Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie jak to jest

jak baba zdradzi to jest ok ale jak facet zdradzi to kurwiarz i frajer

Polecane posty

och bo sie popłacze wysoki przystojniak?? mam nadzieje ze znajdziesz to czego szukasz !!!!pozdrawiam

Gość yeah*
wow....na moich niewinnych, czarnych oczętach rozgrywa się prawdziwy dramat.... uczestnicy: namiętna od jakiegoś czasu madlin wysoki zaczepisty przystojniak :P:P:P:P:P:P

Gość bo to teraz takie
pierwsza malżenska klotnia:classic_cool:

Gość bo to teraz takie
a raczej pozamalzenska :P

o ja biedna nie szczesliwa spadłam z obłoków wysoki przystojniak ??serce mi krwawi ha ha ale pamietaj słone?jak wrocisz to mi wszystko opowiesz!!!??

Gość bo to teraz takie
oooo ! to widze ze posmakowanie zaczepistego juz bylo:classic_cool: słony wac pan jest:classic_cool: :D:D:D

ej nie daj im tej satyswakcji za bardzo obnazasz nasze prywatne sprawy ha ha

Gość yeah*
topik o zdradzonych wirtualnych kochankach!!!! genialne!madlin...wreszcie się trochę odcukierkowałaś i żeś pazur pokazała!!!:P:P:P yeah...pierwsza pozamałżeńska ....:P:):):)

ale na prawde sie na to zdecydowałes?uwazaj kochanie bo nie wiesz kogo dostaniesz

Gość bo to teraz takie
zaczepisty,tylko ja proponuje notowac na bieżąco jak bedziesz z panienka,bo tego bedzie tyle,ze mozesz zapomniec,a mialy byc przeciez szczegoly:classic_cool: kartka,dlugopis(bedziesz mial wlasny ) i po kazdej czynnosci pisac!! "zdjales stanik STOP zdjalem majtki STOP zdjalesm swoje skarpetki STOP pocalowalem STOP (...........................................................................................................................................................) wlozylam STOP wyjąlem STOP wlozylam STOP wlajem STOP .. i tak az do konca :P

ja uciekam przygotowac nam wirtualna kolacje a ty postaraj sie o miła sympatyczna kochanke w realu!!!

Gość yeah*
hahahahaah!!!!!!!!!!!moja dupa:P...nie, nie, nie uszczypnął mnie namiętny kochanek(to wieczorem:P)....raczej spadłam z krzesła znuffff:P:P a bo to teraz takie- pomysł THE BEST!!!!! obczaj zaczepisty:P

dlaczego tak sadzisz? ze nie bedzie chetnych? pamietaj ja tu zawsze bede na ciebie czekała:).moze sie trafi ale znowu hmmm nic na siłe nie odrazu ..tylko sie nie zniechecaj...ja nie szukałąm a sie znalazł...bo gdybym szukałą to pewnie by była lipa

Gość yeah*
madlin tu będzie czekać na Ciebie-zaczepisty przystojniaku;) ochh...robi się cholerka romantycznieeeeeeeeeeee......:P:P

Gość bo to teraz takie
yeah:classic_cool: no przynajmniej Ty sie ze mna zgodzilas,ja tu im daje porady co i jak (nie zebym praktykowala:classic_cool: ) a oni nie odceniaja :O o gash:( zaczepisty naprawdę?:classic_cool: no jasne ze to nie jest smieszne to jest praktyczne!!!!!! tylko kup gruby zeszyt:classic_cool: bo jak kartek zabraknie to nici z orgazmu:classic_cool:

tylko na takim forum jak to najwiecej jest prześmiewców, Nikt nie chce na powaznie przyjąć mojej oferty, poznac mnie. A te które juz mnie poznaly mowiły ze jestem wporzo czy jak tam jeszcze mowicie. To troche taka autoreklama ale ja naprawde jestem normalnym facetem i da sie ze mna pogadać na każdy temat :-)

Gość bo to teraz takie
ooo widzisz wysoki Ty tez potrafisz być dżezi i coool,no i juz czaisz baze:classic_cool: wporzo kolo :classic_cool:

Gość yeah*
zaczepisty jest w porzo!!!! a bo to teraz takie- no skumaj jaki ziomal no!!!!wiedziałaś???ja nie:P:P:P jak to nie można oceniać ludzi po.....zaczepistym tyłku:P

Gość yeah*
ja, ja, ja !!!!wybierz mnie!!!!!!!:P:P:P