Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie jak to jest

jak baba zdradzi to jest ok ale jak facet zdradzi to kurwiarz i frajer

Polecane posty

jest udany sex jak to nazywam czysty sex ale nie ma namietnosci tego dreszczyku kiedy przebywa sie z ukochana osoba.wiec sex mam w domu a ksiezniczka bede dla innego jutro sie spotykamy.nie wykluczam sexu z ta osoba ale boje sie ze jak bedzie swietny w łozku to nie bede chciała potem z mezem,i znowu bedzie problem ....no chyba ze moj ksiaze spartaczy sprawe to maz bedzie musiał naprawic........

no tak podchodzi bardziej emocjonalnie i nie czuje przy nim tych emocji i dla tego nie chce sie kochac.a takie gadanie\"postaraj sie facet\" to nic nie da bo jego starania na nic wiem z doswiadczenia...co moj maz nie robił aby mnie zachecic i co? i nic....ja dalej zero checi

Mascha ja zyję z ta kobietą juz 17 lat i probowałem wielu sposobów, nie mozna jej przekonac w żaden sposób. Jej wystarczy, że jestem przy niej ale najlepiej by bylo gdybym jej nie dotykał. Ona nie potrzebuje seksu!!!!! Ale ponieważ mnie kocha godzi sie na sex, ale chyba wszyscy przyznaja mi racje, że to nie jest cos co cementuje związek :-(

taki sex to nieudany sex ty tylko sie wyładowujesz a nie masz z tego takiej przyjemnosci jaka powinienes miec

Qrcze nawet nie wiecie jak bardzo chcialbym dac rozkosz kobieice czując, że ona tego chce i pragnie i jest szczęśliwa i cieszy sie z mojej rozkoszy dając mi ją..........

kurcze nawet wiem :) jak bardzo tego chcesz bo ja czekam na M i mam nadzieje ze własnie tak bedzie ....🌻

kurcze bo nas tu jeszcze posadza o romansisko...dobrze ze mieszkamy daleko od siebie ha ha

a ja moze nawet lepiej rozumiem zone twoja niz ciebie bo nie do konca wiem co czuje facet ktorego zonka nie chce sie kochac a wiem co czuje zonka kiedy facet chce a ona nie

nie ...chyba nie ...nie pamietam ale wiem ze byłam zła starsznie zła ze on tego nie moze zrozumiec

wysoki przystojny???nie smuc sie znajdz sobie jakas babke na taki zajebisty sex i zobaczysz jakie zycie piekne

jakies 2,3 miesiace temu...ale tak sobie pomyslałam ze moze to za sprawa M sie zmieniło

jeszcze nic nie zrobił ha ha ale tak mi sie z nim super pisze rozmawia tak czekamy na to spotkanie i opowiadamy sobie co bedziemy robic jak sie spotkamy (nie o sexie)tylko ze mnie przytuli i takie tam.tak sie za nim z teskniłam ze wziełm sie za meza bo nie mogłam sobie poradzic z tym czekaniem i tak jakos ....

dzieki !!!mam nadzieje ze nie a zreszta nawet jezeli to nic nie bede mogła zrobic bo on jest w polsce tylko dwa tygodnie

te trzy miesiace czekania wiele mnie nauczyły przeszłam przez dni totalnej zmułki i dni radosci tysiac mysli jeszcze wiecej watpliwosci radosc pomieszana z niepokojem

tak wziełam sie za meza bo JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI TO SIE LUBI CO SIE MA :)

Gość *Mascha
no tak...rzeczywiście...-17 lat to kupa czasu...i jak tu być wyrozumiałym...??Hmm...

był taki czas kiedy myslałam ze jak sie juz z kims spotykam i jest tak fajnie to ze moge ta osobe miec tylko dla siebie i ze moge wiazac z nia plany i nadzieje ...................ale to sie zmieniło nastawiłam sie tylko na dwa tygodnie i nie dopuszczam do siebie innej mysli ze cos z tego bedzie itp...chce przezyc te dni na lepiej jak to tylko mozliwe.nie zadajac zbednych pytan nie oczekujac niczego i nie liczac na nic wiecej wezme to co mi da ....

tylko teraz musze to zapamietac ha ha bo to mowi moj rozum a serce?serce sie z tym nie zgadza zobaczymy co silniejsze serce-rozum

ha ha ha ha a wiesz co ?? o tym tez pomyslałam nie bedzie dziecka nie chce dziecka i on na pewno tez jestesmy dorosli nie bedzie bo nie pozwolimy na to