Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yanta

Co to może oznaczać? Czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość elle24
Kiedys ktos mi bliski powiedzial że mu się śniło że zadźgałam go nożem.Widocznie jego podświadomośc się tego obawiała;-)A ja nigdy bym nawet nie pomyślała żeby zrobic mu krzywde wręcz przeciwnie,zawsze chętnie robiłam kawe :-) Więc z tymi zdradami na pewno jest tak samo :-) Choć przyznaje że jak ostatnio wyśnił mi się es w którym było napisane że to już definitywny koniec kropka to jestem pewna że to proroczy sen.

Ja się przyznam ze zaczęlam wierzyć....po tym jak spr mi sie 3 sny...ale to nie będę opowiadać...byc moze to czysty przypadek, tak pewno co niektórzy powiedzą...ale te rzeczy się zdarzyly w mym życiu naprawdę... Także jak pamiętam co mi się snilo to szybciutko spr w swym domowym senniku bądź na necie...

Gość Its my life 24
Nie wiem skad w mózgu normalnego człowieka rodza sie takie obrazy. Być moze psychopaci i szalency maja sny, którym ulegają. Cholera nie wiem. Cos w tym jednak jest. Bywają ludzie, których sny są prorocze. Widuja w nich miejsca i ludzi, których póżniej spotykają w realu. Spotkał sie ktoś kiedyś z taką osobą bo ja tak , az gały wywaliłam gdy mi dziewczyna opowiedziała sen a póżniej owo zdarzenie naprawde miało miejsce. Ciesze sie ze moje sie nie sprawdzają

jarek-84 to co nam jeszcze pocieszajacego powiesz hehehhe:):) its my life-jeszcze tego by brakowało by te sny prorocze były,ale faktycznie takie rzeczy czesto sie zdarzaja.

Gość elle24
StoProcentKobiety Nie sądze żeby czuł się wykorzystywany,ale kiedyś też mi się śniło że wyleciał z mojego balkonu :-) Czasem to aż boje się iść spać.

A utkwił wam jakis sen tak szczegolnie w pamieci? Jarek -84 zycie bywa okrutne niestety eh..hehhe:):);)

Ja nie narzekam na życie. Nieźle płacą za to poranne wstawanie, poza tym lepiej wstawać o 5:03 niż spać do południa

Gość 24_mężatka
Yanta jeśli śni Ci się ZDRADA to to oznacza, że zaniedbujesz swe obowiązki pod kazdą postacią... Sny takie pojawialy sie u mnie co noc...tak jak u Ciebie... Dlugo myslalam co ja takiego zaniedbuję...

Gość Its my life 24
Chodziłyśmy razem do szkoły miałysmy te same nauczycielki i dwie z nich były w ciąży. Pewnym razem spotkałyśmy sie na korytarzu i od słowa do słowa ona opowiedziała mi swój sen, a śniło jej się ze podeszła do jednej z nich i spytała sie jak tam dzidzius, a ona na to rozpromieniona ze wszystko w porzadku, jest ok i wogule. Póżniej spotkała tą drugą nauczycielke i zadała to samo pytanie, a ona powaznie odpowiedziała: Nie wiem o jakim dziecku mówisz, nie wiem o co ci chodzi..... Jakis czas po tym kobieta straciła dziecko, a ta pierwsza urodziła zdrowego, slicznego chłopczyka. Moja koleżanka płakała po tym zdarzeniu. Podobno zdarzały sie jej prorocze sny, ale baardzo zadko i nigdy nie dotyczyły tak powaznych wydarzen

