Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć85

Kto zemną potopi smutki?

Polecane posty

Gość ło matko......
Hej 🖐️ Dzięki :) Wierzę, że będzie lepiej i że znajdę lepszą pracę. A z mężem bylismy wczoraj na zakupach i się prawie cały czas kłocilismy :P Widocznie oboje mammy trudne charaktery i jedno nie chce drugiemu ustąpić. Na szczęście juz wszystko jest ok :). A co się znowu stało, że doszedłeś do takiego wniosku?

Gość Śmierć85
A wszystko się wali, moja była zaś się odzywa, z Justyną spaliło na panewce, dosłownie te uczuciaa są dla mnie jak dla niemców front wschodni. I tak się trzymam jeszcze jakoś.

Gość ło matko......
Hej 🖐️ A ta czego jeszcze chce??? Widocznie poczuła się samotna i przypomniała sobie o Tobie. Tylko nie daj się znowu w to wszystko wciągnąć, przeciez ona sama nie wie, czego chce. Nie martw się, będzie lepiej, tylko musisz trafić na tę jedyną. Trzymaj się, głowa do góry :)

Gość Śmierć85
Oj długo by pisać, ale chyba ropoczełem gre, i to ja teraz rozdaje karty, Justyna mnie wykiwała, a teraz zwraca uwage, bo nie rpzypadkiem dopusciłem do tego żeby sie dowiedziała że mam znowu kontakt z Gosią. A Gosia wie ze coś było z Justyną, pozatym fajna laseczka która pozanlem na lektoracie sie mna interesuje, więc - teraz już tylko dobrze musi byc :)

Gość ło matko......
No proszę, jakie masz powodzenie! :D Dopiero jak Cie straciły, to doceniają. Ale odpuść je sobie, przeciez dobrze wiesz, jakie one są i że to ich zainteresowanie jest tylko chwilowe. Natomiast może tą trzecią laskę warto lepiej poznać. Mam nadzieje, że ona okaże się inna niż tamte, co to nie wiedzą, czego chcą. Trzymam mocno kciuki żeby Wam się udało!:) Wpadnę tu jutro wieczorem, pa 🖐️

Gość Śmierć85
Gośce mogę odpuścić - za szczerośc do końca, ale Justynie nie, bo zagrała nie fer, ale i tak stawia mnie to teraz w dobrej sytuacji, Gośka wie że mnie stać na inną, a Justyna wie ze spotykam sie z Gośką, i ze juz tak mocno nia się nie intersuje, straciła kolejnego adoratora, i przegrala.

Gość ło matko......
mówię Ci, daj sobie z nimi spokój raz na zawsze, bierz się za tą trzecią :) A wiesz, że u mnie w pracy wcale nie jest juz tak źle? Zarobki się zwiększyły i mam nadzieje, ze będą jeszcze lepsze, atmosfera tez jest spoko, oby tak dalej. Jednak i tak będę szukac czegos bardziej ambitnego.

Gość Śmierć85
No i jest po twojej mysli :) Masz racje, nie musze komuś wchodzić w du... zaczynam od nowa i tyle na ten temat.

Gość Śmierć85
pewnie ze mozna pić, mimo dolujacych spraw, pijemy zawsze za lepsza przyszłość :)

Gość Śmierć85
Aech czasami fajnie jest sie napić, by lepiej zrozumieć ten świat

Gość ło matko......
No nie wiem czy picie pomoże w lepszym zrozumieniu świata, jednak chociaz na chwilę pozowli oderwać się od codziennych problemów (chociaz ich niestety nie rozwiąże). Wczoraj znowu się kłóciliśmy. Mąż stwierdzil, ze nie pasujemy do siebie i że chyba powinnismy się rozstać. Może i ma trochę racji...Ale ja nie chcę się z nim rozstawać, on też pewnie by tego nie zrobił,m tylko tak gada w złości. Czasami jednak tak bardzo mnie wkurza!Np. tym, że nic nie chce w domu robić, a ma przeciez tyle wolnego. On twierdzi, ze nie ma motywacji, bo ja go nie kocham (tak sobie wmawia, a to nieprawda!). Jest strasznie uparty, jak coś sobie wbije do głowy, to ciężko mu to z niej wybić. Echhh....ciągle jakieś problemy :( No ale cóż, takie jest życie...

