Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik_K_K

Oszaleje, okresu ciagle brak, panicznie boje sie ciazy!

Polecane posty

Gość nie p
dlatego, ze nie wszytskie pary sa tak zgrane ludzie nie moga zajsc w ciaze nawet bez zabezpieczenia gumki sa bardzo zawodne wielu juz sie zawiodlo

chyba trochę więcej zdaje sie, że prezerwatywa ma wskaźnik ok.15, tzn. 15 par używających prawidłowo ta metode na 100 zachodzi w ciązę w ciągu roku. Czyli że 85 nie zachodzi, to nie jest tak mało. Lepsze to na pewno niz te wszelkie naturalne metody czy stosunek przerywany.

Chłopakowi powiedz wprost ze nie chcesz go straszyć ani szantażować. Powiedz ile spoznia ci sie okres i czy nie mógłby ci Kupić testu dla pewności bo nie masz aktualnie pieniążków, a chcesz sie upewnić i nie stresowac sie nie potrzebnie. Na teście jest instrukcja obsługi. Przeczytaj uważnie to proste jak Dupczenie ;-) I przestańcie dziewczyny najeżdzac na ta Kasie. Zapomniał wol jak cieleciem byl? Zachowujećie sie jak zazdrosne stare panny.

wiecie co nie stresujcie niepotrzebnie dziewczyny ze gumki sa bardz zawodne, bo szczerze jak dla mnie to w miare pewne zabezpieczenie. Przy tabletkach czesto nie wiesz czy jestes w ciazy czy nie....nie sprawdzisz tego....a jak jest gumka ktora np. peknie zsunie sie to mozesz zawsze isc po tabletke po WCALE NIE SA TAKIE ZAWODNE

Gość kotkaaaa....
ja od lat używam durex-ów - nigdy nie zawiodły...a nawet jeśli, to cieszyłabym się; nie chcę brać hormonów, bo za 2 lata chcę mieć drugie dziecko.

Gość Kasik_K_K
to pewnie ja mialam takie szczescie i zaszlam pomimo gumki! :(

Gość nie p
dla was tak a dla innych nie sama czytalam na kafe watki, gdzie full osob pisalo o ciazy po seksie w prezerwatywie poza tym - sprawdz suktecznosc - info na opakowaniu

Gość kotkaaaa....
nie zaszłaś! przestań! natychmiast!

Gość kotkaaaa....
nie zaszłaś! przestań! natychmiast!

Mnie też nie zawiodly, odpukać. A używamy prawie codziennie od 2 lat. Nie namawiam maturzystki, ja jestem w wieku że dziecko nie byłoby końcem świata. Nie chcę mieć teraz, ale wiem że moze się zdarzyć.

Gość kotkaaaa....
nie zaszlaś! przestań! natychmiast!

Gość Kasik_K_K
Basia dziekuje ;) Chce wierzyc ze to tylko moj paniczny stres i strach przesunal ta miesiaczke po raz kolejny...

Mnie też nie zawiodly, odpukać. A używamy prawie codziennie od 2 lat. Nie namawiam maturzystki, ja jestem w wieku że dziecko nie byłoby końcem świata. Nie chcę mieć teraz, ale wiem że moze się zdarzyć.

Gość nie p
kasia jest to mozliwe ale nie jest pewne nie panikuj

Gość Kasik_K_K
Basia dziekuje ;) Chce wierzyc ze to tylko moj paniczny stres i strach przesunal ta miesiaczke po raz kolejny...

Gość kotkaaaa....
nie zaszlaś! przestań! natychmiast!

jej, powiem Ci szczrze ze ja mimo ze tez mam maturke na karku i ze mialam stosunek przerywany w dni plodne to nie stresowlaam sie tak. Nie pomyslcie ze kochajac sie wiedzialm ze to plodne dni. Nie wiedzialam, wczesniej pomylilam sie w obliczeniach temperatur...i myslalam ze juz po plodnych

Chłopakowi powiedz wprost ze nie chcesz go straszyć ani szantażować. Powiedz ile spoznia ci sie okres i czy nie mógłby ci Kupić testu dla pewności bo nie masz aktualnie pieniążków, a chcesz sie upewnić i nie stresowac sie nie potrzebnie. Na teście jest instrukcja obsługi. Przeczytaj uważnie to proste jak Dupczenie ;-) I przestańcie dziewczyny najeżdzac na ta Kasie. Zapomniał wol jak cieleciem byl? Zachowujećie sie jak zazdrosne stare panny.

Gość Kasik_K_K
Natalina to mialas cholerne szczescie.

Gość Kasik_K_K

Gość nie p
no wiesz-czego mozna zazdroscis jak ktos w wieku 18 lat podejzewa ciaze? ja na nikogo nie najzedzam tylko jesli dalej bedzie wspolzyc z gumka to taki topik bedzie zakladac kazdego miesiaca jeslei okres opoznia sie jej z nerow to swiadczy to o tym, ze wspolzycie bylo dla niej zrodem strsu a co do skutecznosci prezerwatyw -sprawdzcie sobie na opakowaniu to jest dobre dla par, ktore raczej nie chca dziecka, ale jakby co to sie uciesza

Gość Kasik_K_K

Gość nie p
no wiesz-czego mozna zazdroscis jak ktos w wieku 18 lat podejrzewa ciaze? ja na nikogo nie najzedzam tylko jesli dalej bedzie wspolzyc z gumka to taki topik bedzie zakladac kazdego miesiaca jeslei okres opoznia sie jej z nerow to swiadczy to o tym, ze wspolzycie bylo dla niej zrodem stresu a co do skutecznosci prezerwatyw -sprawdzcie sobie na opakowaniu to jest dobre dla par, ktore raczej nie chca dziecka, ale jakby co to sie uciesza

Dziewczyny a ja wam powiem ze nigdy nie kochałam sie z gumka. O przepraszam raz! I utknęła mi w środku! Koszmar. Dlatego preferuje stosunek przerywamy od lat dzieci nie mamy ;-)

Gość Kasik_K_K
Narazie nerwicy to ja sie nabawilam...