Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik_K_K

Oszaleje, okresu ciagle brak, panicznie boje sie ciazy!

Polecane posty

Gość klotki78
czesc dziewczyny widzę ,że podobny problem mam. okres mi się już długo spóżnia ok 10 dni ostatnią miesiączkę miałam 19 sierpnia i do tej pory nic. robiłam już dwa testy obydwa negatywne(nie robiłam ich rano- czy to mocno zmniejsza szansę wykrycia ciąży??) od tyg. bolą mnie piersi i brzuch a okres nie przychodzi. miałam grypę i wyjechałam (zmiana klimatu) ale czy to mogło spowodować aż tak długie opóżnienie??? kochałam się nie jestem pewna czy miałam akurat dni płodne ale chłopak nie skończył we mnie . jak myslicie?

Gość Kasik_K_K
nie odezwal sie...

Gość Kasik_K_K
ale pewien zyczliwy chlopak powiedzial ze mi pomoze i da pieniadze na te testy skoro jestem w potrzebie i zaraz mamy sie spotkac, trzymajcie kciuki, potem napisze co sie dzieje.

Gość klotki78
kasik ty na bank nie jesteś w ciąży masz bardzo nieregularne cykle a do tego to był twój pierwszy stosunek no i jeszcze stres . Będzie dobrze:)

Gość klotki78
innych objawów nie zauważyłam

He to masz ten sam problem co i ja tylko ze mi sie spoznia 4 tyg a nie 10 dni. W necie jest masa kalkulatorów mozesz sobie oblicz jakie w przybliżeniu miałaś dni. Jesli spuścił sie w środku to moze byc nie ciekawie, ale powtarzam zajście w ciążę wbrew pozorom nie jest wcale takie łatwe. Nie ktore pary starają sie o dziecko kilka lat. Zrób bete w laboratorium ja jutro ide zrobic. A co do Ciebie Kasiu to zrób ten test bedziesz pewniejsza, uspokoisz sie i dostaniesz okres.

Klotki w ciazy ma sie uplawy czyli czuje sie non stop wilgoć w intymnym miejscu. Glownie powienien byc biały, ale jesli mowil ze chłopak nie doszedł w środku to nie powinnas byc w ciazy.

Gość klotki78
chyba miałam płodne nie doszedł we mnie , ale robiliśmy to bez gumki więc mogłam zajśc mimo iż nie doszedł we mnie??

Gość klotki78
wyczytałam gdzieś na forum,ze plemniki nie tylko w spermie są ale i również w śluzie jego. już wariuję,chwilowo nie moge iść do lekarza ta niepewnośc jest najgorsza.

Fakt to jest mozliwe, ale mało prawdopodobne takze nie wariuj bo nic nie bedzie. Zaufaj mi. Czytalas moje posty? Co myslisz o mojej sytuacji?

Gość klotki78
czytałam , ja też mam cały czas wrażenie ,że dostanę i nic. nie jestem znawcą ale skoro miałaś dni płodne i spuszczał się to chyba duże szanse są,że mogłaś zajść:( ja robiłam już dwa testy ale żaden nie był robiony rano

Gość klotki78
oczywiście obydwa negatywne

Gość Yonai**
Witam was dziewczynki:)tak czytam i czytam wasze posty:)i widze siebie sprzed kilku dni:(najpierw zaczne iz moje pieklo trwalo jakies 3-4 miesiace....wpadlam w depresje,mialam zalamanie nerwowe:(a wszystko przez moja "urojona ciaze".Widzialam we wszystkim typowe objawy ciazy....wszystko:(chodzilam po lekarzach chyba z 6 razy bylam u gienekologow,robilam z 11 testo i wszystkie negatywne...ale ja nadal twardo twierdzilam i potroszu znoff mi to wraca ze jestem w ciazy:(ide wlasnie dzis kupic test...ale ja nie uprawialam stosunku tylko peeting:(to bylo jakies 3 miechy temu,od tego cvzasu mialam normalne miesiaczki...ale jak przeczytalam ze mozna miec i okres w ciazy to znoff zwarjowalam:(