Gość laolaoa
oto cytat ze znanej książki: Sny o zdradzie partnera Zawsze istnieje możliwość, że taki sen może być ostrzeżeniem o aktualnej niewierności w życiu na jawie – ale nawet kiedy ma to miejsce, taki sen jest prawie pewnym symbolicznym obrazem jakiegoś sposobu, w który śniący / śniąca "zdradza" siebie samego / siebie samą. Na jednym ważnym poziomie ludzie w naszych snach są prawie zawsze symbolicznymi aspektami naszego własnego charakteru i osobowości. Kiedy postaci ze snu wyglądają jak ludzie, których rzeczywiście znamy i mają powiązanie z nami w życiu na jawie, jest prawdopodobne, że "ludzie ze snu" są metaforami dla tych części nas samych, które projektujemy na naszych bliskich. Z tego powodu, jeśli śnię, że mój mąż zdradza mnie z kelnerką z gospody przydrożnej za miastem, on może faktycznie mieć romans. Ale nawet jeśli, to sen jest jasnym i nieodpartym wyobrażeniem mojej części (męskiej, nie w pełni uczciwej), którą projektuję na męża w życiu na jawie oraz tego jak zdradzam siebie pozwalając, aby ta część mnie, która wykorzystuje "kelnerkę" (część kobiecą, chcącą zadawalać), czyli tę część mnie w "konspiracji" stawającej na przeszkodzie mnie samej w byciu silną, świadomą, kreatywną i kierującą własnym życiem tak, jak umiem być taką. Jeremy Taylor

Gość laolaoa
oto cytat ze znanej książki: Sny o zdradzie partnera Zawsze istnieje możliwość, że taki sen może być ostrzeżeniem o aktualnej niewierności w życiu na jawie – ale nawet kiedy ma to miejsce, taki sen jest prawie pewnym symbolicznym obrazem jakiegoś sposobu, w który śniący / śniąca "zdradza" siebie samego / siebie samą. Na jednym ważnym poziomie ludzie w naszych snach są prawie zawsze symbolicznymi aspektami naszego własnego charakteru i osobowości. Kiedy postaci ze snu wyglądają jak ludzie, których rzeczywiście znamy i mają powiązanie z nami w życiu na jawie, jest prawdopodobne, że "ludzie ze snu" są metaforami dla tych części nas samych, które projektujemy na naszych bliskich. Z tego powodu, jeśli śnię, że mój mąż zdradza mnie z kelnerką z gospody przydrożnej za miastem, on może faktycznie mieć romans. Ale nawet jeśli, to sen jest jasnym i nieodpartym wyobrażeniem mojej części (męskiej, nie w pełni uczciwej), którą projektuję na męża w życiu na jawie oraz tego jak zdradzam siebie pozwalając, aby ta część mnie, która wykorzystuje "kelnerkę" (część kobiecą, chcącą zadawalać), czyli tę część mnie w "konspiracji" stawającej na przeszkodzie mnie samej w byciu silną, świadomą, kreatywną i kierującą własnym życiem tak, jak umiem być taką. Jeremy Taylor Oraz tekst ze strony o snach: Niewierni kochankowie Zdradzający narzeczeni, narzeczone, mężowie, żony i inni kochankowie. Oto sen: "Wróciłem właśnie ze skepu. Kiedy spoglądam w okno mojej sypialni, widzę w łóżku mojego chłopaka z moją najlepszą przyjaciółką". Sny o zdradzie partnera są powszechne i często nami wstrząsają. Odkąd zaczęły napływać do nas informacje o tym, że sny mogą byc przepowiednią, czy też odsłoną dla jakiegos ukrytego sensu, wraz z tymi informacjami pojawił się strach przed zdradą ze strony partnera. Zwykle jest to nie do ustalenia. Pytania jakie należy sobie zadać w takich sytuacjach to: 1. Jakie jest prawdopodobieństwo dosłownego odzwierciedlenia snu w rzeczywistosci? Jeśli taka sytuacja jest prawdopodobna, skonfrontuję tę kwestię z moją ukochaną, nie mówiąc jednak -" nakryłem Cie w moim śnie", ale opowiadając o tym śnie i jednocześnie przedstawiając swoje obawy z nim związane. 2. Jeśli taka sytuacja jest mało prawdopodobna, na ludzi ze snu warto spojrzeć jak na elementy nas samych. Według Junga, akt seksualny jest symbolem zjednoczenia. Jeśli więc moja żona- Cassidy, która jest dosyć zamyślonym typem człowieka, była w łóżku z moim przyjacielem Billem, który z kolei należy do bardzo uczuciowego typu ludzi, powinienem spytać siebie, o to co by się stało gdybym połączył swoją "myślącą" stronę ze swoim uczuciowym obliczem? Jak widzicie, technika ta działa również w moim przypadku. Tak więc, jeśli śni mi się, że zdradzam swoją partnerkę, ale nie zrobiłbym tego w rzeczywistosci, oznacza to, że mam okazję połączyć się z niektórymi cechami kochanka ze snu. Jeśli Brenda jest ciężko pracującą osobą, a ja typem niefrasobliwym, wtedy ten sen może pokazać co by się stało, gdybym poprzeplatał te cechy w swoim życiu. Kiedy już odrzucimy przekonanie, że takie sny mogłyby być dosłowne, takie nieoczekiwane zjednoczenia w snach mogą wprowadzic jakąś bardzo pozytywną zmianę w rozwoju (naszej osobowości).

