Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć85

Kto zemną potopi smutki?

Polecane posty

Gość ło matko......
a ja jutro ide na imieniny do kolezanki :)

Gość Śmierć85
A dziękuje za życzenia :)

Gość Śmierć85
udanej zabawy :)

Gość Śmierć85
Ja juz pomalu musze uciekać, dopale papierosa i mykamjutro powinienem być ale nie obiecuje bo umnie to różnie bywa :) Miłej nocy, dobranoc, pa.

Gość ło matko......
nie ma za co :) dzieki, a Tobie zycze udanych urodzin :)

Gość ło matko......
dobranoc, kolorowych snów. Ja pewnie bede dopiero w srode wieczorem, jak maz pojedzie do pracy, bo tak to wole wieczory spedzac z nim :) trzymaj sie, pa 🖐️

Gość Śmierć85
hej ho hej ho czy jest tu dzisiaj kto hej ho hej ho

Gość ło matko......
ale dzisiaj mam okropnego doooła 😭. Mam nadzieje, ze wpadniesz wieczorem, to pogadamy, bo teraz to wpadlam tylko na chwilke. Pa

Gość ło matko......
pusto :( a ja mam takiego doła 😭 😭 😭

Gość eseczka 123
ja tez mam dola;(az sie poplakalam Za chwilke ide po piwo pewnie bede dalej plakac i pic ale co mi tam...

Gość ło matko......
no to jest nas dwie. Ja dzis caly dzien płacze 😭

Gość eseczka 123
teraz mi sie przypomnialo ze nie moge pic alkoholu bo biore antybiotyki:(:(

Gość ło matko......
oj, to lepiej juz nie pij

Gość Śmierć85
A ja zem dzisaj nabrztękolony jak meserszmit. Oj ło matko nie dołuj się Ps. jak masz na imie?

Gość ło matko......
no hej Śmierć 🖐️ Asia jestem, a Ty?

Gość ło matko......
oj, cos chyba juz wysiadles kolego ;) Do zaklikania zatem, dobranoc 🖐️

Gość ło matko......
hej 🖐️ Dostalam pracę:) A juz myslalam, ze jej nie dostane i stąd wczorajszy dołek. Tylko, ze teraz jakos nie potrafie sie z tego cieszyc, bo bylam przekonana, ze jednak sie nie udalo. A praca jest niezaspecjalna, bo w sklepie, no ale na razie dobre i to. Zobaczymy jak bedzie. A co u Ciebie? Pewnie dzis masz potwornego kaca :P. Pozdrawiam,pa 🖐️

Gość Śmierć85
A hej, miło mi Paweł, no kaca jakoś nie mam :) Gartualcje, no cóz od jakiejś pracy trzeba zaczynać. A umnie no cóż, jednak na dobre się rostaliśmy, zrywając kontakt.Czuje sie jak male dziecko w obcym swiecie, pelen obaw, pewnego rozczarowania i strachu.

Gość Śmierć85
I znowu topie smutki :( Cala energia do życia gdzieś znikła :(

Gość ło matko......
Hej, ja tylko na chwilke. Przykro mi, ze sie rozstaliscie. Mam nadzieje, ze jakos sobie z tym poradzisz. Trzymaj się, bedzie dobrze, pozdrawiam, pa 🖐️

Gość Śmierć85
A jednak jeszcze czasami jestem z siebie dumny, bynajmniej na koniec jej jakis głupot nie napsiałem, ale dosyć w przyjazny sposób to udało sie zakończyć.

Gość ja już inna
Brawo Pawle dla Ciebie! za to, że nie powiedziałeś jakiś głupot... Mojemu się nie udało zakończyć z klasą... i przez to nie wiem jaki on naprawdę jest, czuję sie jakbym go w ogóle nie znała a czas wspólny był kłamstwem... i tak myśle, że Go kocham i wydaje mi sie, że nie przezyłabym spotkania...a odnośne tematu topiku - wypiłam kieliszek wina... 800 ml ;) Pozdrawiam.

Gość Śmierć85
Czasami warto po soboie pozoostawić dobre wspomnienia, niż gniew i złość. Wiem że nie była do końca wporzadku wobecc mnie, ale nie mam pewności czy robiła to świadomie, myśle że nie. Poprostu dane nam było być z sobą w nieodpowiednim dla nas czasie.

Gość Śmierć85
To jest mój ból, nie chce sie nim dzielić z nią, to mi jest bardzo smutno i przykro, niechce jej też tego dawać piszać glupie smsy. chce by w jej sercu tlił sie nadal promyczek radości z tego zwiąsku. A w mojej pamnieci chce zachowac nasze wspaniałe chwile. Miłość nie odchodzi przy jednym zdaniu, ale jest czymś, co jest w nas. Jest szacunkiem wobec tej drugiej osoby. Ja sobie trochę popije, wypale wiele paczek appierosów, mozę uda mi się jakoś przetrwac a na wiosne odrzyć.

Gość ło matko......
Hej 🖐️ Ciesze sie, ze potrafiles zakonczyc ten zwiazek napawde z klasą, ze nie zywisz do niej urazy i nie ma w Tobie checi zemsty za to, ze sie rozstaliscie. "Miłość nie odchodzi przy jednym zdaniu, ale jest czymś, co jest w nas. Jest szacunkiem wobec tej drugiej osoby." Pięknie to ująłeś, jestem pełna podziwu, ze pomimo mlodego wieku masz tak dojrzale podejscie do zycia. Wiem, ze jest Ci teraz ciezko i na pewno jeszcze dlugo bedzie Ci z tym trudno zyc, ale wierzez, ze sobie poradzisz. Trzymaj sie, wpadne jutro wieczorem na dluzej, bo dzis jestem padnięta po pracy. Pozdrawiam, pa 🖐️

Gość ło matko......
Czy ktos tu dzisiaj zajrzy?

Gość ło matko......
och Ty! :P A juz myslalam, ze sam to wymyslles. Jak sie dzis czujesz?

Gość Śmierć85
A dosyć dobrze, jakos nawet mi sie dzisiaj chce żyć :) Taki mały zryw pwostańczy. A co u Ciebie?