Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko szybko szybko

co ugotowac na kolacje z facetem??faceci co lubicie??

Polecane posty

Gość faceci lubia zupy

zupe na romantyczna kolacje???????????

Gość zupe i jakas salatke
kazdy facet na to leci :)

Nic z czosnkiem, to pewne:P Zrób kurki w śmietanie z bagietką a na przystawkę jakąś salatkę, a potem talerz serów + winogrona. Albo coś gulaszowatego tylko nie za bardzo ciężko strawne ale syte:) np leczo.

Gość czosnkowa
a ja lubię czosnek :) Moje danie popisowe na romantyczną kolację to wołowina duszona w czerwonym winie i czosnku-mój facet uwielbia :)

jak zrobic leczo????????????????

Leczo: 4 paptyki 2 cebule duże 2 puszki pomodorów krojonych przecier pomidorowy 2 kiełbasy przyprawy: papryka słodka, ostra, zioła prowansalskie, mieta, sól żółty ser Papryke pokroić drobno wrzuciś do garnka, dodać zeszklona cebukę, pomidory, przyprawy, przecier, i pokrojona drobno kiełbasę. Wszystko zalać wodą i wolno gotować. Zetrzeć ser i podawać do leczo:) Smacznego:D

Gość czosnkowa
jak dwie osoby najedzą się czosnku to nie jest tak źle ;) fajna jest sałatka caprese, ostatnio zrobiłam po raz pierwszy i nie dość, że świetnie wygląda, to jeszcze smakuje :) Ale dodatkowo posypałam ją czarnymi oliwkami

Gość jajko z dzemem

Gość 342ersd
Faceci uwielbiają mięso!!!! O wiele bardziej niż kobiety lubią mięso!

Gość tylko tez jakby
tak, najlepiej wyjdzie jak zrobisz zwykłego kotleta z piersi kurczaka z młodymi ziemniakami. Bedzie wniebowzięty, inne bajery typu nalesniki z pieczarkami czy inne sałatki bezmieęsne to mozecie zrobic na przystawke, normalny facet bedzie po tym głodny 20 min po zjedzeniu. Mieso musi byc

Gość sadzone jaja

tak, najlepiej wyjdzie jak zrobisz zwykłego kotleta z piersi kurczaka z młodymi ziemniakami. Bedzie wniebowzięty, inne bajery typu nalesniki z pieczarkami czy inne sałatki bezmieęsne to mozecie zrobic na przystawke, normalny facet bedzie po tym głodny 20 min po zjedzeniu. Mieso musi byc znam wiele osob, ktore nie znosza kurczakow, a po zjedzeniu 10 nalesnikow na pewno glodny nie bedzie :P Kurcze, ja vym zapytala, co lubi :P