Gość Śmierć85
Przepraszam że ostatnio nie pisałem, ale ja mam teraz sesje i wlacze o byt na tych studjach :P Jak sie wam układa? Umnie to juz całkiem po zawodach, teraz tylko pozostaje być mi cierpliwym :P

Gość ło matko......
Hej 🖐️ Oj, to Ci nie zazdroszczę, ale zyczę powodzenia, na pewno sobie poradzisz :) A u nas istna huśtawka, jednego dnia dobrze, następnego źle. Na razie jest dobrze, ciekawe, jak długo, hehe :P Pozdrawiam 🖐️

Gość Śmierć85
Umnnie huśtawka, to by było zadużo powiedziane, jest istny burdel :/ Życze wam, by sie układało jak najlepiej :)

Gość ło matko......
Dzięki :) Dawno tu nas nie było, co? :P Ja nie mialam przez kilka dni internetu. No i jak tam Twoje sprawy?

Gość Śmierć85
Ruszyły mocno do przodu, nawet można by powiedzieć że bardzo mocno

Gość Śmierć85
Ja puki co, mam co opijac, ale na szczescie w sensie pozytywnym

Gość ło matko......
Ooo, no to co się takiego wydarzyło? :) Opowiadaj Ja będę pić jutro (zresztą jak większość Polaków), wiadomo, śledzik. Idę na imprezkę do koleżanki :D

Gość Śmierć85
I jak zwykle, żeby za wesoło nie było. I zas ejst do dupy, chwila szczęscia, wieczność smutku, w du.. mam taki uklad.

Gość ło matko......
wlasnie wrócilam ze "śledzika". Nawet fajnie było, a wcale duzo nie wypiłam. No co tam się stało, widzę, że znów masz doła :( Może mogę Ci jakoś pomóc? Czasem dobrze jest się komuś wygadać.

Gość Asiaczek28
tez mam doła:(moj maz kaze mnie za wszystko co zle powiem.napisała do niego dzisaj kolezaka ktora poznał na imprezie,a bylismy razem ale mielismy ciche dni i mieszkal u mamay:)tak kochani u mamy(a moja tesciowka zrobi wszystko aby nas rozdzielic)wracajac do tej dziewczyny napisal do niego wydalo mi sie to głupie,zapytalam sie czy bylo cos miedzy nimi?wiem tyle ze ona sie wypytywala jego kumpli o niego?cos nie wierze cos musialo byc skoro ona napisal rozmawili czy tanczyli.ja juz wszsytkiego sie spodziewam.;(ogolnie cały zcs mowi ze mam sie zmienic jak mu mowie zeby sie tarz zmienil to mi odpowiada wiedzialas co brałas:(on ma 25lat a ja 28 i mamy dwujke dzieci.Ale wydaje mi sie ze on niedocenia ze ma rodzine.Twierdzi ze jak sie rozejdziemy to nadal bedzie mial rodzine:)kiedys miala w sobie sile bylam twarda a teraz nie moge sie podniesc;(zycie mnie strasznie pokopalo

Gość Śmierć85
Uczucia Uczucia Uczucia, mam dość pewnych osób, i mam dosc szukania szczescia, lub czekania na nie

Gość Śmierć85
Musisz mieć w sobie siłe, ostanio sie rpzekonałem o brutalności życia, i pwoiem że taki lisi spryt moze ukryc wiele anszych słabości. Trzeba zrobic wszystko by nie pujśc na dno, tzw. uczuciowego piekła, ja juz tam raz byłem

Gość ło matko......
Asiaczek, myślę, że Twój mąż jest jeszcze niedojrzałym dzieciakiem, który się nie "wyszumiał" i szuka wrażeń. Zapewne i tak się nie przyzna, ze coś było miedzy nimi, bo się boi. Powinnaś dać mu jasno do zrozumienia, że nie będziesz tolerowała jego przygód oraz takiego traktowania. Powinnaś przemyśleć sobie, czy jeśli on sie nie zmieni warto to dalej ciągnąc. Może to zabrzmi brutalnie, ale może lepiej będzie się rozstać...Naprawdę bardzo Ci współczuję, zapewne go kochasz, tylko czy on Ciebie nadal kocha...Trzymaj się, życzę Ci dużo siły Pawełku, w takim razie odpuść sobie na razie, wrzuć po prostu na luz. Usmiechnij się, jutro będzie lepiej :D Pozdrawiam 🖐️

Gość Śmierć85
Abys wiedziała, ze odpuszcze, mam dość wszystkiego, szczęscie nalezy mi się tak samo jak innym, i osiągne je.

Gość ło matko......
No pewnie, że będziesz jeszcze szczęśliwy i tego Ci życzę :) Dziś Walentynki, a ja siedzę sama przed kompem, mąż w pracy, jak zwykle wtedy, keidy powinniśmy być razem, on pracuje, ale coż...