Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataliaF

Publiczna toaleta vs. kobiety miesiączkujące...

Polecane posty

Gość NataliaF

W wiekszości przypadków wygrywają kobiety. Na litośc boską, baby, czy u siebie w domu też smarujecie podpaskami drzwi? Albo deskę klozetową? A już szlag mnie trafia jak widzę podpaski poprzyklejane za rurą odpływową, zwinięte i przyklejone pod ubikację - jakby nie było koszy na śmieci, naprawdę... Byłam w Polsce teraz przez dwa mieisące i przyznam że z ulgą wróciłam do swojego kraju... gdzie wszędzie jest czysto i miło... Proszę - możecie tu opowiadać jakie "kwiatki" znajdywałyscie w publicznych toaletach.

Gość no piekna laskaa
ja kibel kiedys caly obsrany widzialam ..szok w damskimn oczywiscie..kupa byla nie w muszli tylko wokol deski na tym co sie siedzi.

...a gdzie to tak wszedzie czysto i milo? :P

W tamtym roku mój facet mieszkał w jednym z krakowskich akademików i tam... no cóż, na piętrze praktycznie same dziewczyny, laseczki takie, szmineczka, spódniczka, kozaczki, włoski u góry platynowe pod spodem brąz, tipsy, solarka, stringi na tylcu... a w koedukacyjnej toalecie CODZIENNIE nie zwinięte w żaden sposób, leżące i straszące skrzepami ŚMIERDZĄCE i OHYDNE podpaski w nieprzykrytym koszu. Do dziś mnie ciągnie na wymioty, kiedy o tym pomyślę...

Gość BUHAHHAAA
a facet ci to opowiadal czy sama widzialas?

Gość do jaaaaaa
ja znalazlam raz w kiblu na uczelni podpaski lezace na klapie zamknietej a oprocz tego na tych podpaskach byly skrzepy jak ktos wczesniej pisal..myslalam ze porzygam sie.biedhne sprzataczki.

w koszu to pol biedy, chociaz moglyby dziewczyny zawinac w papier toaletowy... kiedys widzialam w klubie nocnym tampon powieszony (przywiazany sznureczkiem) do klamki :-O

Gość do jaaaaaa
no i co z tego?tampon z krwia to by bylo zle ale tampon normalny to nic zlego.

no wlasnie zuzyty tampon - myslalam, ze to oczywiste hehe wiec opisze plastycznie - zuzyty, nasaczony, gruby krwisty tampon :-P :-O

Gość a ja zobaczyłam kiedyś
zużytą podpaskę w umywalce!!!Czujecie? :O

Gość to to nic
ja kiedyś byłem na wakacjach w campigu i toaleta była jedna podzielona na poszczególne kabinki, jedynie dodatkow dla mężczyzn znajdowały się w osobym pomieszczeniu 3 pisuary. No ale do rzeczy. Stałem sobie myłem ręce i przyszła do kibla piękna, wysoka laska, wiecie długie nogi i te sprawy :) No ale szczena mi opadła normalnie bo weszła do kibla, siedziała ok 2 minuty i po chwili zaczęła tak stękać że normalnie szok. To już naprawdę żałosne. Chyba można załatwiać się ciszej a nie kurde jęczeć jak podczas stosunku i stękać ? :(

Gość zdzisia z bajpasami
poprawiała tampona:O

Gość to to nic
Siedziała bardzo długo, stękała, jęczała i wyszła zapłakana. Ciekawe co robiła kurde...

Faceci są nielepsi. Mój mąż opowiadał jak u niego w byłej firmie wyglądają drzwi od męskiego, od strony wew od kabiny. CAŁE usiane zaschniętymi glutami. Chłopy siedzą na kiblu, srają i się nudzą wieć dłubią w nosie a potem wycierają czy rzucają te wynalazki na drzwi - BLEEEEEE

Gość ooooo feeeeeeeeeeeeeeeeeee
bleeeeeeeeeeeeeee itd

Gość Mala_Mitka
Kwiatki z publicznej toalety: * pozytywny test ciążowy na spłuczce (zapomniala, czy zostawila na pozniej? :D) *tampon zwisajacy z kurka od umywalki *podpaska przyklejona od wewnątrz do drzwi (tak, zakrwawiona) Natomiast w samolocie - rekord - dostałam okres więc wyciągnęłam darmowa podpaske, bo przy sobie nie miałam...Tymczasem w pudeleczku - zużyty tampon...

