Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanaAśka

A dzisiaj miał być mój ślub ...

Polecane posty

Gość pachnie prowokacją

Gość podnoszeeee
bo prześmieszne :)

Gość catherinaa
powiem ze przez autorke resztka kawy znalazla sie na monitorze bo az mi sie parskło :-) nie wierze w to ani troche, nikt normalny nie zamawia sukni aby przyszla dwa dni przed slubem!!!!! trzeba byc zdrowo piknietym w łeb. ale jesli juz sie jest;-) to po 1 od salonu w ktorym zamawialas wzielabym z powrotem moja kase i kupilabym cos od reki. gdziekolwiek bylaby mozliwosc. jesli by sie nie dalo to pokombinowalabym od kogos pozyczyc wieczorowa chocby kiece bo to przeciez chodzi o sakrament . trzeba sobie powiedziec trudno. ale i tak w to nie wierze:)

Gość catherinaa
ej kurcze dziwilam sie od kiedy slub mozna w srode brac hahahaha a to z 2007 roku:-) alez jestem spostrzegwacza :-/

Nie wiem, czy historia jest prawdziwa, ale czyta sie ją superowo :D Mimo wszystko jak wspomnę sobie taką Jolcię Rutowicz to każda prowokacja wydaje mi się realna :D

Gość madzia prawie janiak
A ja ją rozumiem... co miała w dżinsach na własny ślub???? Dziwne jesteście, wszytskie kobiety przeżywają, chcą wyglądać pięknie, welony, kwiatki, tiule, buciki,... co się dziwić? co w tym dziwnego, że dziewzyna chciała wyglądać w swoim dniu wyjątkowo??? Skoro ją stać na ponowne wesele, bo wnioskuje, że tamtych pieniędzy nie da się odzyskać, to niech je zrobi. Ja też bym odwołała...Chcoiaż nie... ja bym nie odwołała i kazała mężowi też iść ubranemu na "luzaka" :P

Gość nalon32
jakas biedna niedowartosciowana kobitka probuje zrobic zalosny kawal forumowiczkom, aby sie posmiac chyba...choc jak dla mnie to tylko zalosne.. jezeli to rzeczywiscie nie jest prowokacja, to raczej trzeba bylo sobie troche szarych komorek z Hiszpanii sprowadzic a nie kiecke!!Nie wyobrazam sobie,ze takie glupie panny jeszcze zyja na swiecie..

Gość nalon32
madza...tu nie chodzi glownie o to,ze miala wziac pierwsza lepsza kiece z brzegu ale o to,ze z otrzymaniem sukni slubnej nie czeka sie na ostatni moment.Jezeli sukni nie ma pare dni przed ceremonia to organizuje sie inna...zreszta nawet dzien przed mozna bylo zalatwic suknie...np przeszukac allegro i na pewno cos by sie znalazlo w poblizu miejsca zamieszkania autorki