ma racje,odkad weszly te dzieciaki zrobilo sie łajno:P przystojny po co żeś tu właził?:P

Gość yeah*
hihihihihiiiiiiiiiii.....albo nie- ha ha ha...:P:P:P ale, że co...przecież my tylko kibicujemy!;)

wysoki przystojniak ??nie zwracam na nich uwag, jak dla mnie ich tu nie ma !!!!

jak bede im odpisywała to beda sie tak czepiac słowo za słowo a niech sobie pisza znudzi im sie a jak nie to topik bedzie podzieloy oni swoje a my swoje

Gość yeah*
madlin a gdzie Twoje ha ha ha???!!!!!!!!:P poza tym nie możesz mówić, że nas tu nie ma!!!!nie możesz nie słuchac głosu Rozsądku!!!!!!!!!!!!! zaczepisty, ja już odrabiam lekcje za innych, nie za siebie:P

Gość bo to teraz takie
zaczepisty zalezy też jakie lekcje złociutki ;) tych życiowych Ty nie masz szans nadrobić :) (nie mam tu na mysli sytuacji Twojej z żona,az tak perfidna nie jestem) Jesteście obydwoje słodziutcy jak cukiereczki,takich ludzi masa,mało jest abstrakcji a szkoda ;) to tyle z tej dziedziny "powaznek" a teraz heja i do przodu :classic_cool:

Gość yeah*
haha...:P bo to teraz takie....chciała być delikatna i rzekła, żeście cukierkowi, lukrowani, a od tego to i zemdlić może....:P:P:Pdlatego my tu dbamy o zdrową równowagę;) ale nic to kochani!!!!cała naprzód!!!!!!:P

Gość bo to teraz takie
amen wręcz:classic_cool: strach myśleć co sie stanie jak sie spotkają:classic_cool:cukiernie jak grzybow po deszczu:D co sie stalo sie:classic_cool:

Gość bo to teraz takie
ojojojoj,czyzby ktoś zamilkł?:) no nie mówcie,ze argumentow brak;) bo już sie robiło ciekawie:P

Gość yeah*
no gdzieście są!!!!!!!!!!!!!!! przyjmijcie wyzwanie!!:P:P:P nie dobra, bez jaj już:P...kiedy wystąpi konsumpcja tych intymnych wynurzeń?...czyli ot pytanie natury formalnej- kiedy zgrzeszysz zaczepisty z lukrowaną madlin:P:P:P ochhhhhhhh...wybaczcie bezpośredniość:P

Gość bo to teraz takie
yeah:classic_cool:lukrowana to ona dopiero będzie:classic_cool: :D:D:D tak tak wiem przegięłam:P

Gość yeah*
gash, mówi się- przegłam:P:P:Pjeśłi już;) hmmm...prawisz?karmelkowa madlin:P

Gość bo to teraz takie
echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:classic_cool: szukam tego topiku,ale nie moge znalezc:O na wstepie czytnij sobie ten tu co jest, p.t kretynskie zachowania tesciow genialne,polecam;) akcje typu-tesc zmywa naczynia w wodzie po ziemniakach,albo ze sie cala rodzina kąpie w jednej wodzie :O

Gość yeah*
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, muszę obczaić;)

Gość wysoki zaczepisty przystojniak
a no jo:classic_cool: