Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik_K_K

Oszaleje, okresu ciagle brak, panicznie boje sie ciazy!

Polecane posty

Gość Kasik_K_K
ja nie mowie ze ma mi pozyczac za kazdym razem pieniadze, jestem osoba uczaca sie, nie zarabiam wiec mam prawo nie miec pieniedzy w danym momencie, a on pracuje, co do gumek nie wiem jakie one byly, on je kupowal.

Gość nie p
kasia nie badz glupia nie pisz zeby ci pozyczyl tylko zeby w ciagu godziny przywizl ci dwa testy glupio robisz. jestes jeszcze mlodziutka wiec nie wiesz dziecko -MA ci kupic i to dwa jeden zrobisz teraz co jak wyjdzie ciaza da ci pewnosc ale jak neagtywny to musisz czekac do jutra rana, drugi jutro - pierwszy mocz

Gość nie p
kasia ty mnie zle rozumiesz to jest jego zasrany obowiazek kupic ci test nie ma tu mowy, zebys prosila o pozyczenie jesli jest ojcem bedzie MUSIAL utrzymywac dziecko do 25 roku zycia niech sobie radzi z 30 zl i cieszy sie ze na razie tylko tyle

Gość Kasik_K_K
a jak wogole wykonuje sie ten test ?

Rozumiem ze łyso ci prosic o kasę, ale to jest tak samo jego sprawa jak i twoja. Pewnie tez sie zastanawia czy coś nie zmajstrował. ale panowie nie sa niestety tak domyslni i zapobiegliwi jak my więc nie spodziewajmy się ze kupi test z wlasnej inicjatywy. Ale jak mu powiesz w czym rzecz to na pewno ci pomoże.

Gość nie p
sikasz na pasek ale wiarygodny jest ten pierwszy poranny mocz uwierz mi- powiedz facetowi, zeby ci jak najszybciej przywizol dwa testy dla swojego spokoju i nie pros go. to jego obowiazek powinien sam to zrobic na tescie - instrukcja

Gość Kasik_K_K
i po jakim czasie jest wynik? przeciez ja to robiac oszaleje... :(

Gość nie p
facetci sa glupi wiec kobiety musza byc madre nie pros go tylko zazadaj dwa i TERAZ

Gość nie p
od razu jest wynik czekasz czy bede dwa paski czy jeden

Gość Kasik_K_K
no wlasnie, bo najgorsze i wstydliwe jest proszenie sie o pieniadze...

Gość nie p
kasia wyciagnij wnioski nie jestem z pisu ale maturalna klasa to za wszesnie na wspolycie bo wiecej z tego strsu niz pozytku i radosci

Gość nie p
NO NIE MASZ PROSIC TO JEST JEGO OBOWIAZEK

Gość kotkaaaa....
jeszcze gorsze jest proszenie o alimenty.. więc do boju!

Gość nie p
kotka ;) kasia - dziecko drogie dzwon i powiedz - kup mi w aptece dwa testy bo boje sie ze to ciaza i przywiez mi jak najszybciej mozesz. plus dwa marsy na poprawe samopoczucia

Gość kotkaaaa....
"maturalna klasa to za wszesnie na wspolycie bo wiecej z tego stresu niz pozytku i radosci" zgadzam się, ona o fajerwerkach dowie się później..

Gość Kasik_K_K
ok, pisze do niego... wiesz, mowisz ze maturalna klasa to za wczesnie na wspolzycie, zawsze mi sie wydawalo ze 18 lat to jest odpowiedni wiek, na dodatek z zazbezpieczeniem, nie robilam tego bez!!! ale tyle przy tym stresu ze mam nadzieje ze tylko stresu...

Gość nie p
nie kasia to jest za wczesnie

Gość kotkaaaa....
no właśnie- ja też uważałam, że 18 lat to wystarczający wiek. a prawdziwa przyjemność przychodzi wraz z wielką miłością i dojrzałością..u mnie ok. 26r.

Gość nie p
kasia - prezerwatywy sa skuteczne tylko w 70 procentach spositosc gumy moze byc niedobra albo mikrouszkodzenia zeby miec sto procent pewnosci musialbys stsowac antykoncepcje hormoanalna a dla mlodego organizmu to bardzo niezdrowe

Gość skoro chciałaś tego seksu
nikt Cię siłą do łożka nie zaciągnął, to trzeba być takze odpowiedzilalnym za to co się ew. stało... zawsze mnie zastanawia ta panika, jak byście nie wiedziały jakie moga być konsekwencje... sorry , ale skąd ta beztroska? :( mam nadzieję, ze to nie jest ciaża i weżmiesz się do nauki.... matura blisko.... szczerze życzę

to nie chodzi ile lat, tylko o to czy w razie ciąży zrujnujesz sobie życie czy nie. Zawsze się trzeba liczyc z ciązą jak się uprawia seks chocby z pigułka. Więc jeśli w zadnym razie nie mogłabyś mieć dziecka to lepiej się nie kochac.

Gość kreda
stres robi swoje.wiem cos o tym .mi oststnio okres spoznil sie 14 dni.nie martw sie.wszytsko bedzie ok.zobaczysz.pozdraiwiam

Gość Kasik_K_K
juz nie bede, tylko niech Bog mi da szanse :(

Kasiu wpierw nie histeryzuj. Podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie i dlatego spoznia ci sie okres. To normalne. Od razu masz objawy ciazy to kwestia psychiki. Skoluj skąds kase na test i pO sprawie. Ja ci gwarantuje ze nie jestes w ciazy. Ja juz zmykam tylko zapytam dziewczyn. Co sądzićie o moim przypadku. To mozliwe by test mnie oszukał?

Gość nie p
biologicznie mozna nawet wczesniej ale nie ma sensu tego robic bo w tym wieku ani dziewcyzna ani chlopak nie sa w stanie stworzyc zwiazku takiego damsko-meskiego widac ze ten facet to jeszcze dzieciak tez poza tym zwiazek ertotyczny pownien ewoluowac razem z emocjonalnym a wy jestescie na etapie wsytdu o pozyczanie forsy !

Gość nie p
tak, mozlwie ze test sie myli oczywiscie ze tak dziewczyny zlitujcie sie same nad soba

Gość Kasik_K_K
napisalam, mam nadzieje ze mi pomoze, a mnie codziennie boli brzuch tak samo jak sie stresuje zawsze :(

Gość Kasik_K_K
jak gumka daje 70% tylko to czemu tak wiele par kocha sie i nie zachodzi w ciaze wlasnie w gumce?

ja sadze ze to mozliwe, ze nie wykalaz ciazy,moze bylo za wczesnie a moze jeszcze ten hormon sie do konca nie uwolnil