Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

W sumie to

Polecane posty

fajne jest to ,że wojna płci nigdy nie wygaśnie więc nie będzie powrotu do ery kamienia skubanego :D :D :D choć czy wtedy było źle??? :D

Ooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile znajomych twarzy :) i nawet tigra mnie odwiedziła:D tigruniu jak widzisz pomimo tego,że pakowano mnie już do szpitala i uśmiercano na kafe jeszcze jestem i mam się dobrze więc Ekstra pozdrowionka dla tigruni 👄 Pesteczko powtarzamy masażyk czy Pajoonk się Tobą zaopiekował? ;)

tacomanadzieje :) era kamienia skubanego była całkiem milusia dla facetów ,a i paniom raczej niczego nie brakowało,ani jadła,ani przyodziewku ,ani facetów ;) ,a i mamutów było pod dostatkiem :D

Gość stado ćwoków
xyzed staczasz się gostku, bo Twoje gawędzenie jest tak nędzne osttanio jak fabuła Złotopolskich:O

dlatego czyta bo lubi złotopolskich tylko wstydzi się przyznać :p ale mamutem i tak nie zostanie:D

Gość a_dusia
a skąd wiesz xyzed jak to było w erze kamienia skubanego?

Gość pytająca na rozdrożu
Wojna płci...hmmm, może ale to raczej walka partyzancka a nie otwarta:)

w epoce kamienia faceci bardziej sie słuchali.. maczugą w łe za włosy lub za..:P i do jaskini tak sobiekobietki radziły!:P

o... rany jakieś miłe slowo od Ciebie ... milo xzyzed ,. moze jest szansa na dialog .... jeju chyba dzisiaj jestem na haju!

tigruniu możesz to potraktować jako wyciągnięcie ręki przez jaskiniowego człowieka z ery kamienia skubanego :) Ktoś pytał skąd wiem jak wtedy było? Ano z historii,która od dawna mnie interesuje :) no i oczywiście z wykopalisk :)

Xyzed Co tam u Ciebie? Jak tam Żona, Kochanka, Donosiciel? Zmienilo sie cos w Twoim ukladzie? Pozdrawiam

jasne - w zasadzie na zachodzie bez zmian.Jeśli chodzi o układ to zastanawiam się nad pewnymi zmianami o charakterze drastycznym i bolesnym :D Donosiciel zniszczony na całej linii i zdaje się ,że mieszka pod mostem ale to mnie akurat mało obchodzi i lepiej niech mi w drogę nie włazi bo jeszcze może nigdzie roboty nie znaleźć :D

Niektórzy tu na kafe juz Cię w zaświaty wysyłali ;) Drastyczne decyzje hmmmm... To albo Żona albo Kochanka ucierpią. Nie ma uproś :)

haha wiem,wiem :) w szpitalu byłem,na marach leżałem :D :D :D A może obie ucierpią?? ;) jeszcze pomyślę :classic_cool:

tak wydaje mi się? czy złagodniałeś trochę xyzedzie :) cosik odmieniony człowiek wrócił pozdrawiam, ciesząc sie z Twojego powrotu.

kurde balans aż tylu zadowolonych moim powrotem się nie spodziewałem i jestem tak wzruszony,że zaraz się chyba rozpłaczę :D 😭 :D czy złagodniałem?? wątpię :D raczej czekam na odważnego,który będzie chciał zostać ofiarą mojej furii,chamstwa i zdziczenia :D :D :D :classic_cool: