Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć85

Kto zemną potopi smutki?

Polecane posty

Gość Śmierć85
Nie wiem, jest cholernie tajemnicza, a ja chyba zabardzo wyczerpany tym wszystkim, jednak dam sobie spokój do wiosny.Masz racje, jak nie ta to bedzie inna praca, jak ktoś szuka to zawsze znajdzie :)

Gość Śmierć85
Hej, jak tam? Układa się wam? Umnie znwou lipa, ale mój wredny charakter nie ma zamairu odpuścić, i chyba do tej wiosny w spokoju nie wysiedze.

Gość Śmierć85
No co za dziewczyna :) Jak ja już rezygnuje to ona znowu nakreca sytuacje :) a juz jje powiedziałem zę robi sie ciepło, ze mogę sie bujnac :)

Gość ło matko......
Hej 🖐️ A wiesz, już miedzy nami jest dobrze, jakos się uklada :) Mąż nawet próbuje namówić mnie na drugie dziecko, ale ja na razie nie chce, tymbardziej, ze dopiero co zaczęlam pracować, wyrwałam się z domu, a tu znów mam się zakopac w pieluchach? :P Oj kolego, coś mi się zdaje, ze znów trafiłes na taką, co sama nie wie, czego chce. Obym sie myliła. A Ciebie chyba jednak już powoli bierze ;) No nic, uciekam juz, bede jutro wieczorem na dluzej, kolorowych snów, pozdrawiam, pa 🖐️

Gość Śmierć85
No chyba tak, ja już raczej tą sprawe uwazam za zamkniętą, a maiłem nadzieje ze chociaz końcowka tego roku bedzie łaskawsza. Moje życie uczuciowe, zaduzo mnie kosztuje, i chyba njelpeij bedzie na jakis czas z niego zrezygnować, i zacząc sie oswajac z myśla o samotności na dłuższy okres czasu.

Gość ło matko......
Hej 🖐️ Moze faktycznie powinienes na jakis czas dac sobie spokój z dziewczynami, sprobowac sobie to wszystko poukladac. Nie ma sensu szukanie za wszelką cenę kogos, zeby tylko nie byc samemu. Zobaczysz, ze jeszcze bedziesz szcęśliwy, tylko nie szukaj tego szczescia na siłę, ono samo sie zjawi w najmniej spodziewanym momencie :) Ale sie wkurzylam!!! To co zarobilam, to sa po prostu jakies kpiny, niewiele ponad 600 zl! Od jutra szukam innej pracy, bo to jest bez sensu, narobię sie tam, a g... zarobie!

Gość Major Skin Head

Gość Śmierć85
:D :D :D już wiem czego chce, można zwracac uwagę na tą dziewczyne ale tewż na inne, nie angażować sie an 100% tylko zyć i wykorzystywac chwile, jeżeli będzie chciala byc zemna keidyś to ok, a jak nie to inna będzie chciała. Poprostu robić swoje, nie iśc do przodu na chama, i rozważnie oraz z dystansem podchodzić do pewnych spraw :D

Gość ło matko......
Noo, widzę, że masz już lepszy humorek :D I właśnie o to chodzi, podchodź do tych spraw z dystansem, zupełnie na luzie, ciesz się zyciem, wykorzystuj każdą chwilę na maksa, bo już się nigdy nie powtórzy.

Gość Śmierć85
Ten rok i tak już jest spisany na straty, i trzeba tearz uczynić wszytstko by kolejny nie był :) Wierze że dobry okres nadejdzie, i pozwoli mi sie wzbić w góre

Gość Śmierć85
Cos coraz ciszej tutaj

Gość ło matko......
Hej 🖐️ Nie martw się, na pewno nie oleje tego topiku. Po prostu nie zawsze mogę usiąść do kompa. Chyba rzeczywiście w tym roku straciłeś trochę czasu na związek z dziewczyną, która nie wie, czego chce. Ale z drugiej strony to będąc z kimś cały czas uczysz się bycia razem, nabywasz umiejętności pójscia na kompromis itp, a więc zdobywasz doswiadczenie zyciowe.Oczywiście, że bedzie lepiej :) Pamiętaj, ze świat nie kręci się tylko wokół związków, również w pojedynkę może być fajnie. Ach, jutro znowu do tej roboty! Chcialabym znalezc cos lepszego, caly czas szukam. W piatek bylam na rozmowie kwalifikacyjnej do salonu Orange, ale niestety sie nie udalo, bo sie jeszcze nie odezwali. Bylo 12 osob na 2 miejsca, a więc spora konkurencja. Jednak nie uwazam tej rozmowy za straconą, zawsze to dla mnie nowe doswiadczenie. Póki co jednak będę szukac dalej, mam nadzieje, ze w koncu sie uda cos znalezc, a na razie pozostaje sklep.

Gość Śmierć85
Ty lepiej tej pracy szukaj tak jak ja dziewczyny teraz :) Z dystansem :) Bo ja wiem ze zaszybko chcialem pujsc do przodu no i życie mnie pokarało :) z Justyna prawdopodbnie wyszła klapa, ale pozostawie tą sprawe, niech czas ją oceni, może to co teraz jest klapą, okaże sie keidyś cegiełka pod nasz fundament :] Masz racje bycie samemu, am swoje uroki. Zabrzmi to śmiesznie, ale ostatnio staram się ćwiczyć koncentracje, coś w style medytacji. Ale chodzi mi glownie o to, by wyciszyć wszytskie ucuzcia w sobie, i dosyc sprawnie przejść do normalnego codziennego życia.

Gość Dno1986
Chętnie bym potopiła smutki:( ale mam dola:(

Gość ło matko......
Masz rację, nie bede za wsze lką cene szukac nowej pracy, bo nic z tego nie wyjdzie. Na razie mam wprawdzie keipską, ale zawsze to jakas praca i pare groszy wpadnie, ale przede wszystkim nie siedzez w domu, mam kontakt z ludzmi, a ja bardzo tego potrzebuję. A Ty Justyne traktuj na razie jak kolezanke, z dystansem, moze kiedys cos z tego wyjdzie, a jesli nie, to bedzie inna, zobaczysz :) Dno1986, z jakiego powodu masz doła?

Gość Śmierć85
No staram się tak ją traktować, z róznym skutkiem :P Ale cieszy mnie, że dobre stosunki mimo malego kryzysu nadal sa utrzymane i nawet umocnione, moze kiedyś, puki co trzeba zajć sie czymś innym, a nie walka z wiatrakami. No tak, zawsze to jest kontakt, od seidzenia w domu czasami mozna do glowy dostac.

Gość ło matko......
Hello 🖐️ Ach, my znowu wczoraj mieliśmy kryzys. Mąż ciągle ma wątpliwości czy go kocham, a przeciez tak jest. Mówił nawet coś o rozstaniu :( Ja jednak rano mocno go przytuliłam i dziś jak dzwonił, to normalnie rozmawialismy. Mam nadzieje, ze będzie miedzy nami wszystko dobrze. Moze faktycznie ostatnio mało poświęcam mu czasu, bo ciągle tylko praca i praca (wczoraj pracowalam 11 godzin), jednak powinien mnie troche rozumiec, prawda? Pozdrawiam, papa 🖐️

Gość A moje malzenstwo
chyba jest juz na przegranej, bo od roku razem nie spalismy i czy to ma jakis sens? Moze ktos mi tu doradzic jak dalej zyc, dzieci poza domem, a my zyjemy jak dwoje obcych ludzi!

Gość Śmierć85
No napewno będzie dobrze, w końcu święta zbliżają do siebie :) Dla mnie raczej nie będa one wesołe, okazalo się ze jednak ponosze porażki na całej lini, i chyba wten o to sposób zakończe stary rok. A zaczełem na nowo pisać wiersze :)

Gość Śmierć85
A do moje małżeństwo, moze pora porozmawiac w spokojnej atmosferze, do puki jest iskierka w sercu, warto o nią walczyć :)

Gość ło matko......
Pawełku, bedzie dobrze :) U Ciebie też zaświeci słonce, zobaczysz. Pamietaj, ze zycie nie kręci się tylko wokół uczuć. Piszesz wiersze, no proszę, jaki z Ciebie romantyk :)Wklej tu jakiś, chętnie poczytam :) No, chyba, ze uwazasz to za zbyt osobiste. Do a moje małżenstwo, zgadzam się z kolegą, że warto porozmawiać ze sobą szczerze, warto ustalić, co dalej będzie z Waszym małżeństwem. Wierzę, że jeszcze da się je uratować, że jeszcze wiele Was ze sobą łączy. Powiem Ci, że u mnie tez nie jest dobrze, nie spalismy ze sobą od ponad 1,5 miesiąca. Jest tez duzo w tym mojej winy, bo odkąd zaczelam pracowac, to jakos tak nie mialam ochoty na sex, ciągle zmeczenie itp. A teraz jak próbuje sie do męża zblizyc, to on mnie odrzuca mówiąc, że nie potrzebuje łaski. Ech...i bądź tu mądry ;P

Gość ło matko......
Ach, bym zapomniala o zyczeniach, bo pewnie do świąt juz nie usiąde przed kompem. A więc zdrowych, pogodnych, upływających w rodzinnej atmosferze Świąt, wspaniałych prezentów pod choinką, szampańskiego Sylwestra. A w Nowym Roku wielu radosnych dni, spełnienia marzeń i dużo nadziei na to, ze bedzie lepiej!

Gość ktos tam gdzies kiedys
ja bym sie nachlal ale po chorobie jestem. A piwko zimne wypilbym :(

Gość Śmierc85
Równierz wszystkiego najlepszego, zdrowych i pogodnych Świat Bożego narodzenia, a takze szczesliwego i oby mimo wsyztsko lepszego 2008 :) Ps, po świetach wkleje swoj najnowszy :)

Gość ło matko......
Witam w ten świąteczny wieczór :) Ale nudny był ten dzień! Mąż w pracy, a ja przesiedzialam cały dzień w domu i się byczyłam. Jednak zdecydowanie wolę normalny, zwykly dzien, kiedy trzeba iść do pracy, bo w takie dni jak ten po prostu ogarnia mnie taka apatia i znudzenie, ze szok :P Muszę Ci powiedziec, ze z męzem uklada nam sie znowu dobrze i oby tak dalej :D

Gość Śmierć85
obiecałem że po świetach wkleje swój najno wszywiersz. Poezje sercu nadaje wyobraźnia, trochę zakaźna. Szalona, nie zawsze zadowolona Trochę z grymasem, w niesmaku zatopiona Więc trochę życzliwości i uśmiechu Odkryj w drugim człowieku. Idź do przodu, odkryj piękno świtu i zachodu Wyrzuć smutek w kąt Goń świat, by każda chwila była osiągalna Od początku do końca W sercu pełno słońca. Czasami trudno jest Patrzeć do przodu Więc znajdź w sobie siłę By wydobyć się na wyżynę Łap każdą chwile Nie zostawaj w tyle Bierz z życia ile się da A uśmiech twój niech wiecznie trwa.

Gość ło matko......
Hej 🖐️ Sylwester, a ja siedzę w domu niestety :( Mąż w pracy, więc nie mam wyjścia. Nigdy tak nie było, żebym spędzała ten dzień samotnie...mam z tego powodu doła 😭 Chyba upiję się na smutno :P No no no, muszę Ci powiedzieć, że niezły jesteś :) Ten wiersz niesie ze sobą przesłanie pełne optymizmu i własnie tym się kieruj na co dzień! Życzę Ci, aby rok 2008 przyniósł Ci jak najwięcej dobrych chwil, no i żebyś po prostu był szczęśliwy! Pewnie teraz się gdzies bawisz, Tobie to dobrze...Miłej zabawy zatem i do Siego Roku!

Gość Śmierć85
Równierz kochana Ci życze, by ten rok był bardziej owocniejszy, w sukcesy, jka i zawodowe, tak i towarzyskie, by z mężem już było wszytsko ok, by już nie musiały być nie potrzebne sprzeczki :) No ja trafiłem na jakoms impreze całkiem spontanicznie ale nawet fajnie było :) Chociaz szczerze chcialem go samemu spędzić :) Dziękuje, ale cięzko będzie teraz mi sie trzymac tego, zaś jest zły okres w życiu, ale jakaoś pogode ducha staram sie utrzymać, no z malym zarysem czarnego chumoru na to patrze :)

Gość Śmierć85
ale te życie jest pokręcone....