Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik_K_K

Oszaleje, okresu ciagle brak, panicznie boje sie ciazy!

Polecane posty

Gość klasaa
wg mnie wszystko ok a twoje cykle sa wydluzone, powinnas brac hormony na regulacje - ale nie polecam.

Gość Kasik_K_K
piersi tak jak zawsze, troche mnie sutki bola, ale czasem przed okresem tez mnie pobolewaja wiec trudno stwierdzic, sluz mialam jakis bialy :| mowilam to kumpeli to ona mi powiedziala ze po pierwszym stosunku tez tak miala i pozniej okres zaraz dostala.

Gość spokój i jeszcze raz spokój
widzę, ze masz dość długie cykle, więc nie do końca to norma, skoro dopiero zaczęłaś współżycie, to to wrazenie mogło także wpłynąć na przesunięcie miesiączki, skoro było zabezpieczenie, to postaraj się zachowac spokój. Ja myśle, że nie jestes w ciązy, a jedynie stres teraz powoduje opóźnienie.

Gość Kasik_K_K
ale stres moze az tak opozniac miesiaczke ???

Gość klasaa
sprawdz śluz, białawy mleczny i bardzo duzo to mozliwa ciąża. Ja nie mialam po pierwszych stosunkach - nie słuchaj takich głupot. ale wydaje mi sie ze to cos z cyklami. Uszy do góry.

Gość klasaa
gumka była to będzie i okres - :)

Gość Kasik_K_K
klasaa no to taki sluz mialam...ale nie bylo go jakos bardzo duzo, tylko byl bialy taki mleczny, teraz go nie mam, ten sluz mnie calkiem wystraszyl :( glupoty ? moja kumpela tak miala a nie jest w ciazy i tez sie panicznie bala bo to byl jej pierwszy stosunek i taki sluz.

Jej na takie dlugie cykle to powinnas brac tabletki...nie stresuj sie bo bylo zabezpieczenia z ktorym chyba sie nic nie stalo...

Gość Kasik_K_K
klasaa tylko kiedy :(

Gość Kasik_K_K
Basia ja tez mam wrazenie ciagle ze dostane zaraz okresu i od wczoraj czesto latam siku. A jaki test Ci wyszedl ? ja zwariuje ;(

Gość klasaa
Basia ty to pewnie jestes w ciazy. Ja biegam siku przed okresem co chwila, no i ze stresu.

Gość Kasik_K_K
klasaa przed okresem ciagle siku?

Kobieto lepiej jak najszybciej szoruj po test bo masz mega dlugie cykle i chyba niemasz zamiaru siedziec w stresie jeszcze przez 20 dni???

niema reguly czy przed okresme sie chodzi czesciej siku po prostu denerwujesz sie i krew szybciej plynie i tym samym czesciej chce Cis ie siku

Gość Kasik_K_K
a jesli bede w ciazy to co wtedy ???:(

Gość Kasik_K_K
glupio mi o to jego prosic...

Gość kotkaaaa....
a sexić Ci się z nim nie było glupio..

no i własnie takie podejście mnie rozwala, ludzie uwazają się na tyle dorosłych by sie seksić, ale na rozmowe to juz nie sa wystarczająco dojrzali...

Gość Kasik_K_K
to nie jest tak, ze on o tym nie wie, wie co sie dzieje, rozmawialam z nim o tym.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jak bedziesz w ciazy to dobrze ci tak bedzie bo tak to jest jak sie dzieci biora nie za to co potrzeba

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jak sie jest gotowym na sex to i trzeba byc na ewentualne konsekwencje

Gość nie p
no co jest kobieto ma ci kupic test i to juz - w ciagu godziny nech wykopie spod ziemii to jest jego obowiazek a ty sie nie denerwuj moze byc to z nerowow i rezregulowanego cyklu przed miesiaczka nie lata sie do ubikacji bo ogranizm magazynuje wode ale ze stresu tak - to jest typowy objaw stresu a poza tym- zamirzeasz dalej wspozyc? jaki to ma sens cay czas sie tak denerwowac? bylo warto?

A ze tak zapytam...chlopak jest w Twoim wieku czy jest moze starszy?? Popros go tak delikatnie, tak jakos podgadaj jak sie wstydzisz

Gość nie p
ludzie ale co ten faceta sam na to nie wpadl? no kurcze czy w domu wariatow zalozyli wam internet? niech kupi dwa teskty - jeden zrob od razu drugi jutro rano

Gość Kasik_K_K
jest starszy troche ode mnie, no i wydawalo mi sie ze zna sie na rzeczy bo juz troche przezyl obecnie mam duza obawe i nie chce wspolzyc, boje sie. o to jest dobry pomysl, zaraz do niego napisze czy mi pozyczy na ten test.

Gość kotkaaaa....
mnie też się zdaje, że to z nerwów.. a następnym razem kupujcie droższe gumki niż za 2 zł.- będziesz spokojniejsza..

Gość nie p
pozyczyc? A jak to dziecko, to co -laskawie bedzie musial "pozyczac" na jego utrzymanie przez 25 nastpenych lat to chyba nie jest tak ciezko zdobyc 30 zl na dwa testy no normalnie interent w domu wariatow