Gość dobrze że teraz nie jem obiadu
:-Onormalnie wstyd mi za inne kobiety:-oJak można być taką syfiarą:-(bleeeeeeeeeeeeeee:-o

Gość dobrze że teraz nie jem obiadu
faceci z tymi glutami są obleśni:-PMam w domu 3 braci,na każdej ścianie,klamce,meblach można niekiedy znaleźć ich gluty:-oOstatnio znaalzłam jeden na lustrze w łazience:-oTRAGEDIA,siedzi taki przed tv,dłubie w nosie,potem wyciera paluchy np.w tapczam lub stzrela tymi glutami na odległość:-oTo chyba jakieś męskie zboczenie...

Gość To prawda -dziewuchy to
SYFIARYYY !!!😠....mieszkam w nadmorskim kurorcie i wynajmujemy pokoje -część z nich to kempingi bez łazienek . Łazienka jest wspólna na 2 pokoje :O-zgroza dlaczego ogromna część dziewczyn nie wie,że podpaskę należy zawinąć w papier i dopiero wywalić do kosza !Dość mam nieraz zwracania uwagi ,kiedyś strasznie sie wściekłam i napisałam na tablicy instrukcję obsługi spłuczki w klozecie-no szlag mnie trafia jak widzę pływające klocki w kiblu!Nie wspominam nawet tych podpasek czy wkładek wywalonych za kibel aldo za rurę gdzies 😡 -nie chciałabym oglądać jak takie baby mają u siebie w domach! Zawsze jest ten sam problem -jak jest wiekszość dziewczyn na kempingu to wiadomo ,że syf będzie totalny,nie wstyd im jak do takiego kibla po niej wejdzie jakis facet???????!

Podejrzewam, że takie panny u siebie w domach to dbają o takie rzeczy, a jak wchodzą do publicznej toalety to to im wisi. Jak chodziłam do liceum to nie było aż takich obrzydliwości, jak piszecie, ale podpaski porozwalane w koszu i obok niego oraz krew na desce (albo na drzwiach, swoją drogą to jak to zrobić?? tzn. umazać drzwi własną krwią??) to normalka.

Gość Monis18
A ja jako mała dziewczynka byłam raz na kolonii ( bardzo małęj) i płcią piekna byłam tylko ja i taka Oliwia z USA i kiedys pamietam jak poszła do łazienki a ja stałam w kolejce bo mi sie siku chciało weszam po niej, włazience była taki jkaby stoli na nim były reczniki a pod nim była tak popprstu rzucona zuzyta podpaska, ludzie jak tak mozna powiedziałąm jej o tym a ona ze to nie moja sprawa, wstyd

Gość oejjeje
dobrze ze teraz nie jem obiadu-> dokładnie moj ojciec grzebie w nosie i strzela tymi kozami !!!o ludzie jak on mnie wuuuuuukrwia! kible publiczne sa odrazajace!niby to baby ale potrafia chlew zrobic!Brrrr

Gość NataliaF
Pozatym chcialabym dodac ze lubie po zmroku zakaradac sie do publicznych toalet i wylawiac piekne sztuki podpasek z kibla, oczywiscie w domu gotuje z nich zupe dla mojego faceta :classic_cool:

Gość który jest wampirem

częstym widokiem sa własnie podpaski i tampony nie zawinięte w papier jak mnie to wk*rwia raz miałam okazje wejść w RESTAURACJI do toalety gdzie na podłodze obok muszli bylo wielki gówno :O musiałam iść do męskiej......i oczywiście było czyściutko i pachnąco