Yonai czy ty oszałas? Nie jestes w ciazy! Nie popadaj w obsesję! Spojrz na mnie tyle tyg spóźnienia i jeden test! Przestan dziewczyno ja takim sposobem mialam bym z 10 dzieci ;-)

Gość Yonai**
Basiu tak szczerze to mysle ze moglas zajsc...ale skoro wam to obojetne:)to tylko pogratulowac:)przyszlej fasoleczki:Da tak szczerze to kobietki maja przesrane tyle musza przejsc....jak nie okres \,to znowu cios;/ehz...a do zalozycielki ja rowniez jak poprzedniczki sadze ze nie jestes w ciazy:)ale tak dla pewnosci zrob sobie test...uwazam ze to przez stres...jak sie uspokoisz to wszystko bedzie oki:)i okres bedzie normalny:)

Yonai czy ty oszałas? Nie jestes w ciazy! Nie popadaj w obsesję! Spojrz na mnie tyle tyg spóźnienia i jeden test! Przestan dziewczyno ja takim sposobem mialam bym z 10 dzieci ;-)

Gość Yonai**
Wiem basiu:)kazdy mi o tym mowi....chodze do psychologa bo sama ju sobie bym nie dala rady:)ale milo porozmawiac z kims normalnym:)i tiu szuje sie jak w domu:)nikt cie nie krytykuje wszystkie dziewczyny cie rozumieja:)dzieki wam za to:**ze moge sie przed kims otworzyc:**

Jestem z pewnością troche starsza od was. Zaczęłam współżycie w wieku 16 tez mialam takie problemy. Po każdym zbliżeniu nie koniecznie stosunku myslalam ze jestem w ciazy... Gwarantuje wam takie myśli mijają z wiekiem.

gdyby tak latwo mozna bylo zajsc w ciaze to by nie jedna do nieba skakala!!! ale tak nie jest!!! zobaczcie ile dziewczyn pragnie dziecka i nic z tego! kochaja sie regularnie bez zabezpieczenia itd.. oczywiscie \"nie planowana\" ciaza zdarza sie czesciej ale bez przesady! nie ma co sie az tak stresowac bo to tylko ma odwrotny skutek! a pani ktora juz jest po 11 testach negatywnych to gratuluje!!! masz kobieto zaciecie! zamiast wydawac tyle kasy na testy idz na badanie krwi beta hcg, ok 30zl prywatnie i juz masz wynik! i ten sie nie pomyli!!! a co do autorki, sama wiesz ze okres to u ciebie nie tak regularna sprawa, i moze ten pierwszy stosunek tez mial jakis wplyw na to, nie mowie tu o ciazy bo to byloby raczej CUDEM, choc cuda sie zdarzaja i trzeba w nie wierzyc, zastanow sie nad laczeniem metod atykoncepcji - skoro facet gumka to moze ty tez cos, popytaj gina, nie wydaje mi sie ze za mloda na sex, choc kazdy inaczej na to patrzy, moze chociaz kalendarzyk? choc ty masz nieregularne to raczej kiepski pomysl... nie wiem, w kazdym badz razie, podczas kazego zblizenia trzeba pamietac czym moze ono sie zakonczyc! i uwazac jesli nie chce sie byc jeszcze rodzicami. powodzenia dziewczyny, i juz sie nie schizowac!

Gość Kasik_K_K
Niestety tamten nawalil i nie dotarl, dalej jestem bez testu ale za pol godziny mam sie spotkac z chlopakiem.

Gość Kasik_K_K
dzieki za wszystkie slowa otuchy, jeszcze 2 godz temu mialam powazna zalamke, teraz troche sie uspokoilam, musze bo inaczej naprawde oszeleje.

Gość klasa
no wlasnie 2-3 dni przed okresem ciągle biegam siusiu:)