Gość laolaoa
oto cytat ze znanej książki: Sny o zdradzie partnera Zawsze istnieje możliwość, że taki sen może być ostrzeżeniem o aktualnej niewierności w życiu na jawie – ale nawet kiedy ma to miejsce, taki sen jest prawie pewnym symbolicznym obrazem jakiegoś sposobu, w który śniący / śniąca "zdradza" siebie samego / siebie samą. Na jednym ważnym poziomie ludzie w naszych snach są prawie zawsze symbolicznymi aspektami naszego własnego charakteru i osobowości. Kiedy postaci ze snu wyglądają jak ludzie, których rzeczywiście znamy i mają powiązanie z nami w życiu na jawie, jest prawdopodobne, że "ludzie ze snu" są metaforami dla tych części nas samych, które projektujemy na naszych bliskich. Z tego powodu, jeśli śnię, że mój mąż zdradza mnie z kelnerką z gospody przydrożnej za miastem, on może faktycznie mieć romans. Ale nawet jeśli, to sen jest jasnym i nieodpartym wyobrażeniem mojej części (męskiej, nie w pełni uczciwej), którą projektuję na męża w życiu na jawie oraz tego jak zdradzam siebie pozwalając, aby ta część mnie, która wykorzystuje "kelnerkę" (część kobiecą, chcącą zadawalać), czyli tę część mnie w "konspiracji" stawającej na przeszkodzie mnie samej w byciu silną, świadomą, kreatywną i kierującą własnym życiem tak, jak umiem być taką. Jeremy Taylor Oraz tekst ze strony o snach: Niewierni kochankowie Zdradzający narzeczeni, narzeczone, mężowie, żony i inni kochankowie. Oto sen: "Wróciłem właśnie ze skepu. Kiedy spoglądam w okno mojej sypialni, widzę w łóżku mojego chłopaka z moją najlepszą przyjaciółką". Sny o zdradzie partnera są powszechne i często nami wstrząsają. Odkąd zaczęły napływać do nas informacje o tym, że sny mogą byc przepowiednią, czy też odsłoną dla jakiegos ukrytego sensu, wraz z tymi informacjami pojawił się strach przed zdradą ze strony partnera. Zwykle jest to nie do ustalenia. Pytania jakie należy sobie zadać w takich sytuacjach to: 1. Jakie jest prawdopodobieństwo dosłownego odzwierciedlenia snu w rzeczywistosci? Jeśli taka sytuacja jest prawdopodobna, skonfrontuję tę kwestię z moją ukochaną, nie mówiąc jednak -" nakryłem Cie w moim śnie", ale opowiadając o tym śnie i jednocześnie przedstawiając swoje obawy z nim związane. 2. Jeśli taka sytuacja jest mało prawdopodobna, na ludzi ze snu warto spojrzeć jak na elementy nas samych. Według Junga, akt seksualny jest symbolem zjednoczenia. Jeśli więc moja żona- Cassidy, która jest dosyć zamyślonym typem człowieka, była w łóżku z moim przyjacielem Billem, który z kolei należy do bardzo uczuciowego typu ludzi, powinienem spytać siebie, o to co by się stało gdybym połączył swoją "myślącą" stronę ze swoim uczuciowym obliczem? Jak widzicie, technika ta działa również w moim przypadku. Tak więc, jeśli śni mi się, że zdradzam swoją partnerkę, ale nie zrobiłbym tego w rzeczywistosci, oznacza to, że mam okazję połączyć się z niektórymi cechami kochanka ze snu. Jeśli Brenda jest ciężko pracującą osobą, a ja typem niefrasobliwym, wtedy ten sen może pokazać co by się stało, gdybym poprzeplatał te cechy w swoim życiu. Kiedy już odrzucimy przekonanie, że takie sny mogłyby być dosłowne, takie nieoczekiwane zjednoczenia w snach mogą wprowadzic jakąś bardzo pozytywną zmianę w rozwoju (naszej osobowości).

Gość Yanta
Jestem:)ile wpisów się pojawiło WOW Ktoś napisał, że mam jakąś kompulsywną osobowość. Nie zaprzeczam. Nie mieszkam z tym facetem. To związek na odległość. Może te sny związane są ze zmianami w życiu. Nie ufam facetom. Po tych wszystkich przeżyciach, doświadczeniach wiem, że każdy facet to świnia. Też mam kompleks tego, że się starzeje i czasem sobie myślę, że jestem do niczego, że on jest ze mną tylko dlatego, że jestem chętna:(

te sny sa powodem ze wlasnie tak myslisz.myslisz o zdradzie.dlatego pozniej snia sie takie rzeczy.badz spokojna to tylko zle sny.zaufaj mu.mysl o nim pozytywnie.zobaczysz jesli zaczniesz np intensywnie myslec i wyobrazac sobie np ze on Ci sie oswiadcza i bierzecie slub to pozniej tez Ci sie to przysni.

Gość Yanta
Raz pokłóciliśmy się przez telefon. I on przyznał się do swojej winy. Powiedział" To ja sobie coś próbowałem wmówić. A ja na początku nie zrozumiałam. Pomyślałam, że on sobie wmówił, że jest mu dobrze ze mną i że chce ze mną być. Może podświadomie chciałam, żeby tak się stało, żeby powiedział mi, ze nic dla niego nie znaczę, że nasz związek to pomyłka, że podoba się mu ktos inny.Wtedy skończyłby się koszmar z podejrzeniami. Właściwie to nie mam nawet o co go podejrzewać:o Nie wiem skąd się to we mnie wzięło? takie lęki:(

Gość Ten sam problem:/
Hey mam taki sam problem ; ((( Co noc śni mi się, że zdradza mnie mój chłopak to jest okropne !! Rozumię Cię sama sobie nie radzę ciągle mu to wypominam choć chłopak nie jest winny hehe Wierze że jest mi wierny a sny no cóż czasami bywają ... :(

Gość JA TO SAMO MAM !
heheheh mam to samo! NAPRAWDE UWIERZCIE! Od 2tygodni ciagle mi sie śni ze mnie zdradza, a jak go pyytam to sie smieje i mowi ze głupia jestem ;DD wierze mu na słowo bo znamy sie dlugo i mieszkamy ze soba:))) i kochAM GO bardzo mocno ;)

Gość gość
Mam to samo ..:( caly czas mam okropne sny ze moj chlopak mnie zdradza i to sni mi sie praktycznie co noc strasznie mnie to przygnebia i ptzez to staje sie bardzoej podejrzliwa a bardzo tego nie chce bo i tak z natury jedtem zazdrosna .. jak rano wstaje to dzwnie od razy do chlipaka z pretensjami ze pewnie mnie zdradza bo mam takie sny ale jestesmy ze soba 2 lata i wiem ze bardzo mnie kocha wiec te sny to totalny wutwor mojej wyobrazni chyba .

Gość gość23
Witam tez mialam takie sny i powiem ze to byly przeczucia bo przetrzepałam jego tel i okazało się że pisze z panna.

Gość gość
Mi tez sie snilo ze mnie zdradzal i rzeczywiście mnie zdradzal.