Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniuniuniuniu

Ilu facetom robiłyście loda i ile macie lat?

Polecane posty

Gość Paty_MM
24 lat, dwóm

ja mam lat 30 okolo 60 panienek robilo mi loda przez ostatnie 12 lat kiedy to zaczalem bujne zycie sexualne :)

Gość fffffff
jednemu; 19

Gość Nom nom nom
Jednemu, 20lat

Gość narzeczony:)
Iwona8686....to tak jak moja narzeczona, ja jestem jej 16....no chyba ze jeszcze nie wiem o wszystkim:)

Gość Truda58
Ja lodów nie robie, to mąż mi robi loda

Gość mens
A mnie ktos zrobi? :D

Gość BeatrixGda
17, dwóm.

Gość oxx
jednemu i to kochankowi, 39 lat

Gość Tajemniczaaaaa
Trzem, 22 lata.

Gość Facet 20 lat
mi loda robiło 9 lasek. Kocham was :*

Gość prostytutka1988.taktoja
ponad 600 mam 24 lata

Gość taki sobie facet w srednim wi
kobiety ktore nie robia loda nie maja szans na normalne wspolzycie i predzej czy pozniej ich faceci pojda tam, gdzie beda odpowiednio zasopokojeni. Dla mnie takie kobiety = impotentki.

Gość karolcia___d
30 i chyba z 50 bardzo lubie pociągać i robie to kiedy tylko mam okazję

Gość kobietta ssąca
lubię obciągać, podnieca mnie, mężczyźni nawet nie są świadomi tego, że robię przyjemność sobie, a nie im. Lubię ssać, ssać głęboko, bo nie mama migdałów, lubię smak spermy, lubię, gdy sperma płynie po moich dorodnych cycach. Lubię, gdy faceci się na mnie spuszczają, na cyce, na pupę, brzuch, twarz. Lubię też czuć w sobie spermę. Sperma jest smaczna, lubię być nia "umazana". Zwłaszcza na cycach... Mraaa... Lubię robić loda...

Gość po 40 tym facecie
po 40 tym facecie straciłąm rachube ilu ich było, mam 32lata , niektórych nawet nie pamiętam, stąd pomyłka w liczeniu, mój ex i mój pierwszy facet zostawił mnie dla dziwki, więc postanowiłam jej dorównać i tak go odzyskać, nie udało się, ale fajnei było, poznałam za to kogoś inneog dzięki temu

Gość po 40 tym facecie
mój ex odszedł jak miałam 26 lat, ta liczba z ostatnich 6 lat, a dziewicą przestałam być jak miałam 24 lata, trza nadrobić stracone lata ;)

Gość kekekeke32
żadnemu 16 lat mam chłopaka ale na razie wstrzymuje się z tą "decyzją"

Gość kobietta ssąca
sperma to kwintesencja seksu, ja jestem mokra sobą, a mężczyzna płynie na mnie lub we mnie. Uwielbiam spermę... Mraaa.... Sperma jest smaczna, lepka, pachnąca i przyjemna. Lubię, gdy samiec się na mnie lub we mnie spuszcza. Nie wyobrażam sobie życia bez smaku spermy. Lubię robić loda, ssać aż do utraty tchu... Sssać... Mniam.... Gdy sperma spływa po moich cycach, jestem ana maksa podniecona. z reszta ja nie mam problemów z mokrością, zawsze jestem mega mokra, cyce mi sterczą, pipka pulsuje, lubię się masturbowąć na oczach mężczyzny, ale tylko jego płynąca po mnie sperma doprowadza mnie do orgazmu. Kocham seks, codzienny seks. Nie mam teraz stałego ppartnera. Luię przygody. Spuść się na mnie, zliżę twój wytrysk... Uwielbiam smak każdej spermy... MMMMM..... Uwielbiam, gdy facet ssie moje cyce, a potem rucha mnie w cyce i sie pomiędzy nie spuszcza albo na nie, a potem ja zlizuję z moich cyców jego spermę. Kocham spermę!!!!

Gość kobietta ssąca
Sperma, mraaa.... Lubię, gdy facet mnie ostro rucha, gdy mnie wręcz rżnie i potem spływam jego gorąca spermą. Lubię być wręcz mokra, mokra od siebie i od jego spermy. a gdy ssę, głęboko, bez migdałów w gardle, lubię gdy mruczy z zachwytu że jest tak głęboko. Sperma i moja mokrość.... Uwielbiam ruchanie. Nie seks zwykły, codzienny małżęński, ale pożądne rżnięcie, ostre ruchanie, aż moja pipcia jest czerwona, przekrwiona, aż płynie sokami.... A potem płynie jego sperma. Uwielbiam smak spermy i zapach. Ubóstwiam ssać i płynąć spermą. Uwielbiam się ruchać w pipkę, anal, gardło i cyce. I nie jestem żadną dziwka. Jestem kobietą uwielbiającą seks. Dla mnie związek bez udanego seksu nie ma szans. Ssanie, dobre rżnięcie to podstawa.

Gość kobietta ssąca
jestem jak żona, matka i sąsiadka :) Faceci nie wierzą w takie kobiety, dopóki nie spróbują życia z mną. nie jestem puszczalsak, jestem wierna i naprawdę dobra, ale i wymagająca w łóżku. Podstawa związku jest seks.

Gość Martyniucha
32, 2

Gość ja osobiscie..
6 facetom i 20 lat

Gość Kate Hudson
Ale temat heh, 17, jednemu :P

Gość smutneleczprawdziwe
Dwa razy w życiu robiłam loda, kiedyś dawno temu swojemu pierwszemu chłopakowi - wzięłam do buzi 3 razy i trzy razy pociągnęło mnie na wymioty, dodam, że zmusił mnie do tego. Czy powinno się to liczyc?? Po siedmiu latach swojemu przyszłemu męzowi jak dotąd zrobiłam raz i spodobało mi się to :) ALe ważne, żeby nigdy się nie zmuszać i tłumaczyć to potem ślepa miłościa.

Gość smutneleczprawdziwe
mam 25 lat

Gość kozibozi36
Tydzien temu posowalem kochanke w pupe po pracy, a jak przyjechalem do domu to moja dziewczyna jeszcze poprawila robiac mi lodzika. Super bylo to ze ona sie nim rozkoszowala niewiedzac gdzie byl przed paroma minutami.