Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do bani wszysko

kto dzis pije ze mna - to zapraszam bar czynny

Polecane posty

Gość idi21
czemu to wszystko jest takie trudne? jest mi tak cholernie przykro...picie pomaga... ale szkoda że na tak krótko..

Gość idi21
ja upiję się z bólu i samotności... a na imprezę to nawet nie mam z kimś iść :(.......

Gość DIVING IN EGHIPT
idi21 to jest dłuuuga historia ale w tak wielkim skrócie to... Miałam na prawde piękne i cudowne życie z nim... Po 6 latach zorientowałam się ,że potrafił pisać maile do kilku kobiet równoczesnie, spotykac sie z nimi.... Mnie ciągle okłamywał ( teraz to wiem )... wiem,że mnie zdradzał,mam dowody ale na co to.... Nie mam sił już na nic..nie chce go znać. Zniknęłam z jego życia, zmieniłam numer telefonu , a on nawet się tym nie przejął.. Najgorsze jest to,że w żywe oczy potrafił kłamac , przy mnie z tymi kobietami rozmawiał przez telefon a udawał,że z kolegą rozmawia... I pomysleć ,że to człowiek bardzo wyksztłcony, znający kilka języków obcych,lekarz.... Za swoje aktorstwo powinien Oskara dostac !!!

Gość idi21
DIVING IN EGHIPT przykro mi, widocznie on nie był ciebie wart.....

Gość DIVING IN EGHIPT
Widocznie tak..... Życie niestety.... Po tej całej akcji z nim wpadłam w romans z na prawde super fajnym facetem....A teraz on wyjezdza.... Ja nie moge jechac z nim.... To był raczej czysty układ ale chyba sie zauroczyłam albo raczej poszukałam pocieszenie i znów zostane sama.... Nie chce tak, nie chce....

Gość DIVING IN EGHIPT
Nic się ostatnio nie układa, zupełnie nic.... Jedyne co musze teraz zrobic to kupic mieszkanie bo musze gdzies wkońcu mieszkac do cholery !!!! Kolejny łyk.....czy zapomne ?

Dzieki za mile towarzystwo , ide do lozeczka , bo zaraz cos nie tak napisze jeszcze ;) dobrej nocki zycze wszystkim papapa 🖐️

a ja nie mam co pic, ani sily, zeby wyjsc z domu, mam dosc wszystkiego

zaraz się spiję śliwowicą łącką. Szybko pójdzie. Ale najpierw muszę skończyć robotę na kompie. :O

poza tym nie mam ochty pic do komputera, bez obrazy. potrzebuje kogos kto sie fizycznie, razem ze mna upije, a potem jak juz nie bede mogla chodzic, ulozy do lozeczka, ale kandydatow brak

Gość DIVING IN EGHIPT
JA JUZ siedze w łóżku co bym nie musiała po czworakach sobie go rozkładać, hehhehe Samemu do bani sie pije ale zawsze to lepszy sen potem...

Gość DIVING IN EGHIPT
HELLO !!!!!!!! Boli główka bo za dużo było procentów, hehehhe Ja zaraz wskakuje do wanny i szykuje się na balety. Piwko bedzie, kregle,impreza i wogóle mam zamiar sie świetnie bawic